Tsuymish
Buduća legenda
- Poruka
- 31.362
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sto?sto frka?nismo mi dobro izracunali
nama je danas 9ti dan bez stolice
jucer je bio 8mi
(nasli smo ima zmu zapisano...)
i sad me frka bas : (
sto?sto frka?
jel beba ok?
opusti se
uzmi slobodno care pelene....stvarno su odlicne
- - - - - - - - - -
hoces da ti dam dve da probas? da se ne zeznes
Medo rekao babi da smo se svadjali mm I ja juce :sokirana:
medo trachara![]()
pa lijepo je - cojvek prenosi sta vidi i cujeJa ga pitam sta si rekao babi, a on jos ponosno: Pa Lekao sam mama sadjala sa tatom. I tata sa mamom.
Bas lepo))))))
Ahahahhaha...
koji slatkis...
A moja je celavko...![]()
samo da bude sto prije
jadna cici
- - - - - - - - - -
imaju flasice s silkonskom kasicicom na vrhu u farlinu
250 din
Pretpostavljam da beba ima vise od 6 meseci, zasto joj jos uvek sterilises?
2. mame sa batama sta ste radile sa pisom? mi je navlacimo kao sto nam rekla pedijatar al mene sve strah da nesto ne zeznem a ne znam ni do kad?
rekli su mi da tu treba nesto da pukne i da ce da ide malo krv i ja se sva uspanicila ne bi ja bas topa jel to tako mora? i sta da radim kad krene krv?
![]()
A kolika bi trebala da bude?
I kako oni to sve znaju?
joj sto mene te price nerviraju... tvoja beba ce ti biti zahvalna sto je dojis... kad bre vidis njen osmeh, znas da je sve ok. Ne daj da ti poljuljavaju samopouzdanje.
Svako dete je prica za sebe, I nikad neces moci svima ugoditi... niti treba. Gledaj samo svoju bebu I uzivaj.
Ne znam koliko je sad to.moguce, I kako dojis, ali ja npr.Elenu dojim jedna dojka jedan podoj I em.mi je lakse em je ona deblja od Pedje u tom uzrastu, jer izvuce to masno mleko koje im stvara krofnice... sto opet nije bitno ako ti je dete zadovoljno... ali ako hoces probaj taj sistem...
I jeste dojenje psihicki zahtevno... meni se smeju kad to kazem... ali upravo zbog ovakvih stvari...
sa svih strana te bombarduju I ruse ti mir I samopouzdanje...
evo I ja koja sam pobornik dojenja I znam sve, u situacijama kao sto jex opisuje, sam probavala svoje mleko, pa ga zagledala, pa mi vodenasto, pa mi brzo posisa ona, pa jos bljucne (cini mi se sve sto posisa), pa jos kad sam izmuzala komsinicama jedva 20 ml... I ja se zapitam kako bre to dete zivi I raste od toga...
a onda sutra kad je vidim.cilu I veselu... zdravu... znam.da su sve to samo predrasude...
jex, reci tim osobama koje ti to govore kako se osecas. Nema potrebe da se suzdrzavas. Kazes lepo istinu, objasnis kako se osecas... da ti ne prijaju ti komentari... da zelis da dojis... itd...
cist racun je uvek dobro resenje
ps.moja beba spava od 9 jos uvek... samo je sisala u 12...
to te sto uzimas u maxiju?
pa jel imaju malo pakovanje?
uzecu malo, pa ako se zeznem, dacu tebi![]()
vidi ovako
vodu prokuvavam, da
flasice i cucle nisam sterilisala)malo nesto u pocetku ko sto rekoh)
pod 3
majka preko krvi bebi daje antitela koja se iz bebine krvi gube tek za dva ili 3 meseca a do tada beba lagano gradi svoj imunitet
a ti kada sterilises flajku i ostavis je tako, svasta nesto se iz vazduha zalepi na nju dok je ne upotrebis
znaci virusi i bakterije su SVUDA
i koliko god bezao, nemas gde da se sakrijes
a da pitam ja tebe
jel ti prokuvavas vodu i ako je prokuvavas, dal je procedis ili samo sipas?
cesmusu prokuvavam i cedim kroz vatu
stavim cep od vate u levak i sipam vodu u levak
posle dva tri levka, vata postaje puna,prepuna taloga i obicno je taj talog boje kao filter pljuge kad je popusis...znaci fuj
evo vidis, koliko majki ne sterilise i ne drami, od prvog dana pa nista,fala bogu
higijena da, al stakleno zvono jok
a da dozvolim cerki od 4 godine da skuplja gluposti po ulici, necu jer po meni to nije normalno ponasanje
a kamo li da strpa zvaku u usta
pustam je po parku da luduje, ulazi i u pesak bude sva kao prasica, pa je vidim sa tim rukama kako jede kokice ili smoki kad je neko ponudi
i nikom nista
pricam joj o prljavim rukama i tako to,vise radi reda
a ti tvom sinku, besomucno sterilisi flajke, pa ga posle pusti da uzme zvaku sa ulice, po kojoj je ko zna ko pljuvao slajmare i ko zna koliko pasa se upisalo i posralo
samo napred
cekaj bre jelence
sad mu sve sterilises, a posle ces da ga pustis ono, da dohvati bacenu papirnu maramicu sa ulice npr?
jesam li te dobro razumela?