Milane EXIF se vidi, tako da dobro radiš smanjenje u PS-u. Za razlliku od fotografija bubrega čiji EXIF ne mogu da vidim (ali buvreg je proveren član

, tako da on i može da postavi koju fotografiju bez EXIF-a, mada bi zbog drugih članova bilo poželjnije da postavi fotografiju sa EXIF-om kako bi ostali mogli da pogedaju parametre prilikom foografisanja)
A što se tiče fotografija, možeš slobodno da postavljaš fotogafije veličine 800x600 (kao bubreg što postavlja). Tu opciju isto imaš na Photubucketu koji koristiš za upload fotografija. Dalje fotografije su ti malo svetlije i fali im kontrasta(ništa strašno). Prva je bolja, a druga je čak na nekim mestima (sneg) preeksponirana. Kako to ispraviti?
Jako teško, posle fotografisanja. Ali prilikom fotografisanja, može, ako se pridržavaš nekih pravila i u zavisnosti od modela (kvaliteta) fotoaparata. Kao prvo izbegavaj da fotografišeš kada je sunce visoko i jako (znam da su ovo turističke fotografije, te nisi imao izbora da čekaš da sunce počne da zalazi). Na tvom aparatu imaš opcije merenja svetla, ja mislim da su 64-zone TTL metering-multi, Spot, Averag. Probaj s njima da se malo poigraš. Toliko za prvo javljanje...