Mali čičak
Stara legenda
- Poruka
- 77.633
Idemo mi do muzevih danas predvece... beba u korpi... muz uze korpu i odnese je u kola i cekaju me...
Ja spakovala neke stvari u kesu, izlazim na vrata kad mm trci sa bebom u rukama i vice "Sta joj je Sta joj je?!?!?!?!"
Ja uzmem bebu,.ona place, lupkam je po ledjima... A ona bljucne... onako momacki i po meni... i to po kosi, juce isfeniranoj...
gledam muza, on se trese, sta je bilo?
Kaze ona pocela da se davi...
O Boze... covek izduvao...
Njoj se vratilo mleko, i verovatno krenulo i na nos, tako je i Pedji, svaki put, a i njoj...
I onda se ona em uplasi em pocne da se davi dok ga proguta...
A on se prepao i ludak umesto da je okrene na stomak, i lupi da dodje dete do vazduha
on je u narucju nosi meni... i to trci...
Ou maj gad
- - - - - - - - - -
Poenta: ne pustajte muza sa bebom u ravnoj korpi ako ne ume da reaguje u kriznim situacijama
Ja spakovala neke stvari u kesu, izlazim na vrata kad mm trci sa bebom u rukama i vice "Sta joj je Sta joj je?!?!?!?!"
Ja uzmem bebu,.ona place, lupkam je po ledjima... A ona bljucne... onako momacki i po meni... i to po kosi, juce isfeniranoj...
gledam muza, on se trese, sta je bilo?
Kaze ona pocela da se davi...
O Boze... covek izduvao...
Njoj se vratilo mleko, i verovatno krenulo i na nos, tako je i Pedji, svaki put, a i njoj...
I onda se ona em uplasi em pocne da se davi dok ga proguta...
A on se prepao i ludak umesto da je okrene na stomak, i lupi da dodje dete do vazduha
on je u narucju nosi meni... i to trci...
Ou maj gad

- - - - - - - - - -
Poenta: ne pustajte muza sa bebom u ravnoj korpi ako ne ume da reaguje u kriznim situacijama

dusu mi je pocepala.