Sve prosecni sa dobrim ribama

Mislim da lepi koji setaju ruzne(ne moraju da budu ruzni,ali recimo manje privlacni),razmisljaju u stilu da su sigurniji sa ruznijima,jer nece da ih prevare,gledace u njih kao u Boga jer ce biti svesni da su izvukli premiju.Nemerno biraju ruznije da bi se osecali superiornijim,jer tako imaju vecu moc u vezi.Ali,to ipak zavisi od osobe,jer fizicki izgled nije najbitniji u vezi.

Black cat:
Mislim da lepi koji setaju ruzne(ne moraju da budu ruzni,ali recimo manje privlacni),razmisljaju u stilu da su sigurniji sa ruznijima,jer nece da ih prevare,gledace u njih kao u Boga jer ce biti svesni da su izvukli premiju.Nemerno biraju ruznije da bi se osecali superiornijim.

Nemora da znaci, ruzni mogu da se zanesu kada setaju lepe devojke,pa misle da su bogovi, precene svoj izgled!!!! To je strasno kada se desi ! ;)

DeckicBg:
Juce sam bio na novoj godini , na jednoj zurci.
Primetio sam da su sve lepe devojke sa komotno bi se moglo reci fizicki inferiornijim momcima od njih.

U cemu je tu fazon???

A to vidim i po ulici. Retko kad cete videti lepog momka (zaista lepog) sa lepom devojkom.

Obicno ide prosecan momak - lepa devojka, lep momak - prosecna devojka.

Jbg, ti mora da se zezas! Prvo, ovo sto si napisao nije istina (btw, svaka recenica ti prosto mami na pljuvanje, bilo gramaticko, bilo psiholosko), a drugo, i da jeste istina-who cares? Pokajah se sto sam te shvatila za ozbiljno, pa drzeci se one poslovice "o nekome sve najbolje, dok se ne dokaze suprotno", ti na jednu drugu temu ozbiljno i dobronamerno odgovorila. E, stvarno necu vise da nasedam na forumske provokacije :?

aj i ja strucno da vam objasnim:)
prvo ne radi se ni o lepoti ni o ruznoci, jer svake oci vide drugacije...apsolutno ne postoji generalno tacno razdvojena lepota i ruznoca...razne ljude svi vidimo drugacije...neko ko je postavljacu topika ruzan, meni ili nekom drugom ce biti lep...
ne zaboravite da svi imamo razliciti utisak o necijoj privlacnosti i neprivlacnosti...
mnogo bolja rec je privlacnost, mislimo da je neko privlacan ili ne, a sta je lepota? crte lica rasporedjene "pravilno"? a sta je to pravilno ili idealno? niko nema idealan i savrsen oblik i crte lica,osim mozda jedan lik na svetu ciji izgled odgovara nekom stereotipu po nekim merilima, isto kao sto se haley barry-no lice smatra savrsenstvom lepote, a sto se muskog lica tice ne znam ko se uzima kao stereotip,...uglavnom to moze da bude jedna osoba na svetu ili u istoriji...nikako dve...
prvenstveno zato sto svi izgledamo razlicito...
ali i vidimo druge razlicito, to ne zaboravite...

ako je tebi (postavljacu topika) neki muskarac ruzan, po tvom misljenje, ne zaboravi da ga ta devojka koja je s njim mozda zaista vidi kao lepog...njoj je lep, tebi je ruzan, razumes?

DeckicBg:
Juce sam bio na novoj godini , na jednoj zurci.
Primetio sam da su sve lepe devojke sa komotno bi se moglo reci fizicki inferiornijim momcima od njih.

U cemu je tu fazon???

A to vidim i po ulici. Retko kad cete videti lepog momka (zaista lepog) sa lepom devojkom.

Obicno ide prosecan momak - lepa devojka, lep momak - prosecna devojka.
Mozda ti kao heteroseksualni muskarac ne mozes da procenis privlacnost tih momaka.

Back