MuskoSamBre
Iskusan
- Poruka
- 5.530
Pa ti spamujes nadovezujuci se na tudju diskusiju, i hvatajuci se za sitnice. No, Slobodanu MIlosevicu nista ne ide u prilog, jer je gow.nar koji nas je unistio, a sebi nisam ni "skakao u stomak", jer nikad nisam bio dovoljno glup da vezem siptarsko pitanje za njega. A, "bespredmetne optuzbe na Slobin racun" mozete svi da zavucete u boolju, svi vi koji pokusavate da tog izroda zlokovackog opravdate pred istorijom. Srbija i treba da propadne kad su joj gradjani slepcine koje brzo zaboravljaju svaku je*acinu, i u boolju i u mozak..
E, PA VIDIS, VOJVODJANIMA NISU BESPREDMETNE OPTUZBE NA SLOBIN RACUN! ONI PAMTE I NE ZELE TO PONOVO!
Auuu,coveceee...pa ti si malo zesce pukao ! Ne valja ti to,ako tako nastavis mozes da poludis 100% . Procitaj ovo gore sto si napisao i zapitaj se,da li to mogu da budu reci i nacin izrazavanja neke normalne i kulturne osobe !A sto se upadanja u diskusiju tice...ovo ovde je forum i svako moze da se nadoveze na bilo ciji post a ako ti to smeta onda nemoj ni da pises na javnim kanalima nego diskutuj preko PP.
I nemoj da se deres tim velikim slovima,a pogotovo kad nemas nista pametno da kazes !To sto si ti Hrvat ili Madjar ili nesto trece,ne daje ti nikakvo pravo da generalizujes i da kazes...
VOJVODJANIMA NISU BESPREDMETNE OPTUZBE NA SLOBIN RACUN...jer bi to onda znacilo da svi u Vojvodini misle isto kao ti,a cinjenica je da svi ne misle isto kao ti i da vecina nije tako nekulturna kao ti,koliko god ti zeleo da bude drukcije ! Ja sam ti rodjeni Banacanin i meni ne mozes da prodajes fore i fazone tog tipa jer jako dobro znam sta misli vecina bar ovde u Banatu !
Veoma inspirativno, zaista.