Markoni11
Poznat
- Poruka
- 8.441
Postavlja se pitanje zasto sve vise generacije 20+ odustaju od ideje braka i dece ili su barem drasticno podigli starosnu granicu.Koji su to najcesci razlozi ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Uglavnom koliko sam lično videla iz finansijskih razloga. Znam mnogo muškaraca (i žena) koji žive sa roditeljima a imaju 40 godina u stanu od 50, 60 kvadrata, pa kako?Postavlja se pitanje zasto sve vise generacije 20+ odustaju od ideje braka i dece ili su barem drasticno podigli starosnu granicu.Koji su to najcesci razlozi ?
pa realno to je i logicno mnogi imaju nedovoljno veliku platu da bi uopste mogli da placaju stan i da im pored toga ostane za zivot, a i da imas glupo je da zivis sam i bacas pare na kiriju ipak nije svejedno da li ces imati te pare u dzepu ili moras da das na stan i posle nekoliko godina i dalje nemas nista, a da dignes kredit to je isto rizikUglavnom koliko sam lično videla iz finansijskih razloga. Znam mnogo muškaraca (i žena) koji žive sa roditeljima a imaju 40 godina u stanu od 50, 60 kvadrata, pa kako?
Znam par njih koji su se "udali".
Većina mog društva kad je jedan naš drug u vanbračnoj zajednici dobio bebu je rekla ovu rečenicu: "Zna li on pošto je danas dete?!"
Toliko.
Doduše, ima i onih koji imaju po 12-oro sa devizom "Odgajiće se nekako" .
Što je sredina civilizovanija, obrazovanija i kultivisanija...to je ovaj "fenomen" izraženiji.I obrnuto. Sa 20+ se danas(mislim na dobar deo prostora Balkana) uglavnom žene i udaju samo u zaostalim i kojekakvim zabitima i tada žive k'o u rodovsko-plemenskim zajednicama (par generacija pod istim krovom).Postavlja se pitanje zasto sve vise generacije 20+ odustaju od ideje braka i dece ili su barem drasticno podigli starosnu granicu.Koji su to najcesci razlozi ?
Pogledajte prilog 706948
I malo dodamo komplexa i trenda sa zapada uz raspad od vlasti i nema nasOtuđivanje. Nov sistem vrednovanja. Zavisnosti od društvenih medija. Porast egoizma kod devojaka (uglavnom).
djeci se necega mora kupit to tako idePa to je bar besplatno.Setat se trznim centrom.
Jeste i todjeci se necega mora kupit to tako ide
moras stvoriti jer ce druga djeca da se hvaleKo da pita imas li?
Da,pita kako oni mogu?moras stvoriti jer ce druga djeca da se hvale
ako ne kupis los si roditeljDa,pita kako oni mogu?
гордост, егоизам..Postavlja se pitanje zasto sve vise generacije 20+ odustaju od ideje braka i dece ili su barem drasticno podigli starosnu granicu.Koji su to najcesci razlozi ?
Pogledajte prilog 706948
Nemaju uslove