Sve više mladih odustaje od braka i dece

Markoni11

Poznat
Poruka
8.441
Postavlja se pitanje zasto sve vise generacije 20+ odustaju od ideje braka i dece ili su barem drasticno podigli starosnu granicu.Koji su to najcesci razlozi ?

shutterstock_10706331891.jpg

• Podržavam
Reactions: DUH
U simulaciju il vanzemaljskoj tehnologiji organskog podrijetla ne može bit ni zbližavanja ni otuđivanja
Simulacij je simulacij laža bio organski ili neorganski
Ti 'mladi' su samo reciklirani 'duhovi' koji kuže da ih ova mesa proždiru i zombiraju
Bio ovo patriks ili matriks simulacij krepo je odavno

• Podržavam
Postavlja se pitanje zasto sve vise generacije 20+ odustaju od ideje braka i dece ili su barem drasticno podigli starosnu granicu.Koji su to najcesci razlozi ?
Uglavnom koliko sam lično videla iz finansijskih razloga. Znam mnogo muškaraca (i žena) koji žive sa roditeljima a imaju 40 godina u stanu od 50, 60 kvadrata, pa kako?
Znam par njih koji su se "udali".
Većina mog društva kad je jedan naš drug u vanbračnoj zajednici dobio bebu je rekla ovu rečenicu: "Zna li on pošto je danas dete?!"
Toliko.
Doduše, ima i onih koji imaju po 12-oro sa devizom "Odgajiće se nekako" .

Uglavnom koliko sam lično videla iz finansijskih razloga. Znam mnogo muškaraca (i žena) koji žive sa roditeljima a imaju 40 godina u stanu od 50, 60 kvadrata, pa kako?
Znam par njih koji su se "udali".
Većina mog društva kad je jedan naš drug u vanbračnoj zajednici dobio bebu je rekla ovu rečenicu: "Zna li on pošto je danas dete?!"
Toliko.
Doduše, ima i onih koji imaju po 12-oro sa devizom "Odgajiće se nekako" .
pa realno to je i logicno mnogi imaju nedovoljno veliku platu da bi uopste mogli da placaju stan i da im pored toga ostane za zivot, a i da imas glupo je da zivis sam i bacas pare na kiriju ipak nije svejedno da li ces imati te pare u dzepu ili moras da das na stan i posle nekoliko godina i dalje nemas nista, a da dignes kredit to je isto rizik
meni deluje da vise njih koji su odustali od braka nece da se upustaju u to cak i da imaju para, ako nista mogu da budu u braku bez dece ako nemaju
a i ti koji imaju mnogo dece, ne znam meni je to suludo koliko god da volis decu ne zivi se od ljubavi a i ne mozes da se posvetis tolikoj deci da se ne lazemo

• Podržavam

Pogledajte prilog 706948
Što je sredina civilizovanija, obrazovanija i kultivisanija...to je ovaj "fenomen" izraženiji.I obrnuto. Sa 20+ se danas(mislim na dobar deo prostora Balkana) uglavnom žene i udaju samo u zaostalim i kojekakvim zabitima i tada žive k'o u rodovsko-plemenskim zajednicama (par generacija pod istim krovom).

Poslednja izmena:
  • Podržavam

Back