Sve više Kirgistanaca u Srbiji

u pravi si za to.sve interes.
Prosle godine doslo njih 20,30 iz jedne zemlje u aziji(da ne navodim tacno)ja bio ok sa team leaderom i lik i jos 3 zbrisu za italiju posle tri meseca.nepouzdani su.taman malo pocnu da se uklapaju odmah misle da su najpametniji,najbolji.
Uopste mi nije prijatno sto toliko dolaze a 90 posto nezna ni engleski.komuniciramo preko google traslate.

u pravi si za to.sve interes.
Prosle godine doslo njih 20,30 iz jedne zemlje u aziji(da ne navodim tacno)ja bio ok sa team leaderom i lik i jos 3 zbrisu za italiju posle tri meseca.nepouzdani su.taman malo pocnu da se uklapaju odmah misle da su najpametniji,najbolji.
Uopste mi nije prijatno sto toliko dolaze a 90 posto nezna ni engleski.komuniciramo preko google traslate.
Već sam napisao negde koji je jedini ispravan način dovodjenja tih migranata - Vremenski ograničena radna viza koja je vezana za našeg poslodavca i bez prava na dovodjenje porodice. Uz to, njihove satnice ne smeju biti manje od satnice srpskog radnika.
Nešto kao nemačka detašman viza.

Apsolutno si u pravu.smanjuju nama satnice zato sto dovedu nekog za manju.
Ovo kao da se takmice ko ce vise da ih dovede.pre mi bilo zanimljivo sada vidim da nije bas prijatno za nase radnikw.
Gramzivi poslodavci pišu zakone preko potkupljenih političara, poslanika, ministara. Mitom potkupljene inspekcije ne kontrolišu ni prava našeg radnika a kamoli šta se radi sa stranim radnicima.

Đesi tebra Dlugomiru oćeš i ti k meni ovamo da begaš od Vučića a nije da već nisi bio devedesetih, ima još da se krade ovamo, ima još srpskih kuća da se pljačka a uostalom ti si kolonizator u Vojvodinu voliš da uzurpiraraš tuđu imovinu, dođi Dlugomire vukovarski Srbi te čekaju da nas opljačkaš
Nikog nikad nisam pljačkao niti nameravam. Biće da si me s nekim pomešao.

Nemoj posle da se buniš kad ti neko pomene rasizam.

što bi se bunio, svašta...

racist.jpg

Opstanak naroda, nacije i rase.
Nigde u svetu se nisu integrisali muslimani, i osobe iz zemalja koje kulturno nisu ni približno slični zemljama u koje odlaze.
Jedino hrišćani crnci, oni jedini rade i poštuju zakone, svi ostali prave zapizdine gde god odu.

Toliko je dobro EU i kolektivnom zapadu, da većina kriminala, od silovanja, ubistava, kradji i vandalizma upravo dolazi od tih migranata.

Nedavno beše u Škotskoj ili Irskoj, pokušao musliman da zgrabi dete, a deca nose sekire i noževe da se brane.

London izgleda ko Pakistanska vukojebina.

Nemačka već ima problem sa migrantskim patrolama koji napadaju ljude koji nisu muslimani.

U svedskoj musliman silovao devojku, dobio tri godine zatvora i nisu ga proterali jer "silovanje nije trajalo dugo" pa nije palo pod drugi zakon.

Itd itd itd

Zanimljiva bi to bila pojava da nam odliv ljudi nije veći od tog doliva sa strane.
Generalno, nemam ništa protiv. Ljudi gledaju da žive tamo gde imaju bolje uslove za život.

Ista osoba na drugoj temi:
Lovci su ubice.
:kafa:

Dakle, socijalno pederljivi stavovi idu u kompletu, uglavnom anti-rasizam, anti-oružje, anti-lov, anti-motorna vozila, pro-ekologija, pro-sirotinja, pro-žene. Patološka potreba da se bude sluga neke patetične ''dobrobiti'' i drže pridike drugima.

Dakle, socijalno pederljivi stavovi idu u kompletu, uglavnom anti-rasizam, anti-oružje, anti-lov, anti-motorna vozila, pro-ekologija, pro-sirotinja, pro-žene. Patološka potreba da se bude sluga neke patetične ''dobrobiti'' i drže pridike drugima.
Gde je odvalio to za lov?

Ja ne znam od kada smo postali takve *****, da većina gleda na lov na takav način, kao što ti reče pederljivi stavovi.

Opstanak naroda, nacije i rase.
Nigde u svetu se nisu integrisali muslimani, i osobe iz zemalja koje kulturno nisu ni približno slični zemljama u koje odlaze.
Jedino hrišćani crnci, oni jedini rade i poštuju zakone, svi ostali prave zapizdine gde god odu.

Toliko je dobro EU i kolektivnom zapadu, da većina kriminala, od silovanja, ubistava, kradji i vandalizma upravo dolazi od tih migranata.

Nedavno beše u Škotskoj ili Irskoj, pokušao musliman da zgrabi dete, a deca nose sekire i noževe da se brane.

London izgleda ko Pakistanska vukojebina.

Nemačka već ima problem sa migrantskim patrolama koji napadaju ljude koji nisu muslimani.

U svedskoj musliman silovao devojku, dobio tri godine zatvora i nisu ga proterali jer "silovanje nije trajalo dugo" pa nije palo pod drugi zakon.

Itd itd itd
Bilo bi bolje da se Srbi nisu integrisali, za nas je vanjska asimilacija samoubistvo.

Stojim iza toga da lovci jesu ubice životinja.
Ne znam šta u prethodnoj mojoj rečenici nije jasno.

Potpuno pogrešna procena mene u nastavku, ok :lol:

Back