smokva
Legenda
- Poruka
- 61.227
ondak nistaPa u deminutivu su.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ondak nistaPa u deminutivu su.
a tek na shalterima...pa to je kolektivna razvaljotka...pochevshi po spisku![]()
ustaljeno je uverenje da zene mogu samo da prime
zene mogu i da daju...e to je...ljubaF![]()
Ja sam u tripu-blago meni...
Sta cu skromna sam.
Gde je sad Andrea da procita ovo?![]()
Tako sam i ja mislila. Al' na poslu i nije primereno da se iskazuju veličine u punom sjaju.ondak nista![]()
Andrea sad praktikuje ono sto mu palam...teoretisemo...![]()
ondak nista![]()
Misliš - pitali bi ste dal' su udate?a neki bismo otishli i korak dalje![]()
Počeo da donosi i po dve. Kaže da ih brzo jedem pa mu se učinilo da mi je malo.Ako se dobro sećam,donosi joj ih svaki dan. Da li to nešto menja,ili je i onda ništa?![]()
Ne verujem, prvo mora da se uda![]()
Cek, cek...i dalje smo na shalterskom seksu, ili...?![]()
Ako se dobro sećam,donosi joj ih svaki dan. Da li to nešto menja,ili je i onda ništa?![]()
Počeo da donosi i po dve. Kaže da ih brzo jedem pa mu se učinilo da mi je malo.![]()
Počeo da donosi i po dve. Kaže da ih brzo jedem pa mu se učinilo da mi je malo.![]()
Gde je sad Andrea da procita ovo?![]()
Pa nije udaja granacija...no, ne pratim najbolje fabulu radnje oko pomenute gospodjice...
Svoju muku mucim...![]()
ove babe i djedovi kojima je samo sex u glavi su ti naravno ok
Ja zamalo ni ne osetim.ovo bi moglo da se nadje u jevandjelju po vandi :
Original postavio Ванда
Ја двапут ,,замало'' рачунам као једно цело!
Па ти види...
korak dalje...kvazimodo je nash iako na nas ne lichi
uz osvajachki ritam...ofanziva na nove teritorije...tera nova takoretji
komunizam je osmisljen kao raj na zemlji....praktichno neizvodljiv
naravouchenije...bez kralja ne valja
samo zavisi ko izvuche bele za prvi potez
ovo bi moglo da se nadje u jevandjelju po vandi :
Original postavio Ванда
Ја двапут ,,замало'' рачунам као једно цело!
Па ти види...
Laku noć svima!![]()
Pa to je zato shto si ti prava zena i na mestu a ona kaze da ja komuniciram samo sa
![]()
Pošto sam postigao svoj cilj, ispričaću ti kako sam zavodio jednu devojku (koja je bila pljunuta, ali pljunuta LindaLee: dobre sesi, struk, kuk, guza, faca, prijatna žvaka, rođena namiguša, voli dobro da pojede i popije, ma - i s t a).kojih nas nekoliko? i kako to da smo polarizovali temu?... ovde vlada demokratija, bar na ovoj temi, musko=zensko... a zamisljena je tako da manje srecni forumasi uvide da nije u komsijinom dvoristu uvek zelenija trava, vec da komsija malo frizira stvari da bi tako izgledalo... i da na kraju krajeva vidimo ko frizira ko ne frizira... dobro, vise nas zanimaju frizeri
a covek je hteo da kaze da bi voleo da cuje koliko je zelena moja trava u dvoristu, al se tesko nosi s tim da je dozvoljeno vrdanje kad se odgovara na pitanja i da se neko poziva na peti amandman kad se on vec izlajao
i na kraju, nas nekoliko mnogo volimo muskice... ali ne sve, i ne vrckamo goozom svima, i moze biti da je bas to ono sto nam se zamera
a ja sam samo htela da cujem kad ( subotom uvece, posle grada, nedeljom ujutru, radnim danom popodne...) i koliko ( svaki drugi-treci radni dan, svake druge subote, i svake nedelje ujutru...) po ( 10 minuta, pola sata, sat ipo) i to (lose, solidno, vrhunski)... na nesrecu, vecina na prvoj krivini skrene umesto da nastavi pravo, pa zavrsimo sa receptima![]()
Pa u pravu je. Na seks misle samo oni koji ga spominju. Ovi ostali nit ga spominju nit misle na njega. Verovatno im je seksa preko glave.
Sad preko mene i muvacina...lepo ja kazem, svi sa svih strana hebu...![]()