Bratislav_90
Iskusan
- Poruka
- 5.522
cool story bro
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Misliš - pitali bi ste dal' su udate?![]()
Ma kakva muvacina, to je sa teme "hrabrost ili.."
Ovaj, pada mi malko koncentracija, ide u drugom smeru, takoreci, levo od shaltera u prvi...![]()
Pošto sam postigao svoj cilj, ispričaću ti kako sam zavodio jednu devojku (koja je bila pljunuta, ali pljunuta LindaLee: dobre sesi, struk, kuk, guza, faca, prijatna žvaka, rođena namiguša, voli dobro da pojede i popije, ma - i s t a).
U jednom restaurantu koji je bio na dobrom glasu, jedne večeri, nakon kraćeg očijukanja priđem ti ja Pljunutoj, popijemo po par skupih pića, razmenimo kraće priče o našim životima i ja ti u svoj cv ubacim podatak da sam između ostalog i mađioničar, što nju po drugi put obori s nogu. Počne da me moljaka da joj pokažem neki svoj trik, i ja joj obećam da ću joj pokazati jedan sjajan, ali nakon tvog... pardon, našeg keksa. Ona, radoznala do bola (kažem ti, ista Linda), pristane. Nakon osrednjeg keksa (ne mogu da uživam sa ženom dok je celu ne izgrickam, a kako da je ližem kad je prvi put vidim), Pljunuta zatraži od mene da nakon nje ispunim i svoje obećanje.
- Dobro - rekoh joj - obuci se i očešljaj se.
Ona se obuče na brzaka i dok je češljala svoju bujnu kosicu, ja otvorim vrata i govoreći joj:
- Prvo ti zavrtim mozak, zatim te povalim, a onda... Onda učinim da nestaneš! - i gurnem je napolje iz apartmana.
Šta misliš o ovom mom potezu, je l' bilo dovoljno zelene boje?![]()
![]()
Kada se dostigne nivo odrasle svesti o vrtenju (oko keksa, malog prsta i sl.), osoba nauči da ulaže, da bude odgovorna, da, kako bih rekao - kreira uspešne keks-momente,Sve super samo su metafore sumnjive![]()
Ti i ne treba da znas.Ja znam uvek bar po jednu i to mi je dosta.gde?ja ne znam ni jednu
Ako ti je seks dosadan i muskarac ti se ne dopada,nemoj ni da zapocinjes.Ko je lud da te testerise sat vremena i vise?vala ni ja ne znam,al mi kazu neke da vesto odglume,da bi skratile dosadan seks
Ima gi razne.maloletna![]()
Ti i ne treba da znas.Ja znam uvek bar po jednu i to mi je dosta.
Pošto sam postigao svoj cilj, ispričaću ti kako sam zavodio jednu devojku (koja je bila pljunuta, ali pljunuta LindaLee: dobre sesi, struk, kuk, guza, faca, prijatna žvaka, rođena namiguša, voli dobro da pojede i popije, ma - i s t a).
U jednom restaurantu koji je bio na dobrom glasu, jedne večeri, nakon kraćeg očijukanja priđem ti ja Pljunutoj, popijemo po par skupih pića, razmenimo kraće priče o našim životima i ja ti u svoj cv ubacim podatak da sam između ostalog i mađioničar, što nju po drugi put obori s nogu. Počne da me moljaka da joj pokažem neki svoj trik, i ja joj obećam da ću joj pokazati jedan sjajan, ali nakon tvog... pardon, našeg keksa. Ona, radoznala do bola (kažem ti, ista Linda), pristane. Nakon osrednjeg keksa (ne mogu da uživam sa ženom dok je celu ne izgrickam, a kako da je ližem kad je prvi put vidim), Pljunuta zatraži od mene da nakon nje ispunim i svoje obećanje.
- Dobro - rekoh joj - obuci se i očešljaj se.
Ona se obuče na brzaka i dok je češljala svoju bujnu kosicu, ja otvorim vrata i govoreći joj:
- Prvo ti zavrtim mozak, zatim te povalim, a onda... Onda učinim da nestaneš! - i gurnem je napolje iz apartmana.
Šta misliš o ovom mom potezu, je l' bilo dovoljno zelene boje?![]()
![]()
dobre devojke lezu u krvet u 8 ,,,da bi do ponoci bile kod kuce ,saad sam izasao iz fazona ,,mozda se to promenilosve pristojne devojke se povlace pre ponoci u svoje odaje![]()
pomislicu da je travaPa kad osetis da te nesto uboloooo...))
crni ale,pa sta da rade cet'ri sata u krevetu,vidis da je sada moderno par minutadobre devojke lezu u krvet u 8 ,,,da bi do ponoci bile kod kuce ,saad sam izasao iz fazona ,,mozda se to promenilo
pomislicu da je trava
crni ale,pa sta da rade cet'ri sata u krevetu,vidis da je sada moderno par minuta![]()
Ispričaću ti nešto o svom sistemu keks-vrednosti, Otrove moj.eeee kojo... nema tu ni z od zelene, crno, crno pa nema dalje... iskreno se nadam da si iskoristio neki los vic u ovoj rundi... ja mislila da si dzent, al dobro, covek se uci dok je ziv
Mali je uzorak i nije reprezentativan.ej, samo kazem, ako npr od nas 5 jedna moze samo kad je gore, druga moze ali ne uvek, jedna kaze da je to mit... koje su sanse da ce svaka tvoja da moGne![]()
Mali je uzorak i nije reprezentativan.
Moj je definitivno mali a tvoj uzorak premali koliko su zene razlicite.ciji je mali?uzorak, moj ili tvoj?
a dobro, ja uzela u obzir meni najblize... msm ne razgovaram sa svim poznanicama o orgazmima... znaci jos jedan skroman, ok, zabelezila samMoj je definitivno mali a tvoj uzorak premali koliko su zene razlicite.
Dobar mu madjionicarski trik, sut u dupe.![]()