Deky75
Zainteresovan član
- Poruka
- 363
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

izgleda da nam se nesto na forumu pozitivno desava, da ne ureknem

Hvala.
Trebalo je na poslednjoj slici da uhvatim vece parce od desnog drveta, ali onda bih upala u senku pa ne bi ispalo lepo. A da sam ga naknadno kropovala, ne bi bilo uravnotezeno sa drvecem sa druge strane. Mnogo lepse izgleda uzivo, u svakom slucaju.
Na mracnoj slici sa drvetom sam htela da slikam kako svetluca asfalt od odsjaja kroz granje, i to se lepo vidi na neumanjenoj slici. Inace, slikano sa druge, osvetljene strane, izgleda kao da je skroz drugo drvo.
Nokia N78 je telefon. Trebalo bi da nosim aparat kad vec volim da se igam, pa da se igram malo cesce i da kupim fore, ali ja kad vidim kakvi ste svi vi umetnici, ne znam odakle da pocnem. Mnogo je koristan forum, btw. Trudim se da pohvatam neke cake od vas.

Što se tiče ostalih fotki, nisi baš rekao šta je dobro, već šta bi trebalo izmeniti i šta je loše. Vidim i ja kad fotkam da fotka ima mana, ali šta je tu je, uvek može još bolje i drugačije.
Što se tiče moje, tj teksta na njoj, šta da ti kažem, jbga, kad kačim na net, ubacujem potpis čisto da neko ne tvrdi da je njegova i sl, prosta autorska prava, a drugo, da se zna. (:
Dok na izložbama, konkursima i sl. nema ničeg, sirova fotka, ali je fotka naravno na papiru, a ne na ekranu. To je jednostavno neko moje pravilo, ubacivanje potpisa.
Možda si u pravu da je preveliki, nisam baš ni obraćao pažnju na veličinu fonta, video sam tek kad sam počeo da ubacujem u fotke, možda na sledećim i smanjim malo, ali potpis ostaje.![]()