mobilni
Aktivan član
- Poruka
- 1.295
E Veco,da je dvoje-troje lako bih....kad bih sve upucivao
....srecom vecina je u toku.dva slucaja imam da je zapelo...ps.pravim cafe-pauzu 08.04 u pojatama....cucemo se..

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Katty, uplatite zdravstveno osiguranje za vise dana od ovog koliko ti traje aranzman u Sartiju (tako da obuhvatite oba boravka), a zatim podnesite zahtev za vizu za taj veci broj dana i trazite dva ulaska u Grcku u tom periodu, uz detaljno obrazlozenje.
Strah me je da od 09. aprila, kada stupa na snagu novi Zakon o putnim ispravama, vise necu moci da izvadim novi stari pasos, a da cu na izdavanje novog novog pasosa cekati jako dugo, te necu imati vazecu putnu ispravu za vadjenje vize za Grcku i putovanje u istu.
Nov sam na forumu pa tek isciitavam sta se diskutuje.Vizu na 6/90 teško dobiju čak i direktori i vlasnici turističkih agencija.
Bilo šta da napiše, ne računaj da ćeš je dobiti. Za običnu posetu daju vizu samo do mesec dana.
E sad, posto nemam iskustva sa tim multi vizama, zanima me da li kad budem hteo ponovo da odem dole, moram da platim ono osiguranje? DO sada sam vadio vizu na po 20-tak dana i uvek na te dane placao osiguranje. Sledeci put kad budem isao, treba li ponovo da placam ili ne? Na granici mi to nikada nisu proveravali i trazili.
Moram ti reci da za multi vize na sest meseci nisi u pravu.
Na ovom forumu su zacetnici svadje uvek iste osobe. Begam ja odavde...