MrNapokon Supersonik VIP Poruka 69.367 13.06.2020. u 19:34 - Sve više mladih odustaje od braka i dece #26 Enina: Nemaju uslove Kliknite za proširenje... Pa vidi. Ima i onaj argument da su se nekada deca gajila u jednoj sobi. Znaci njih cetvoro petoro.
Enina: Nemaju uslove Kliknite za proširenje... Pa vidi. Ima i onaj argument da su se nekada deca gajila u jednoj sobi. Znaci njih cetvoro petoro.
Enina Elita Poruka 22.131 13.06.2020. u 19:39 - Sve više mladih odustaje od braka i dece #27 MrNapokon: Pa vidi. Ima i onaj argument da su se nekada deca gajila u jednoj sobi. Znaci njih cetvoro petoro. Kliknite za proširenje... Jeste,kada su se pelene otkuhavale.Sad pempas mora kupiti.
MrNapokon: Pa vidi. Ima i onaj argument da su se nekada deca gajila u jednoj sobi. Znaci njih cetvoro petoro. Kliknite za proširenje... Jeste,kada su se pelene otkuhavale.Sad pempas mora kupiti.
MrNapokon Supersonik VIP Poruka 69.367 13.06.2020. u 19:48 - Sve više mladih odustaje od braka i dece #28 Enina: Jeste,kada su se pelene otkuhavale.Sad pempas mora kupiti. Kliknite za proširenje... Ne mora, moze i da odkuvava, ali ce reci:kako moze komsija Mile kupuje pampers i snalazljiv je?
Enina: Jeste,kada su se pelene otkuhavale.Sad pempas mora kupiti. Kliknite za proširenje... Ne mora, moze i da odkuvava, ali ce reci:kako moze komsija Mile kupuje pampers i snalazljiv je?
Enina Elita Poruka 22.131 13.06.2020. u 19:52 - Sve više mladih odustaje od braka i dece #29 MrNapokon: Ne mora, moze i da odkuvava, ali ce reci:kako moze komsija Mile kupuje pampers i snalazljiv je? Kliknite za proširenje... Mah,gospodze.
MrNapokon: Ne mora, moze i da odkuvava, ali ce reci:kako moze komsija Mile kupuje pampers i snalazljiv je? Kliknite za proširenje... Mah,gospodze.
G gost 386492 Poznat Poruka 8.208 13.06.2020. u 21:11 - Sve više mladih odustaje od braka i dece #30 Dekston: Ja sam odustao od braka. Možda neka vanbračna zajednica,nekad. Kliknite za proširenje... da hoces da zivis sam to bih razumeo ali sto vanbracna zajednica?
Dekston: Ja sam odustao od braka. Možda neka vanbračna zajednica,nekad. Kliknite za proširenje... da hoces da zivis sam to bih razumeo ali sto vanbracna zajednica?