Све врсте пејзажа

neki su vec videli,(djole, malo sam je doradio pa se za nijansu bolje "vidi"
dunav182701-1.jpg

Brđanine2, lepe fotke, ali kao što ti je danez rekao, na ovom PDF fotografije je pravilo da postavljamo fotografije koje smo sami uradili. Zamolio bih te sledeći put kada dođeš ovde, kažeš koje su fotografije tvoje. Inače će sve fotografije koje nemaju exif biti obrisane.
Ove fotografije kao prezentacija lepota Republike Srpske možeš postaviti i na PDF putovanja ili na PDF Bosna i Hercegovina

Pozdrav drustvo
Djole...da izvines.....ja i neznam..gde..bih....nasao taj...EXIF....na ovom mom...Sony..4.1. MG pixela..sa
optikom....2.8-5.1....i sve..podeseno...na fabricko.....i..kostao....15 000 din...pre dve godine.

Uputstvo ...za...upotrebu...i..podesavanje...ima oko...200 stranica....i ja poceo da citam..i odustao...
Odustao...zato sto sam...shvatio..da..nema..potrebe...da ...nesto..menjam...kod....podesavanja..ovako...jednostavnog...i..jeftinog....fotoaparata..
To kao ono kad neko kupi onu idiot kamericu za 6000 dindji a oce da pravi umetnicke fotke hahahaha
E sad ...nekazem...da nemoze..sa ..ovim..Sonyem..da se..napravi...lepa...fotka...ali dale ko je to..od
pravih....fotki...
Moja zelja je...Nikon D80...pa ako se...ta zelja ispuni...onda..cu...dobrano..prostudirati...i..uputstvo..i strucne,,,casopise...
Dotle....sta je tu je......

Hteo bih da pitam koje se sve hemikalije koriste za izradu fotografija sa filma?
Da li se mogu nabaviti?
Da li su potrebne neke posebne dozvole?
Kako se kreću cene?
P.S. Nisam uspeo da nađem negde ovo (možda sam i prevideo- umoran sam). Nadam se da ne pravim double post, a ako pravim, molio bih da me uputite negde pre nego što obrišete temu. Hvala Vam.

Svaki put kad gledam reku imam utisak da je ona u prednosti jer ide dalje a mi ostajemo tu na obali. I zavidim joj zbog toga.
Branaaa, svaka cast za fotografije i za kvalitet snimka. Ono sto ja fotografisem sa 3.2Mpix je trenutak. Vise takvih trenutaka za redom mi daje iluziju o sopstvenom putovanju, kao reke sto putuju...

Back