Emin@
Poznat
- Poruka
- 8.498
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne kače se tuđe fotke! Moderator bi trebao da obriše ovo!
Moderatori nisu policajci i nemaju ni vremena ni volje da isleđuju i istražuju koje su autorske fotografije a koje nisu.^ja sam postavio pitanje da ne ispadne da optuzujem nekog-iako mi od pocetka bi vise nego sumnjivo al ajde.a i mene zivo zanima da l ce moderatori reagovati ali ajde da vidimo.Iako nešto naslucujem reakciju al živi bili pa videli

Sta sad ja sam pandur na ulici vidim kriminalca kako krade otima pa cu reci "eh sta cu mu ja neka ga...?"

Hvala na poduci šta ja treba a šta ne treba da radimTepretski...Ti kao urednik/moderator bi trebalo bar da skrenes paznju onima koji krse pravila sta da rade tj ne rade a ne nama koji se bunimo da solis pamet...!Sta sad ja sam pandur na ulici vidim kriminalca kako krade otima pa cu reci "eh sta cu mu ja neka ga...?"
...Ne verujem sta citam ovde...![]()
.Hajde se lepo vrati na moj post pa ga pažljivo pročitaj. Iza svake rečenice lepo stoji znak pitanja - dakle, ni za šta nisi "optužen" samo sam ti sugerisala šta i kako treba da uradiš ako misliš to što misliš.A sa kojim pravom Ti mene optuzujes da ja nesto JESAM kad ja NISAM uradio..?Ja sam prvo PITAO-Emin@ konkretno -gde je slikano, kako itd...Ocekujuci odgovor naravno ono bar is opste kulture ako ni iz kog drugog razloga....Tek kasnije u Foto-caskalistu kad su i drugi primetili isto sto i ja tj POSUMNJALI sam UPITAO i trazio odgovor, kao i to da sam se unapred zizvinio AKO GRESIM...coveka kji se eklamira tamo gde mu nije mesto i to sam vam naveo njega sam prozvao naravno ni on nije nista sankcionisan...I s kojim pravom Ti tako agresivno da ne kazem tezu rec komuniciras sa mnom-Ti moderator na Fotografiji gde zadjes jednom u 100 god...i onda prozivas nas koji smo stalno tu i vidimo sta se desava...?Ajde kazi mi onda lepo-STA JESTE Tvoj posao kao moderatora ako ne da istrazujes ko, sta i kako...?
Jer iskreno ne vidim nista drugo sto JESI URADILA na ovom podforumu...za ovu nazovimo je zajednicu...?
Izvini, sa kojim dokazima i argumentima možeš da tvrdiš da nešto jeste ili nije nečije autorsko delo?
.