^Veronika^
Početnik
- Poruka
- 39
avesic:mogu primetiti da je veronika veeeoma ,,,khm ,,,šta da kažem ---lepa ???
Da.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
avesic:mogu primetiti da je veronika veeeoma ,,,khm ,,,šta da kažem ---lepa ???
Black cat:Mislim da lepi koji setaju ruzne(ne moraju da budu ruzni,ali recimo manje privlacni),razmisljaju u stilu da su sigurniji sa ruznijima,jer nece da ih prevare,gledace u njih kao u Boga jer ce biti svesni da su izvukli premiju.Nemerno biraju ruznije da bi se osecali superiornijim.
Nemora da znaci, ruzni mogu da se zanesu kada setaju lepe devojke,pa misle da su bogovi, precene svoj izgled!!!! To je strasno kada se desi !![]()
DukeofSerbia:Физички лепе девојке донесе несрећу углавном!
DeckicBg:Juce sam bio na novoj godini , na jednoj zurci.
Primetio sam da su sve lepe devojke sa komotno bi se moglo reci fizicki inferiornijim momcima od njih.
U cemu je tu fazon???
A to vidim i po ulici. Retko kad cete videti lepog momka (zaista lepog) sa lepom devojkom.
Obicno ide prosecan momak - lepa devojka, lep momak - prosecna devojka.
Gazdarica:Mozda je tom lijepom, ta "ruzna", najljepsa na svijetu???
Primjecujem da se ovdje stalno zaboravlja da nemamo svi isti pogled na ljepotu i ruznocu...
Mozda ti kao heteroseksualni muskarac ne mozes da procenis privlacnost tih momaka.DeckicBg:Juce sam bio na novoj godini , na jednoj zurci.
Primetio sam da su sve lepe devojke sa komotno bi se moglo reci fizicki inferiornijim momcima od njih.
U cemu je tu fazon???
A to vidim i po ulici. Retko kad cete videti lepog momka (zaista lepog) sa lepom devojkom.
Obicno ide prosecan momak - lepa devojka, lep momak - prosecna devojka.
Struja:jeste donose nesrecu ali uglavnom sebi, jer im se kace razni skotovi.