Sve se vrti oko keksa

Ako se dobro sećam,donosi joj ih svaki dan. Da li to nešto menja,ili je i onda ništa? :lol:

Počeo da donosi i po dve. Kaže da ih brzo jedem pa mu se učinilo da mi je malo.:think:

ovo bi moglo da se nadje u jevandjelju po vandi :
Original postavio Ванда
Ја двапут ,,замало'' рачунам као једно цело!
Па ти види...

korak dalje...kvazimodo je nash iako na nas ne lichi :lol:

uz osvajachki ritam...ofanziva na nove teritorije...tera nova takoretji:rumenko:

komunizam je osmisljen kao raj na zemlji....praktichno neizvodljiv
naravouchenije...bez kralja ne valja :lol:
samo zavisi ko izvuche bele za prvi potez

Ovaj, pada mi malko koncentracija, ide u drugom smeru, takoreci, levo od shaltera u prvi...:rumenko:

kojih nas nekoliko? i kako to da smo polarizovali temu?... ovde vlada demokratija, bar na ovoj temi, musko=zensko... a zamisljena je tako da manje srecni forumasi uvide da nije u komsijinom dvoristu uvek zelenija trava, vec da komsija malo frizira stvari da bi tako izgledalo... i da na kraju krajeva vidimo ko frizira ko ne frizira... dobro, vise nas zanimaju frizeri :mrgreen:
a covek je hteo da kaze da bi voleo da cuje koliko je zelena moja trava u dvoristu, al se tesko nosi s tim da je dozvoljeno vrdanje kad se odgovara na pitanja i da se neko poziva na peti amandman kad se on vec izlajao
i na kraju, nas nekoliko mnogo volimo muskice :lol:... ali ne sve, i ne vrckamo goozom svima, i moze biti da je bas to ono sto nam se zamera
a ja sam samo htela da cujem kad ( subotom uvece, posle grada, nedeljom ujutru, radnim danom popodne...) i koliko ( svaki drugi-treci radni dan, svake druge subote, i svake nedelje ujutru...) po ( 10 minuta, pola sata, sat ipo) i to (lose, solidno, vrhunski)... na nesrecu, vecina na prvoj krivini skrene umesto da nastavi pravo, pa zavrsimo sa receptima :lol:
Pošto sam postigao svoj cilj, ispričaću ti kako sam zavodio jednu devojku (koja je bila pljunuta, ali pljunuta LindaLee: dobre sesi, struk, kuk, guza, faca, prijatna žvaka, rođena namiguša, voli dobro da pojede i popije, ma - i s t a).

U jednom restaurantu koji je bio na dobrom glasu, jedne večeri, nakon kraćeg očijukanja priđem ti ja Pljunutoj, popijemo po par skupih pića, razmenimo kraće priče o našim životima i ja ti u svoj cv ubacim podatak da sam između ostalog i mađioničar, što nju po drugi put obori s nogu. Počne da me moljaka da joj pokažem neki svoj trik, i ja joj obećam da ću joj pokazati jedan sjajan, ali nakon tvog... pardon, našeg keksa. Ona, radoznala do bola (kažem ti, ista Linda), pristane. Nakon osrednjeg keksa (ne mogu da uživam sa ženom dok je celu ne izgrickam, a kako da je ližem kad je prvi put vidim), Pljunuta zatraži od mene da nakon nje ispunim i svoje obećanje.

- Dobro - rekoh joj - obuci se i očešljaj se.
Ona se obuče na brzaka i dok je češljala svoju bujnu kosicu, ja otvorim vrata i govoreći joj:
- Prvo ti zavrtim mozak, zatim te povalim, a onda... Onda učinim da nestaneš! - i gurnem je napolje iz apartmana. :malav:

Šta misliš o ovom mom potezu, je l' bilo dovoljno zelene boje? :) :lol:

Back