- Poruka
- 480
Si claro,porsupuesto.
.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da li ima istine u tome da bez tuge nema velikih ljubavi, odnosno da je dusevna bol katalizator za ljubav?
Da li patnja pojacava ljubav?
Moramo li patiti da bi voleli vise?
![]()
..pusti đoleta u qrc.,taj je na taj sentiment obogatio to sa tim velikim ljubavima ti je ošlo u komercijalu...
..u redu i taj duševni bol i ta patnja sve je to normalno i za ljude ali...
...ima brate devojaka,žena,baba kolko voleš samo se malo okreni oko sebe...
...nije ona jedina i ostale imaju što i ona ima...
..jel dosta od mene...
..pusti đoleta u qrc.,taj je na taj sentiment obogatio to sa tim velikim ljubavima ti je ošlo u komercijalu...
..u redu i taj duševni bol i ta patnja sve je to normalno i za ljude ali...
...ima brate devojaka,žena,baba kolko voleš samo se malo okreni oko sebe...
...nije ona jedina i ostale imaju što i ona ima...
..jel dosta od mene...
...jeste u pravu si i da je otrcana i da je izlizana i da je grozna ali mora da se probudi iz te apatije čoveče...
...u redu je da pati i da je tužan ali ne sme da padne u depresiju zbog jedne ribe ni po koju cenu...
...mož i tako..Te price bi dodatno produbile patetisanje bilo bi kao necu drugu necu bolju mi smo savrseni jos samo ona to da vidi cekao sam tolke godine sta sad da stajem bla bla
Pre bi ja to ovako rekla:"Osvesti se budalo!"
![]()
Ovaj stav proizilazi iz dozivljaja nekih ljudi da je samo ono sto nemaju dovoljno vredno, pravo...a ono sto imaju ne cene dovoljno i to im nije prava ljubav... uglavnom ti sto se loze na odbacivanje i na prepreke imaju problem sa samopouzdanjem, pa one koji ih zele ne vrednuju dovoljno jer misle da neko ko stvarno vredi na njih ne bi ni obratio paznju.Da li ima istine u tome da bez tuge nema velikih ljubavi, odnosno da je dusevna bol katalizator za ljubav?
![]()
Ovaj stav proizilazi iz dozivljaja nekih ljudi da je samo ono sto nemaju dovoljno vredno, pravo...a ono sto imaju ne cene dovoljno i to im nije prava ljubav... uglavnom ti sto se loze na odbacivanje i na prepreke imaju problem sa samopouzdanjem, pa one koji ih zele ne vrednuju dovoljno jer misle da neko ko stvarno vredi na njih ne bi ni obratio paznju.
http://changingminds.org/principles/scarcity.htm
takva nam je hemija u mozguNetacno bre...
Koliko je MILIONA ljudi izvrsilo samoubistvo zbog neuzvracenih ljubavi?
Da se i oni nisu samoubili zbog sebe?
Ljubav moze da bude kao tihi, nezni vetric koji se uplice u kosu, ali i pobesnela oluja koja nosi sve ispred sene....
Kada je neuzvracena i tuzna, razorno dejstvo joj dolazi do maksimuma....
da...Ako je ljubav neuzvracena ili neostvarena onda samo jedna strana tuguje...
i lepa ti je tema...
Da li ima istine u tome da bez tuge nema velikih ljubavi, odnosno da je dusevna bol katalizator za ljubav?
![]()