Tsuymish
Buduća legenda
- Poruka
- 31.362
cicak,za dojenje ima tema koja se zove novorodjence,prvi dani kod kuce....to je taman za taj period dok traju problemi ako ih ima 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
cicak,za dojenje ima tema koja se zove novorodjence,prvi dani kod kuce....to je taman za taj period dok traju problemi ako ih ima![]()
a vidis on uvrce i kada je bos, to me brine, iskene je na unutra skroz
svratila sam u neku radnju sa ortopedskom obucom za decu, da pitam, prave bas po kalupu, bio je ortoped i sada on mi prica jedno, pojma nemam
pokazala sam mu, kaze da ima tendednciju da dodje do deformiteta ako nastavi tako da hoda, naravno to posle vuce kolena, kukove i sl, a bas mi se ne svidja kako gazi, posebno levom nogom
ima nekih cipelica sa uloskom, te po kalupu, kostaju 7.000 din, njemu sada trebaju cipelice, sta zna, toliko su i ciciban, pojma nemam, mnogo mi a opet ne bih sa tim da se igram, bar sada u pocetku, to je i kicma i sve
mi zapatili virus juce, temperatura, povracanje i proliv, bilo je povracke i u kosi, oku, na meni, krevetu, podu....borimo se zestoko ali je odlican i temperatura ne prelazi kriznih 39 u guzi, danas je vec bolje....sikimo do besvesti, dajem mu po malo i dohranu....bog poziveo siku......
o jadnicko, naisao je taj bas gadan virus, drzite se, kazu da brzo prolazi
e i da, da vas pitam, jakov uzasno krivi nogu na unutra kada hoda, a hoda u onim carapama sto imaju dole kozno kao, ima ih i kod kineza i u h&m-u, i upotno mu noga ide na unutra, bas mi se to ne svidja
razmisljam da mu kupim cipele koje ce nositi i unutra, da mu drzi nogicu, jer nije leto pa da ide bos skroz, nekako mi je ok da su bosi po betonu, travi, pesku i sl, ali ne i po tepihu i parketu, sta mislite?
доброје кад је већ боље,то код деце брзо прође, а ми се само секирамоmi zapatili virus juce, temperatura, povracanje i proliv, bilo je povracke i u kosi, oku, na meni, krevetu, podu....borimo se zestoko ali je odlican i temperatura ne prelazi kriznih 39 u guzi, danas je vec bolje....sikimo do besvesti, dajem mu po malo i dohranu....bog poziveo siku......