Sve sto je potrebno da znate o stock fotografiji (pitanja problemi saveti)

Otvoren je i novi sajt DepositPhotos, primaju fotografije i vektore, placaju u okviru promocionog programa po primljenoj fotografiji 0.2 dolara (znaci dobijete pare vec kad uploadujete fotografiju), odlican je sajt za pocetnike.

za Ekler:
Mislim da je Artist Suply agreement nekakav standardni skup pravila koje potpises na svakom stock sajtu. Nista opasno :-)

Poslednja izmena:
Greska je do njih,svima je tako i to traje vec nedelju dana.Ne znam kad ce to da srede ali ja polako gubim zivce.

Greska 503 nema veze sa Ip ili icim slicnim.Jednostavno pise Woops,i izvinjenje da su oni napravili gresku i da probam ponovo za par min.ako se ponavlja da pisem na mail.Ali nema svrhe pisati jer sam siguran da oni znaju za to,verovatno rade da otklone to.

Ma ja nikad u zivotu pre nisam isao na Istock i ne verujem da je to,sta je sa onima koji imaju bezicni net,tu cela grupa ljudi ima isti IP.
Proveravao sam na jos foruma i svi se zale na isti problem,a oni koji su prijavljeni kazu da im brljavi pretragu,cifre,fajlove i jos toga.Nije samo meni to,trazio sam kod nekoliko prijatelja koji ne znaju ni sta je Stock da mi provere to i svima je isto,glupavi Woops.

Back