Sve promašene prognoze i vizije predsednika Vučića...

Grom_sa_neba!

Buduća legenda
Poruka
28.689
...

Jedan autorski osvrt na sve promašene prognoze i halucinogene vizije Predsednika Vučića...
I srećom da to jesu = promašene...jet su obično neki crnjaci...pošto je teški "darker" u pitanju...

- Npr progniza o Trećem svetskom koji je trebao poĉeti jos pre 2-3 meseca...

- Onda o nuklearnoj apokalipsi...u kojoj mi imamo samo par sklonista za 100 000 od 6 miliona ljudi, a ostali...jbg..., nek ociste trapove...

- Zatim reče biće americkih sankcija NIS-u od 01.01.2025., ostaćemo bez nafte, drz nedaj...
Na kraju Americki ambasador Hil izasao i rekao - "Nemam pojma o čemu priĉa baba AVanga...":lol: Kad je morao i gazda Hil da ga ispali...

- Potom rece "Ici ce se u vojsku, jos ce biti placeno..."
I ko se toga jos seca...bilo prica pre cak 2-3 meseca...

- Zatim rece bice stanova za mlade...
Mladi u fazonu..."Brateee smaras..." ...ne "intimisu" ga ni 5%...

- Zatim jos davno rece - Arapi ce da nas nauce poljoprivredi...kompanija "MA BUDALA" :ceka:

- Onda najavi letece taxije...
Od tad ni ovozemaljski GSP nemamo...

- Zatim najavi da ce se Mercedes proizvoditi u Zemunu...lepio covek Mercedesov znak...

- Auuuu UMALO DA ZABORAVIM...
Najavi covek TEHNOLOSKI PARK U BORČI...:hahaha: Od tad tamo ni vode nemaju redovno, a o kanalizaciji sanjaju...

- Najavi kako ce sa Šolcom kopati litijum i praviti baterije...i ne samo njih vec i elektro automobile...
Od tad Šolc ode u prevremenu penziju koliko juce...

Ovde cemo dakle pratiti sve promasene vizije baba AVange...

...

...

Jedan autorski osvrt na sve promašene prognoze i halucinogene vizije Predsednika Vučića...
I srećom da to jesu = promašene...jet su obično neki crnjaci...pošto je teški "darker" u pitanju...

- Npr progniza o Trećem svetskom koji je trebao poĉeti jos pre 2-3 meseca...

- Onda o nuklearnoj apokalipsi...u kojoj mi imamo samo par sklonista za 100 000 od 6 miliona ljudi, a ostali...jbg..., nek ociste trapove...

- Zatim reče biće americkih sankcija NIS-u od 01.01.2025., ostaćemo bez nafte, drz nedaj...
Na kraju Americki ambasador Hil izasao i rekao - "Nemam pojma o čemu priĉa baba AVanga...":lol: Kad je morao i gazda Hil da ga ispali...

- Potom rece "Ici ce se u vojsku, jos ce biti placeno..."
I ko se toga jos seca...bilo prica pre cak 2-3 meseca...

- Zatim rece bice stanova za mlade...
Mladi u fazonu..."Brateee smaras..." ...ne "intimisu" ga ni 5%...

- Zatim jos davno rece - Arapi ce da nas nauce poljoprivredi...kompanija "MA BUDALA" :ceka:

- Onda najavi letece taxije...
Od tad ni ovozemaljski GSP nemamo...

- Zatim najavi da ce se Mercedes proizvoditi u Zemunu...lepio covek Mercedesov znak...

- Auuuu UMALO DA ZABORAVIM...
Najavi covek TEHNOLOSKI PARK U BORČI...:hahaha: Od tad tamo ni vode nemaju redovno, a o kanalizaciji sanjaju...

- Najavi kako ce sa Šolcom kopati litijum i praviti baterije...i ne samo njih vec i elektro automobile...
Od tad Šolc ode u prevremenu penziju koliko juce...

Ovde cemo dakle pratiti sve promasene vizije baba AVange...

...

А како погађа ко ће победити на америчким изборима, то си заборавио ?!
Још уложи милион јура у Клипанку !

Stanovi, stanovi, stanovi...

Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je u petak 27. juna 2014 godine da će projekat gradnje jeftinih stanova u Srbiji biti realizovan.

Vučić je izgradnju stanova po ceni od 130 EUR za kvadratni metar na više lokacija u Srbiji najavio u maju kao jednu od četiri velike mere za ekonomski preporod zemlje. Izgradnja je najavljena za 2015. godinu, a kao glavni partner se pominjala kompanija "Arabtec".

Tanjug, 11. 12. 2017. godine

'Cena kvadrata će biti u proseku 500 evra – u Vranju će biti manje, a u Beogradu između 550 i 580 evra. Prema njegovim rečima, stanovi će biti na dobrim lokacijama, od kojih su neke već poznate.

RTS, 6. 11. 2019. godine

„To je ključna stavka. Mi hoćemo da ponudimo mladim ljudima budućnost, da imaju dobro školovanje, pristojan posao, ali da mogu da se brže i lakše odvoje od svojih roditelja. Da ne ostaju do 35. i 40. kod svojih roditelja. Ja sam ostao dugo, do 25, 26. I 18, 19 godina, kao na Zapadu, da im omogućimo, 500 miliona evra ćemo da uložimo za mlade bračne parove u stambenu izgradnju. 500 miliona evra! Znate li koji je to novac? Tražićemo način da minimalno, da bukvalno minimalno, plaćaju, a da mogu da sebi garantuju i obezbede siguran život.
srbija.gov.rs, 8. 10. 2020. godine

'Brnabić je, nakon sastanka sa predstavnicima udruženja mladih na temu programa 'Moja prva plata', navela da će stanove dobiti mladi naučnici, mladi bračni parovi i mladi koje vredi podržati. Da mi ne bismo razmišljali o tome koje su prioritetne grupe i koga sve treba podržati, dali smo da o tome odluče udruženja mladih, koja će sama napraviti plan kome su i gde stanovi najpotrebniji i po kojim bi kriterijumima trebalo da ih dajemo, objasnila je ona.

До јучер није било речи о некаквој корупцији у Србији у "златном добу", сад одједном најжешћа борба противу исте. Откуд то? Хоће ли преЦедник успети све истражити и осудити? Ја знам да је он вредан човек, али потрпати сопствену странку у апс?

До јучер није било речи о некаквој корупцији у Србији у "златном добу", сад одједном најжешћа борба противу исте. Откуд то? Хоће ли преЦедник успети све истражити и осудити? Ја знам да је он вредан човек, али потрпати сопствену странку у апс?
Kontradiktoran skroz.

Back