Све о бебама 0-12 месеци

• Začetnik teme Začetnik teme Vexy
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
kojih crnih 10 i 10
moja je po podoju jednu sisala i to maks 10 minuta i posle brekce ko prase
i tako na 3 sata
na brzaka posisa i kraj

- - - - - - - - - -

ustvari,nekad na 2 sata nekad 2 i po a nekad 3
osim kad je u skoku...onda i ne znam na koliko je sisala

- - - - - - - - - -

to se meni sa irinom desilo mozda 5 puta za svih 10 ipo meseci koliko je htela da sisa

Iskri se dogodi kad je jako gladna
inace voli dize sisat
otkako se izvjestila
bash merachi klopu; zna sisat i po pola sata
pravi kratke pauze i tocno je cujem kako guta
voli tako zaspat
mada, sad ima novu foru
izbaci dojku i spava s glavom tako naslonjenom
treba joj par minuta, uspava se tako i onda je mama slobodna :lol:

lepo da je vama uspelo ali ova glupost o dojenju na minutazu nisam znala da je i danas po snazi....sta se radi posle 10 min, skida se beba sa sise???....svasta od patronazne :eek:

Pa da...mislim njemu to nije bio problem jer je u pocetku zaspivao na prvoj pa promenimo pelene, klopa na drugoj i za 10 je zaspao. Ja sam za uobrocenost a i on je super napredovao pa se nisam brinula.

kojih crnih 10 i 10
moja je po podoju jednu sisala i to maks 10 minuta i posle brekce ko prase
i tako na 3 sata
na brzaka posisa i kraj

- - - - - - - - - -[/COLOR

ustvari,nekad na 2 sata nekad 2 i po a nekad 3
osim kad je u skoku...onda i ne znam na koliko je sisala

- - - - - - - - - -

to se meni sa irinom desilo mozda 5 puta za svih 10 ipo meseci koliko je htela da sisa

Rodjen alav. U porodilistu je musav od mleka donosen i opet je hteo da siki.

Pa da...mislim njemu to nije bio problem jer je u pocetku zaspivao na prvoj pa promenimo pelene, klopa na drugoj i za 10 je zaspao. Ja sam za uobrocenost a i on je super napredovao pa se nisam brinula.

i ja sam za uobrocenost ali kod starije dece, kada se samo doji ne vidim svrhu jer je mleko i tecnost i hrana i neznost i uteha....bas zato mi je voo cudno, svi propagiraju dojenje na zahtev na ne na satnicu sto mi je i normalno, pa tako je i priroda namenila, kada dete place na sisu ga stavljas :))))

i ja sam za uobrocenost ali kod starije dece, kada se samo doji ne vidim svrhu jer je mleko i tecnost i hrana i neznost i uteha....bas zato mi je voo cudno, svi propagiraju dojenje na zahtev na ne na satnicu sto mi je i normalno, pa tako je i priroda namenila, kada dete place na sisu ga stavljas :))))

Ja mislim da je dobro uobrociti ih onda kada je moguce, kod njega je bilo moguce od pocetka jer je takvo dete.
Sto se tice stavljanja na siku kada place, ja sam ga stavljala jednom kada je plakao, misleci da je skok, tokom celog dana,
a ono poceli grcevi i on mukica pocopa koliko je navikao pa u jos vecu dreku
jer mu je stomak preopterecen.
Sutradan kad su poceli posle rucka dala sam mu dudu i nosili ga i mazili i muz i ja na smenu i smirio se oko 7.
Jeo je u medjuvremenu.

Poslednja izmena:
Ja mislim da je dobro uobrociti ih onda kada je moguce, kod njega je bilo moguce od pocetka jer je takvo dete.
Sto se tice stavljanja na siku kada place, ja sam ga stavljala jednom kada je plakao, misleci da je skok, tokom celog dana,
a ono poceli grcevi i on mukica pocopa koliko je navikao pa u jos vecu dreku
jer mu je stomak preopterecen.
Sutradan kad su poceli posle rucka dala sam mu dudu i nosili ga i mazili i muz i ja na smenu i smirio se oko 7.
Jeo je u medjuvremenu.

realno, retko je to moguce....:lol: ali blago onom ko to postigne...

- - - - - - - - - -

Pogledajte prilog 336108
Uzivanje sestomesecne bebe na plazi. :)
Hoce dama da je sama na lezaljci. Mm se zeza pa kaze "Previse je bahata necemo je voditi dogodine" :mrgreen:

moj sa peskira nije mrdnuo, mrzi gospodin pesak :)....divna slika chichak...uzivajte....

Pogledajte prilog 336108
Uzivanje sestomesecne bebe na plazi. :)
Hoce dama da je sama na lezaljci. Mm se zeza pa kaze "Previse je bahata necemo je voditi dogodine" :mrgreen:

ČIčak, malena je pravi andjeo :heart:

Gledam ja sliku, a Stefan se gura da vidi i on. Dobro, rekoh, video si i pomeri se da mama gleda dalje. A on će - Neeee, mama, lepa je beba, molam da gledam.
Dobro, hajde vidi još malo, pa se pomeri.
Ali neeee moooguuuu mama, volim je!
:lol:

Hvala narode... :rumenko:
Bila je dobra. Mislim generalno bili su zdravi I pravi I puni energije I nestasni kao deca. ;)
Ja sam zadovoljna.

Jeste bumbarka. Ja je zovem stamena, na plazi mislili da joj to ime. Ahahhaha... crnogorci... "A vidju je StAmEna oli se okupati?" :)
Ali ljudi moji ona je mrvica naspram cimerkine bebe, rodjene su u isti minut, nas dve zajedno lezale. Elena 3,5 kg cimerkina 3,8 kg.
Sreli se na Zlatiboru a njena mala 9 kg!!! Ja sam ostala sokirana. Moj bucko ispao mrvica naspram nje

Ma fascinantno... ogromna beba... ogromna! A iste skoro na rodjenju bile.
Jos ni roditelji nisu neki dvometrasi... majka 180cm otac 185cm.
Ona kaze ima 9, a ustvari je imala toliko na kontroli sa 5 meseci. Ahahahahhaha...
kaze otpadaju joj ruke... non stop je u kolicima...

I meni Elena teska kao tuc. Bruh iskace svako malo a samo se nosa. :)

Vragi masala... ali je Iskra I krupna rodjena kako se secam

..kako je slatka elena, bumbarchica medena.. <3

..drago mi je da ste se lepo proveli, chichak.. :)

..moji dechaci su bili bumbari redom, sa 6 meseci je veliki imao 9,8 kg
jaksha 10,3, aleksej chak 11kg iako je na oko bio najtanji, ali je bio bash visok :lol:
..mada ni jedan nije bio krofnast :lol: samo su bili grmalji, ledja kao vatepolisti..

..a cera, manekenka mamina, imala 10,5 sa godinu dana..a hranila sam je, majkemi :lol: i volela je da ruchka, nego je to do metabolizma i gradje, ochigledno..
..sva su deca razlichita..

Back