Sve više mladih Hrvata bolesno i nesposobno za služenje vojske !!!

Ja vas taman pohvalim, a vi legnete na rudu...što si ovo otključavao, koj' đavo, kao da nema dovoljno gluposti od tema koje se bave Hrvatima i Hrvatskom. Sutra će ionako otvoriti novih 786 tema o ukradenim gaćicama na Krku, kečevima koje su podobijali osnovci po HR i sl. ZATVARAJ BRZO !!!!!

A zasto Hrvatima koji dolaze na ovaj furum smetaju teme o Hrvatskoj...ako si primetio mi ipak otvaramo mnogo vise tema o desavanjima u Srbiji ali eto bas zbog Hrvata otvaramo i teme o situaciji u Hrvatskoj,da je drukcije ne bi bilo fer !

Poslednja izmena:
A zasto Hrvatima koji dolaze na ovaj furum smetaju teme o Hrvatskoj...ako si primetio mi ipak otvaramo mnogo vise tema o desavanjima u Srbiji ali eto bas zbog Hrvata otvaramo i teme o situaciji u Hrvatskoj,da je drukcijene bi bilo fer !

Daj, bre, brate, smoriste više....j...te kako vam ne dosadi više...svi vi što otvarate ove teme o HR ili iz HR, pravite ovo hrvatskim forumom, navlačite ih, a posle kukate kako je forum anti-srpski, prohrvatski itd. Dajte nekih ozbiljnijih tema o Srbiji, ima tu mnogo šta da se priča, ako ništa drugo, tema za forum ima koliko hoćeš, pa da diskutujemo, tražimo zaključke, ideje, ko zna..možda se i organizujemo za nešto sutra...imamo našu zemlju da o njoj brinemo, šta me boli d... za neku drugu, bila ona Hrvatska, Danska ili Namibija...

Poslednja izmena:

Back