Све врсте пејзажа

4328_1166496760932_1183312243_30484848_5854257_n.jpg

ohridsko jezero

Ljiljo,... ako je to jezero u selu Zaova kod Malog Cnica (kod Pozarevca) gde je i cuveni manastir ,,Zaova,, onda samo mogu da kazem da je Svet mali.

... al', nekako mi se cini veliko , veliko ovo jezero Zaovine,... a one ,,divljakuse,, (vikendice) bi mogle da budu dobra potvrda da je mom nostalgicnom jezeru rec,... i onaj rukavac u produzetku,.. sve 'ocu da verujem da je to ono moje omiljeno jezero Zaova.

Ljiljo,... ako je to jezero u selu Zaova kod Malog Cnica (kod Pozarevca) gde je i cuveni manastir ,,Zaova,, onda samo mogu da kazem da je Svet mali.

... al', nekako mi se cini veliko , veliko ovo jezero Zaovine,... a one ,,divljakuse,, (vikendice) bi mogle da budu dobra potvrda da je mom nostalgicnom jezeru rec,... i onaj rukavac u produzetku,.. sve 'ocu da verujem da je to ono moje omiljeno jezero Zaova.

Nebo, žao mi je, nije to jezero Zaova nego Zaovine na planini Tari. Bili smo muž i ja na mini odmoru od 3 dana u Perućcu i to je jezero iznad tog mesta. Jezero služi kao rezerva za hidroelektranu Perućac. Mnogo je lepo. Imam mnoštvo slika (svakako nisu za objavljivanje ovde). Priroda je prelepa i netaknuta. Nema kafića, nema vikendica (odnosno jako malo), a jezero je savršeno i veliko. Raj
A to tvoje jezero Zaova nisam videla. Sigurna sam da je divno

Poslednja izmena:
jezero Perućac. Na kraju se vidi brana. Slika nije neka, ali je jako lepo........a priroda je da čovek bukvalno ostane bez daha

Rečica Vrelo, najkraća reka koja je duga svega 365m. Izvire u Perućcu i uliva se u Drinu. Nastaje iz više izvora, teče mirno i tromo a na mestu gde se uliva u Drinu voda se preliva preko divnih slapova iznad kojih je restoran i pod nogama posetilaca uz huk hrli u zagrljaj Drini. Voda je ledena i bistra toliko da prosto imate utisak da je nema. Savršeno

Slapovi rečice Vrelo. U produžetku su stolovi restorana. Ima sveže pastrmke (jer je u Perućcu mrestilište). Ugodjaj dok sedite u svom tom zelenilu i mnoštvu boja, uz huk vode i miris zemlje je ....ne mogu da nadjem odgovarajuće reči

Znam da su fotografije nekvalitetne (ovo je prvi put kada sam uzela aparat u ruke), ali sam smatrala da je od kvaliteta u ovom slučaju važnije pokazati lepotu prirode i to naše. Možda neko, ko ume da fotografiše, zbog ovog prikaza i ode tamo i donese nam mnogo bolje slike.

Poslednja izmena:

Back