Opet ja

Do pre nešto više od mesec dana, preko mobilnog sam sasvim normalno mogla da uđem na forum i sve je izgledalo potpuno isto.
Imam odavno sačuvanu početnu stranu foruma (da se primetiti da je sačuvana još odavno po tome što je npr. na pdf-u politika bilo više od milion poruka manje nego sad) i imam sačuvanu početnu stranu pdf-politika (koju sam povremeno "osvežavala" tako što sačuvam novije izdanje-ova je sačuvana pre oko 2 meseca) i to izgleda ovako
onda samo osvežim stranu i sve bude isto, samo sa naravno sa većim brojem poruka i drugačijim rasporedom tema/poruka ali od pre mesec dana to više nije tako.
Od prošlog meseca, kad osvežim stranu, to izgleda ovako
Da ne pričam o tome da je za otvaranje strane ako se na njoj nalazi po neka fotka potrebno i po 10 minuta da se otvori.
Dok to "nešto" nije menjano, grafika je lepše izgledala kad se preko telefona ulogujem (kad se vidi samo osnovni prikaz nego što sad izgleda i kad se ne ulogujem). Sad kad se ulogujem tek ne liči ninašta.
Nema opcije kad se čita forum da se ode na poslednju stranu, a te opcije ranije nije bilo samo kad sam ulogovana. Moram da listam barem 5 strana koliko otprilike treba da se dođe do poslednje poruke na jednoj strani da bi se videla i opcija poslednje strane.
Pa... Šta ste "čačkali"?
Da. I kad odem u history, lepo su se videli naslovi tema, broj strane, naslovi pdf-ova koje sam čitala da mogu odma i da uđem u iste a sad samo piše
forum krstarica
forum krstarica
forum krstarica
forum krstarica
forum krstarica
forum krstarica
forum krstarica
forum krstarica
forum krstarica
forum krstarica
forum krstarica
forum krstarica
forum krstarica
pa moram da se mlatim po opciji visual history ne bi li pomoću slike uočila gde hoću da uđem ponovo