Sve o statutu i statusu Vojvodine...

Šta je po tebi realno da se preduzme po pitanju Vojvodine?

• Ukupno glasova
    201
  • Anketa je zatvorena .
Pa ti spamujes nadovezujuci se na tudju diskusiju, i hvatajuci se za sitnice. No, Slobodanu MIlosevicu nista ne ide u prilog, jer je gow.nar koji nas je unistio, a sebi nisam ni "skakao u stomak", jer nikad nisam bio dovoljno glup da vezem siptarsko pitanje za njega. A, "bespredmetne optuzbe na Slobin racun" mozete svi da zavucete u boolju, svi vi koji pokusavate da tog izroda zlokovackog opravdate pred istorijom. Srbija i treba da propadne kad su joj gradjani slepcine koje brzo zaboravljaju svaku je*acinu, i u boolju i u mozak..

E, PA VIDIS, VOJVODJANIMA NISU BESPREDMETNE OPTUZBE NA SLOBIN RACUN! ONI PAMTE I NE ZELE TO PONOVO!

Auuu,coveceee...pa ti si malo zesce pukao ! Ne valja ti to,ako tako nastavis mozes da poludis 100% . Procitaj ovo gore sto si napisao i zapitaj se,da li to mogu da budu reci i nacin izrazavanja neke normalne i kulturne osobe !A sto se upadanja u diskusiju tice...ovo ovde je forum i svako moze da se nadoveze na bilo ciji post a ako ti to smeta onda nemoj ni da pises na javnim kanalima nego diskutuj preko PP.

I nemoj da se deres tim velikim slovima,a pogotovo kad nemas nista pametno da kazes !To sto si ti Hrvat ili Madjar ili nesto trece,ne daje ti nikakvo pravo da generalizujes i da kazes...
VOJVODJANIMA NISU BESPREDMETNE OPTUZBE NA SLOBIN RACUN...jer bi to onda znacilo da svi u Vojvodini misle isto kao ti,a cinjenica je da svi ne misle isto kao ti i da vecina nije tako nekulturna kao ti,koliko god ti zeleo da bude drukcije ! Ja sam ti rodjeni Banacanin i meni ne mozes da prodajes fore i fazone tog tipa jer jako dobro znam sta misli vecina bar ovde u Banatu !

Slusaj bre Misko, idi zavuci se u rupicu i cuti. Zaista je jadno nazvati nekog hrvatom, madjarem ili ludim, puklim ili sl. samo zato sto mozes da mu se naduvas jaja. Razumes? Puko si sam dripcino, a Slobi zahvali na tome. Ti si Banacanin koji nije video B od Banata, a i pritom nisi kapacitet da skapiras ama bas nista, cim mi ovde laprdas o Slobi. Ako ti se svidja Sloba, zabodi ga u gu3icu, nemoj da me smaras ovde. Ti, koliko vidim, dobro znas sta moj tuki misli u Banatu, pa uz duzno postovanje prema matorom coveku, duvaj ga...

Samo napred...nastavi da pises ovako debilne postove sa kojima bi se svaki kreten ponosio umisljajuci kako je napisao nesto jako pametno !Hajde izbaci jos neki argument potkovan tvojom licnom kulturom i dokazuj i dalje tvoju mentalnu nadmoc u pisanju istih !

Slusaj bre Misko, idi zavuci se u rupicu i cuti. Zaista je jadno nazvati nekog hrvatom, madjarem ili ludim, puklim ili sl. samo zato sto mozes da mu se naduvas jaja. Razumes? Puko si sam dripcino, a Slobi zahvali na tome. Ti si Banacanin koji nije video B od Banata, a i pritom nisi kapacitet da skapiras ama bas nista, cim mi ovde laprdas o Slobi. Ako ti se svidja Sloba, zabodi ga u gu3icu, nemoj da me smaras ovde. Ti, koliko vidim, dobro znas sta moj tuki misli u Banatu, pa uz duzno postovanje prema matorom coveku, duvaj ga...

strasno kakav recnik i kakva nervoza

pukao projekat nezavisne Vojvodine, zabio mu opet Dacek kolac u trulo srce, i secesionisti su doziveli nervne slomove

Pa ti spamujes nadovezujuci se na tudju diskusiju, i hvatajuci se za sitnice. No, Slobodanu MIlosevicu nista ne ide u prilog, jer je gow.nar koji nas je unistio, a sebi nisam ni "skakao u stomak", jer nikad nisam bio dovoljno glup da vezem siptarsko pitanje za njega. A, "bespredmetne optuzbe na Slobin racun" mozete svi da zavucete u boolju, svi vi koji pokusavate da tog izroda zlokovackog opravdate pred istorijom. Srbija i treba da propadne kad su joj gradjani slepcine koje brzo zaboravljaju svaku je*acinu, i u boolju i u mozak..

E, PA VIDIS, VOJVODJANIMA NISU BESPREDMETNE OPTUZBE NA SLOBIN RACUN! ONI PAMTE I NE ZELE TO PONOVO!

Opet se ponashash krajenj bez veze...Sad ispade samo mi juzno od Save volimo Slobu,a samo vi sa severa ga mrzite i jedini ste svesni shta vam je uradio...:roll: Na chemu temeljish ovakve zakljucke? Ajde reci bash me zivo interesuje.

Opet se ponashash krajenj bez veze...Sad ispade samo mi juzno od Save volimo Slobu,a samo vi sa severa ga mrzite i jedini ste svesni shta vam je uradio...:roll: Na chemu temeljish ovakve zakljucke? Ajde reci bash me zivo interesuje.

Ma ne MI i VI, već idioti i stanovnici. Dakle, nema podele po nacionalnoj i geografskoj osnovi, već po mentalnom kapacitetu. Pa, pročitaj samo šta je napisao ovaj što mi se napase kesice, pa vidi otkud takva reakcija. Još će da mi debilčine ovde veličaju Slobu... Pffff, mani brate... Reakcija je na budalu i glupost, i nije deo diskusije.

Dakle, prvo, tvrdim da u Vojvodini niko ne podnosi Slobu i ne pada mi na pamet da obrazlažem svoj stav. Imaš debila koji i dalje misle da je Sloba Srbin i da je on nešto dobro uradio. Ali debila imaš svuda. Ali takva je situacija uglavnom i po Srbiji. Samo debil može da tvrdi da je Slobodan Milošević učinio dobro i da pokušava da ga opravdava za zlo. Tako da nije moj zaključak, već moj stav, i et, branim ga kako hoću...

A debil koji je rekao da su bespredmetne optužbe na Slobin račun, nek ode u svom banatskom gradu do Opšine, Centra za kulturu ili u gradski park. Tamo svuda vise paralelno srpska i vojvođanska zastava. Nek stane pod njih i nek vikne nešto u korist Slobe. Izgaziće ga ko gow.no debilsko. kako i dolikuje.

Poslednja izmena:
Ma ne MI i VI, već idioti i stanovnici. Dakle, nema podele po nacionalnoj i geografskoj osnovi, već po mentalnom kapacitetu. Pa, pročitaj samo šta je napisao ovaj što mi se napase kesice, pa vidi otkud takva reakcija. Još će da mi debilčine ovde veličaju Slobu... Pffff, mani brate... Reakcija je na budalu i glupost, i nije deo diskusije.

Ja sam onda pogreshno shvatio. Nema stvarno nikakve geografske odrednice za tako neshto. Ja uopshte ne gotivim Slobu, nikad ni nisam i mislim da je 80% kriv za sve. Ne mogu bash 100% da kazem, bilo je tu i drugih idiota, ali da je najvishe bio kriv, po meni jeste.

Dakle, prvo, tvrdim da u Vojvodini niko ne podnosi Slobu i ne pada mi na pamet da obrazlažem svoj stav. Imaš debila koji i dalje misle da je Sloba Srbin i da je on nešto dobro uradio. Ali debila imaš svuda. Ali takva je situacija uglavnom i po Srbiji. Samo debil može da tvrdi da je Slobodan Milošević učinio dobro i da pokušava da ga opravdava za zlo. Tako da nije moj zaključak, već moj stav, i et, branim ga kako hoću...

A debil koji je rekao da su bespredmetne optužbe na Slobin račun, nek ode u svom banatskom gradu do Opšine, Centra za kulturu ili u gradski park. Tamo svuda vise paralelno srpska i vojvođanska zastava. Nek stane pod njih i nek vikne nešto u korist Slobe. Izgaziće ga ko gow.no debilsko. kako i dolikuje.
ima jedan , poznati biznismen i privrednik sa Klise :D

Ok vidim da stalno istices razliku Backe i Banata ,objasni mi u cemu je razlika izmedju severnog Banata i Backe ? Ljudi koji tamo zive vise su upuceni na Suboticu nego Zrenjanin , opet ljudi iz srednjeg Banata vise su upuceni na Ns , nema tu nekih razlika ,Ns opet jednim delom obuhvata i Srem i predstavlja prirodni centar ,cinjenica je da jedino juzni Banat i Srem su vise upuceni prema Bg ,ne vidim sta to toliko odvaja opstinu recimo Kanjiza od Subotice pa kazes da Backa i Banat nista ne spaja

Ja mislim da je to potpuno irelevantno.

Ako neko treba da pije slanu morsku ili slatnu vodu, itekako ose'a rayliku.

A ako se neko davi, svejedno, bilo slana morska ili slatka voda.

Mi[ljenja sam da treba baciti atomsku bombu, jednu na Beograd, jednu na Novi Sad, i ya sva vremena spre;iti autonomiju vojvodine. . .

Tako nekako.

Па ово ваљда спада у ову тему не?
1112copy.jpg

И добро бре john doe генерацијо шта се трошиш више на те ... ма знаш и сам.
Факат те не контам.
Мислиш да ће ко од њих збох којих си попио бан доћи данас у 16 код Милетића?
Па неће, заузети су, уче химну Војводине заједно са Дачићем док им диригује Пајтић а подпомаже Мирчић.
Овде се само мало фолирају и тако то, а ти падаш на њихове форе.
А да, и редовно стискају троуглиће

Опуштено бре човече, победио си.
Доће данас код Милетића у 16 свега пар Срба који се у сваком случају не настављају са таквим фолирантима по интернету на које си ти налетео.

Факат треба да почнеш мало паметније да трошиш време, генерацијо.
****** не могу да ти дам те репутације кад си банован.

Poslednja izmena:
Па ово ваљда спада у ову тему не?
1112copy.jpg

И добро бре john doe генерацијо шта се трошиш више на те ликове. Факат те не контам.
Мислиш да ће ко од њих збох којих си попио бан доћи данас у 16 код Милетића?
Па неће, заузети су, уче химну Војводине заједно са Дачићем док им диригује Пајтић а подпомаже Мирчић.
Овде се само мало фолирају и тако то, а ти падаш на њихове форе

Опуштено бре човече, победио си.
Доће данас код Милетића у 16 свега пар Срба који се у сваком случају не настављају са таквим фолирантима по интернету на које си ти налетео.

Факат треба да почнеш мало паметније да трошиш време, генерацијо.
****** не могу да ти дам те репутације кад си банован.

Negde u vremenu, kada je Miletić u desnoj ruci držao flašu koka kole, pa na ovamo, desetak godina , kada je u jedan par držao i nekakav automat, za vreme protesta, reako sam jednom prilikom, da se sve neće svršiti dobro, dok se na Beograd i Novi Sad ne baci po jedna atomska bomba, a možda i dve, ako se bude imalo.

I šta , danas oko podne, treba da novim sadom marširaju- ni manje ni više nego nacisti.

Pa ljudi, braćo, nacisti, čankolisci. . . pa jel vas neko debelo zajebao, kakvi nacisti.

Pa Hitler i Horti, danas da dodju u Novi Sad, sve sa svojim štabom, pa počeli bi da sve vas bacaju pod vodu, nema leda, pod vodu, bez razlike. . .

Ljudi, opametite se, kakvi srbi nacisti, PA KO JE POBIO 80. 000 Ljudi u Jajincima, samo da ste par minuta proveli kraj onih stubova na strelištu, sa onim metalnim mehanizmom. . .

ZGADIO BI VAM SE NACIZAM ZA VJEKE VJEKOV. . .

A Čankolisci, Ljigaši, PA ZAR MISLITE DA ĆE BITI ZA SVE, KADA ČANAK I ČANKOLISCI ODRADE POSAO, pa kad vam dodju ti iz SREDNJEEVROPSKIH INTEGRACIJA. . . e onda ste tek najebali, znaju čankolisci šta čekaju, čekaju honorar. . .

A ŠTA ČEKATE VI. . .

Braćo, Nacisti, Čankisti, Kasaši, EJ BRE. . .

OPAMETITE SE VIŠE, KAKAV NACIONALNI POSTROJ, KAKVA LJIGA, KAKVE ŽUPANIJE, pa vodaju vas ko majmune na lancu, a sad već i bez lanaca. . .

Negde u vremenu, kada je Miletić u desnoj ruci držao flašu koka kole, pa na ovamo, desetak godina , kada je u jedan par držao i nekakav automat, za vreme protesta, reako sam jednom prilikom, da se sve neće svršiti dobro, dok se na Beograd i Novi Sad ne baci po jedna atomska bomba, a možda i dve, ako se bude imalo.

I šta , danas oko podne, treba da novim sadom marširaju- ni manje ni više nego nacisti.

Pa ljudi, braćo, nacisti, čankolisci. . . pa jel vas neko debelo zajebao, kakvi nacisti.

Pa Hitler i Horti, danas da dodju u Novi Sad, sve sa svojim štabom, pa počeli bi da sve vas bacaju pod vodu, nema leda, pod vodu, bez razlike. . .

Ljudi, opametite se, kakvi srbi nacisti, PA KO JE POBIO 80. 000 Ljudi u Jajincima, samo da ste par minuta proveli kraj onih stubova na strelištu, sa onim metalnim mehanizmom. . .

ZGADIO BI VAM SE NACIZAM ZA VJEKE VJEKOV. . .

A Čankolisci, Ljigaši, PA ZAR MISLITE DA ĆE BITI ZA SVE, KADA ČANAK I ČANKOLISCI ODRADE POSAO, pa kad vam dodju ti iz SREDNJEEVROPSKIH INTEGRACIJA. . . e onda ste tek najebali, znaju čankolisci šta čekaju, čekaju honorar. . .

A ŠTA ČEKATE VI. . .

Braćo, Nacisti, Čankisti, Kasaši, EJ BRE. . .

OPAMETITE SE VIŠE, KAKAV NACIONALNI POSTROJ, KAKVA LJIGA, KAKVE ŽUPANIJE, pa vodaju vas ko majmune na lancu, a sad već i bez lanaca. . .

Хм лепо речено ВМ,

Ово одговорих Калуђеру пре годину и по

Драги мој ,да нашем народу. Не ово није непристојна понуда, јер Ви нећете да одустанете од борбе али у најбољем маниру старих илегалаца Ви ћете бити дубоко негде у илегали а пар напаљених клинаца нека ради на улици све оно што би Ви волели да радите сами али сувише вредна је ваша мисаона глава па мора да се чува, е ово је непристојна понуда "Гините децо а ја ћу да Вам објасним зашто ја морам да се чувам".Е зато лепи мој прво ВИ седите на трг покажите и докажите именом презименом ,главом и брадом шта сте Ви спремни да жртвујете (а да то није неко други),па онда командујте али нека команда буде "Замном браћо" а не по старом добром обичају "Напред браћо а ја ћу навијати !"(на овом форуму најмање пет људи зна ко сам и шта сам)ја се некријем у илегали и за мир се борим и против Вас и против самог себе ако треба.

Хм лепо речено ВМ,

Ово одговорих Калуђеру пре годину и по

Konačno, da me ne brišu i ne banuju posle prve poruke, kakav je to postao običaj kod bagre beogradjanske.

Nešto o nacizmu i nacistima.

Da su nacisti streljali sto francuza za jednog nemca, holandjana, norvešana, danca, švedjana, finca, ne znam sve koga ne severnjakog naroda, gde bi im bio kraj.

Al oni zaredjali pa 100 jugoslovena, ne samo srba, braće cigana, jevreja, hrvata, slovenaca pogotovo.

Jel znate vi braćo nacisti, koliko je sto ljudi.

Evo ovako, dok jedan komotno stane na bicikl, sto ljudi, u tri DUPKE PUNA DAJCA, za JNA Pitomce, to je kamion TAM 4500 i 5500, sve sa vozačem i suvozačem.

To je sto ljudi.

E sada, po mirnodopski, to je DVA PRIGRADSKA AUTOBUSA, . . .sa desetak praznih sedišta, tek da pružite noge.

A vi braćo nacisti, i ljigaši, i čankolisci, evo, probajte, vidite

DALI IMA DVA AUTOBUSA OMLADINACA, IZ BILO KOJEG SELA U KRAJINI ŠAJKAŠKOJ, jel ima u Vilovu, jel ima u Čurugu, u Kaću, Titelu ima, veliko je to mesto, u Šajkašu, U žablju ima, ali u Budisavi nema. . .

Pa SAD UZMITE, EVO, NEKA SE VRATI HITLER I HORTI, PA IZ SVAKOG SELA SAMO PO DVA AUTOBUSA,

A biće prilike, nije da neće, neko će popreko naciste pogledati, neko će na njih nožem i sekiricom, onako, po naški, kad se pijani sa lokalnom kurvom, zapute iz bircuza natrag u kasarnu. . .

PA ŠTA ONDA, OĆETE LI VI IZ NACIONALNOG STROJA, NOVOG PROGRAMA, 640 ŽUPANIJA, LJIGE NACIONALSOCIJALDEMOKRATA, PDL LDP, OĆETE LI VI STATI PRED NJIH I REĆI. .

NEMOJTE, BRAĆO NACISTI, TO SU NAŠI.

E to bih voleo da vidim, jel bi i od vas koji preteko.

Konačno, da me ne brišu i ne banuju posle prve poruke, kakav je to postao običaj kod bagre beogradjanske.

Da su nacisti streljali sto francuza za jednog nemca, holandjana, norvešana, danca, švedjana, finca, ne znam sve koga ne severnjakog naroda, gde bi im bio kraj.

Al oni zaredjali pa 100 jugoslovena, ne samo srba, braće cigana, jevreja, hrvata, slovenaca pogotovo.

Evo ovako, dok jedan komotno stane na bicikl, sto ljudi, u tri DUPKE PUNA DAJCA, za JNA Pitomce, to je kamion TAM 4500 i 5500, sve sa vozačem i suvozačem.

To je sto ljudi.

E sada, po mirnodopski, to je DVA PRIGRADSKA AUTOBUSA, . . .sa desetak praznih sedišta, tek da pružite noge.

DALI IMA DVA AUTOBUSA OMLADINACA, IZ BILO KOJEG SELA U KRAJINI ŠAJKAŠKOJ, jel ima u Vilovu, jel ima u Čurugu, u Kaću, Titelu ima, veliko je to mesto, u Šajkašu, U žablju ima, ali u Budisavi nema. . .

Pa SAD UZMITE, EVO, NEKA SE VRATI HITLER I HORTI, PA IZ SVAKOG SELA SAMO PO DVA AUTOBUSA,

A biće prilike, nije da neće, neko će popreko naciste pogledati, neko će na njih nožem i sekiricom, onako, po naški, kad se pijani sa lokalnom kurvom, zapute iz bircuza natrag u kasarnu. . .

PA ŠTA ONDA, OĆETE LI VI IZ NACIONALNOG STROJA, NOVOG PROGRAMA, 640 ŽUPANIJA, LJIGE NACIONALSOCIJALDEMOKRATA, PDL LDP, OĆETE LI VI STATI PRED NJIH I REĆI. .

Prvo , odma da ti kazem , da je samo u Srbiji bilo to pravilo 100 za jednog i negde vise .
nasu bracu cigane su ubijali po drugom rabisu . Oni su im nekako bili pro pklanu , ko i nasa braca Jevreju .
A sto se tice ostalih narod predratne Jugooslavije , nit su po tom principu streljali , nit wsu imali potrebe , jer su ostali narodi i te kako stali uz njih .
Naravno , sem nessto Slovenaca i Hrvata , koji su dosli u Srbiju i koje je gladan Srbija othtranila i spasila za vreme rata. Svi ti severno-evropski narodi , isli su sa Nemcima na SSSR. Neki kao kompletne drzave, ( Finska , Madjareska , NDH , itd) , A ostali su slali gomile dobrovoljaca . Prakticno , nije bilo iz Evrope nikog , ko na Ruse nije krenuo , sem SRBA i Engleza .

ZA OSTALO SE SLAZEM. Ne moze posteni Srbin da podrzava fasizam ni u kom pogledu .

To je sto ljudi.
Прво крупне речи за малог човека

Друго само Срба у Србији и никог другог ,само Срба 100 и 50 за 1 Немца

To je sto ljudi.

Bravo Veliki Majstore :ok: Veoma inspirativno, zaista.

Mora se pre svega stati fašizmu, tj, nacizmu na glavu. Da se to iskoreni. Previše je očiglednih primera fašizma u istoriji bilo, pogotovo kod nas i tog zla ne treba da bude ni u tragovima. Dakle, fašizam ili nacizam=izdaja.

Прво крупне речи за малог човека

Друго само Срба у Србији и никог другог ,само Срба 100 и 50 за 1 Немца

Mile, znao sam da ćeš to reći, i da ćeš se zajebati.

Streljali su 100 poljaka za jednog nemca, a čak po 1000 rusa za jednog.

Pod Staljingradom je zabeleženo, verovao ili ne, DA SU SE SS JEDINICE borile PROTIV REGULARNIH WERMACHT TRUPA, a braća rusi čekali ishod, i čudili se. REGULARNE WEHRMACHT TRUPE NISU MOGLE DA GLEDAJU KAKO SS TAMANI SLOVENE, to je i za pruske junkere bilo malo odviše . . .

Za vreme čuvenog "Varšavskog ustanka " kada su nemci za par vojnika i jednog podoficira, rešili da izravnaju račin 1000 za jednog, dočekalo ih je desetak jevreja sa automatima i molotovljevim koktelima, čak su im i tekn uništili, to ih je toliko razbesnelo / nemce / da su išli i do 10.000 prema jednom.

A Što se braće cigana tiče Marisav Popović je samo u Kragujevcu, ZA JEDNOG SRPSKOG DOMAĆINA DAVAO PO DESET, STO CIGANA. . .

A Braća Hrvati, jesu li ih nemci mazili i tetošili.

Sarajevska ustaška pukovnija, ČUVENA CRNA LEGIJA, imala je tek hiljadu i nešto CRNOUNIFORMAŠA, jer nisu imali druge čoje, svih ustaša, i Mornarice i Vazduhoplovaca, bilo je jedva 20.000 ostalo su sve domobrani i PARTIZANI.

Da ne redjam, od Jakova Blaževića do Vladimira Nazora,

Ali i do ZVONKA VUČKOVIĆA - KOMANDANTA ČIČINE GORSKE GARDE, I ON JE BIO HRVAT.

Ni hrvata nema 50 miliona . . . daleko bilo.

Poslednja izmena:
Bravo Veliki Majstore :ok: Veoma inspirativno, zaista.

Mora se pre svega stati fašizmu, tj, nacizmu na glavu. Da se to iskoreni. Previše je očiglednih primera fašizma u istoriji bilo, pogotovo kod nas i tog zla ne treba da bude ni u tragovima. Dakle, fašizam ili nacizam=izdaja.

Nemojte me toliko hvaliti, banovaće i vas.

Ali kad vidite JEVREJA NACISTU i CRNCA U K K Klanu, evo, ako neko javi da i toga ima . . .

E onda i Srbin može biti nacista.

Prvo , odma da ti kazem , da je samo u Srbiji bilo to pravilo 100 za jednog i negde vise .
nasu bracu cigane su ubijali po drugom rabisu . Oni su im nekako bili pro pklanu , ko i nasa braca Jevreju .
A sto se tice ostalih narod predratne Jugooslavije , nit su po tom principu streljali , nit wsu imali potrebe , jer su ostali narodi i te kako stali uz njih .
Naravno , sem nessto Slovenaca i Hrvata , koji su dosli u Srbiju i koje je gladan Srbija othtranila i spasila za vreme rata. Svi ti severno-evropski narodi , isli su sa Nemcima na SSSR. Neki kao kompletne drzave, ( Finska , Madjareska , NDH , itd) , A ostali su slali gomile dobrovoljaca . Prakticno , nije bilo iz Evrope nikog , ko na Ruse nije krenuo , sem SRBA i Engleza .

ZA OSTALO SE SLAZEM. Ne moze posteni Srbin da podrzava fasizam ni u kom pogledu .

I za poljake je važilo isto pravilo 1 prema 100 a za ruse čak i više 1 prema 1000

A jevreji i braća cigani, koliko su oni pobili nacista, EVO PO TVOM RAČUNU BI BILO, U

U JASENOVCU 80.000 PODELJENO NA STO

A U POLJSKOJ 6.000.000 PODELJENO NA STO,

To je malko veća srazmera. . .mnogo malko veća.

Finska je ratovala sa SSSR još 1939 KAD SU rusi zamalo izgubili.

Madjarska je slala trupe na SSSR

Braća Hrvati, su liferovali jednu malko jaču diviziju, SVE POPUNJENU PRISILNO MOBILISANIM POKATOLIENIM SRBIMA, to da se zna

PAŠČE KAJKAVSKO OD ZAGREBA MAKLO NIJE,

A tu "Pukovniju " predvodjenu Markom Mesićem, rusi su slavodobitno zarobili, TE PREORUŽALI I INDOKTRINIRALI, i ona se borila protiv nemaca, tako da ih se od početnih 20.000 i nešto legionara-SRBA, kući skoro niko nije vratio.

A kogot kaže da se pašče kajkavsko ikada dokazalo u borbi, a to hrvati jesu, taj je gori od nacista.

Čak su se i u ratu u Slavoniji borili Šokci i Slavonci, A TO SU POKATOLIČENI SRBI, VJEKOSLAV ŠEŠELJ, pa JNA I ETNICI NI DA MAKNU od nuštra.

Ja jednom prilikom rekao, BRAĆO ČETNICI, POGREŠILI STE, ŠTO STE KRENULI OD VUKOVARA,

TAMO SU SLAVONCI ŠOKCI I HERCEGOVCI, MRKA KAPA ZA PODŠLJIVARE.

Trebali ste nekako paktirati sa Slovenijom, da vas pusti preko RIJEKE, pa ne bi bilo otpora, do linije KARLOVAC, OGULIN, KARLOBAG, VIROVITICA, al sa one severozapadne strane. . . sve go kajkavac do kajkavca, ni metlu ne umeju držati kako valja, TO SU GRUNTOVČANI,

Koji vas je ***** terao da idete na Vukovar, tamo su SRBI-SLAVONCI / POKATOLIČENI, Šokci i Hercegovci. . .

Pa se zaejbali.

Mile, znao sam da ćeš to reći, i da ćeš se zajebati.

Streljali su 100 poljaka za jednog nemca, a čak po 1000 rusa za jednog.

Pod Staljingradom je zabeleženo, verovao ili ne, DA SU SE SS JEDINICE borile PROTIV REGULARNIH WERMACHT TRUPA, a braća rusi čekali ishod, i čudili se. REGULARNE WEHRMACHT TRUPE NISU MOGLE DA GLEDAJU KAKO SS TAMANI SLOVENE, to je i za pruske junkere bilo malo odviše . . .

Za vreme čuvenog "Varšavskog ustanka " kada su nemci za par vojnika i jednog podoficira, rešili da izravnaju račin 1000 za jednog, dočekalo ih je desetak jevreja sa automatima i molotovljevim koktelima, čak su im i tekn uništili, to ih je toliko razbesnelo / nemce / da su išli i do 10.000 prema jednom.

A Što se braće cigana tiče Marisav Popović je samo u Kragujevcu, ZA JEDNOG SRPSKOG DOMAĆINA DAVAO PO DESET, STO CIGANA. . .

A Braća Hrvati, jesu li ih nemci mazili i tetošili.

Sarajevska ustaška pukovnija, ČUVENA CRNA LEGIJA, imala je tek hiljadu i nešto CRNOUNIFORMAŠA, jer nisu imali druge čoje, svih ustaša, i Mornarice i Vazduhoplovaca, bilo je jedva 20.000 ostalo su sve domobrani i PARTIZANI.

Da ne redjam, od Jakova Blaževića do Vladimira Nazora,

Ali i do ZVONKA VUČKOVIĆA - KOMANDANTA ČIČINE GORSKE GARDE, I ON JE BIO HRVAT.

Ni hrvata nema 50 miliona . . . daleko bilo.

Sta se sad vatas za poljake i ruse .

Reci ti nama ovde , gde su to tvoju bracu hrvate streljali nemci masovno , a i tvoju bracu slovence .

Pa slusaj , da je ustasa bilo tako malo , ne bi toliko ubili Srba . ne bi stigli .

A moze biti , da Srbe i nisu ubijale samo ustase ,nego, onako , hrvati . I to veci deo naroda .

Znas , ima nekoliko primera , gde su katolici iz hrvgtskog sela isli iza ustasa , da pokupe sve po srpskim kucama , posle bacanja u jame . Onako kolektivno.

Jelte a sta je Novi Sad bio do pojave "gede"??????
A drugo -sta je razlika od "centralnog" ili "administrativnog centa i glavnopg grada ?
Trece a sta to ljudima preko Save i Dunava uopste smeta dali ce Novi sad Biti jedno ili drugo,kolko znam Vama ni iz Dzepa ni u Dzep ,sto nije slucaj sa Vojvodjanima ?
Cetvrto dali je po vama Autonomas =separatista ,i ako je jednako stvarno ste pravi "patrijote" i "velikosrbi" ?
Peto Ebes taj Statut on je samo Polustepenica do APV ./jer Atonomnost Pokrajina podrazumeva izvesnu autonomnost od centralista ,ako nista bar u rasporedjivanju svoje zarade i placanje dogovorenih obaveza -bilo kome?
Sesto nek mi neko iz Uze Srbije /necu reci pasalik/kad vec kazete "da dajete svoje pare Vojvodini ' jednostavno ne dajete ali i ne trazite vise nego sto to Vojvodjani MORAJU da plate i zar onda nebi bila prica "o cistim racunima " ili mozda ona :
"Sto je moje to je samo moje ,a no sto je tvoje to je i moje " -bice da je ovo pravi odgovor ma kakav vi dali ?:cool:

I za poljake je važilo isto pravilo 1 prema 100 a za ruse čak i više 1 prema 1000

A jevreji i braća cigani, koliko su oni pobili nacista, EVO PO TVOM RAČUNU BI BILO, U

U JASENOVCU 80.000 PODELJENO NA STO

A U POLJSKOJ 6.000.000 PODELJENO NA STO,

To je malko veća srazmera. . .mnogo malko veća.

Finska je ratovala sa SSSR još 1939 KAD SU rusi zamalo izgubili.

Madjarska je slala trupe na SSSR

Braća Hrvati, su liferovali jednu malko jaču diviziju, SVE POPUNJENU PRISILNO MOBILISANIM POKATOLIENIM SRBIMA, to da se zna

PAŠČE KAJKAVSKO OD ZAGREBA MAKLO NIJE,

A tu "Pukovniju " predvodjenu Markom Mesićem, rusi su slavodobitno zarobili, TE PREORUŽALI I INDOKTRINIRALI, i ona se borila protiv nemaca, tako da ih se od početnih 20.000 i nešto legionara-SRBA, kući skoro niko nije vratio.

A kogot kaže da se pašče kajkavsko ikada dokazalo u borbi, a to hrvati jesu, taj je gori od nacista.

Čak su se i u ratu u Slavoniji borili Šokci i Slavonci, A TO SU POKATOLIČENI SRBI, VJEKOSLAV ŠEŠELJ, pa JNA I ETNICI NI DA MAKNU od nuštra.

Ja jednom prilikom rekao, BRAĆO ČETNICI, POGREŠILI STE, ŠTO STE KRENULI OD VUKOVARA,

TAMO SU SLAVONCI ŠOKCI I HERCEGOVCI, MRKA KAPA ZA PODŠLJIVARE.

Trebali ste nekako paktirati sa Slovenijom, da vas pusti preko RIJEKE, pa ne bi bilo otpora, do linije KARLOVAC, OGULIN, KARLOBAG, VIROVITICA, al sa one severozapadne strane. . . sve go kajkavac do kajkavca, ni metlu ne umeju držati kako valja, TO SU GRUNTOVČANI,

Koji vas je ***** terao da idete na Vukovar, tamo su SRBI-SLAVONCI / POKATOLIČENI, Šokci i Hercegovci. . .

Pa se zaejbali.

Slusaj bre . Ti , kako kazes , pokatoliceni Srbi , bas onakvo , kakav je i Maks Luburic . Jak Srbin . Pa i Ljubo Milos .
Pa vecina hrvata je generalno srpskog porekla . Jaki su mi to Srbi . Svi njihovi Partizani , ustase , pa i vecina domobrana i jesu bili poreklom Srbi .

Samo da znas , niko ko je za sebe govorio da je Srbin , nije isao na Ruse .
Imas malo nakazno gledanje na istoriju .

Isli su i Slovenci na SSSR . I Rumuni , I Madjari i inci . Pa dobro ,ima nesto sto je nejasno skroz . Ako suu finci samo ratovali sa SSSRom , i umalo ga nisu pobedili , kako je moguce da su posle izgubili , i to svi zajedno , protiv Rusa. Znas , bas je nelogicno .
A drugo , eto , bas cekamo , da nam kazes , gde je neko stratiste Hrvata , ili Slovenaca, kao stoje Kragujevac , ili Kraljevo u Srbiji , gde su Nemci streljali 100 za jednog .

Drugo . Zamolio bi te da za Srbe ne koristis uvredljive izraze .
Sta ti to zjnaci podlsljivari ?

Ja mislim da ces da naletis negde na Mileta , tamo u NSu , pa ces da budes dobar i miran posle .

Back