Све о бебама 0-12 месеци

• Začetnik teme Začetnik teme Vexy
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ja usla u sobu da uzmem Irininu pidzamu i vidim bebu kako bulji u mene :lol:
samo sam se ukopala i kao pravim se luda
ko da je dete coravo pa me ne vidi kad se zamrznem :lol:
onda sam pobegla iz sobe, ona je 20 minuta nesto brbljala i pevala i sad se ne cuje a plasim se da udjem u sobu da je ne razgoropadim ako je jos budna :lol:
ne znam sta joj bi da se probudi

**** me pas da me **** sto sam se hvalila danas kako sam dobre volje...
Ova mala me iscrpila veceras... probudi se tako u 21h I ocekuje zabavu... da popizdis!
Jos mm umesto da pusti medu da sam zaspiva... on ode kod njega u sobu u 21h!!! I ovaj se popali,
pa mi probudi bebu I beba me onda iznervira najstrasnije!!! :besna:
Kaze "Pa zvao me!!!" Pa sta ako te je zvao!!!! Joj treba mi dzak da udaram!!!
:besna: kao ris

pa jbte ne moze da ga ignorise dok ga zove :lol:

- - - - - - - - - -

ahahah ja usla u sobu a ona ispreturala ceo krevetac i lezi u donjem delu i spava
Ma kako ne moze...
Pa kad bi mu ja ispunjavala svaki njegov hir znas gde bi bila... ma idi bre

Tako I medo spava... non stop se prevrce... taj nema mira 5 minuta...
a skinula sam.mu onu zastitu okolo jer je poceo da se.pentra, da.mi se ne polomi
I sad samo lupa glavom o drvo kao manit... I budi se...
moj svekar kaze da on napravi kilometre nocu

10151745_723257267717962_4377385881579544106_n.jpg

sofija je sinoc spavala sa tatom da bih ja mogla da se naspavam, mali je zaspao u pola 9 (u 8 kupanje) i probudio se da jede oko pola 2 pa je bio budan do 3 pa zaspao , probudio se u pola 5 i do 6 sati me zezao da ga nosam po sobi da se ne bih drao kao konj i evo spava i dalje, a mene mm probudio da cuvam sofiju posto mora da ide da kupuje za slavu...
inace sofija mi je postala opasna ne znam sta da radim, samo vice necu, necu, necu , aj da se kupas necu, aj da jedes necu, aj da spavas necu...ja bre mom tati ni dan danas ne smem da kazem necu a ona ovako mala ebe nam kevu :lol:

..shto su meni slatki ti tumbavi spavachi.. :lol:
..ne mozesh da nadjesh dete ujutru u krevetu :lol:
a kad pokrivash nocu po mraku, prvo opipash gde je glava a gde guza, da ne zavrshi pod pokrivachem pogreshan deo.. :heart:

hahhahahaaaha :heart:

- - - - - - - - - -

sofija je sinoc spavala sa tatom da bih ja mogla da se naspavam, mali je zaspao u pola 9 (u 8 kupanje) i probudio se da jede oko pola 2 pa je bio budan do 3 pa zaspao , probudio se u pola 5 i do 6 sati me zezao da ga nosam po sobi da se ne bih drao kao konj i evo spava i dalje, a mene mm probudio da cuvam sofiju posto mora da ide da kupuje za slavu...
inace sofija mi je postala opasna ne znam sta da radim, samo vice necu, necu, necu , aj da se kupas necu, aj da jedes necu, aj da spavas necu...ja bre mom tati ni dan danas ne smem da kazem necu a ona ovako mala ebe nam kevu :lol:

necu i ne faza je sasvim normalna i prodje...pa...skoro pa brzo :lol:

- - - - - - - - - -

Boki secam se te slike :D

moja nocas isto bila dobra, budila se u ponoc pa u tri pa u pola sest, napokon u deset do sedam
eno je sad spava
nego,pitanje
ona jos kaki tecno i ponekad sluzavo
ok dojena beba, rekoste mi da je to ok
al ne znam jel ok sto se njoj stomak non stop cuje?
spustim je u kolevku i cujem iz kreveta, to cvrci to krci, ko da vri non stop
isto tako preko dana, ona se smeje pet para ne daje
znaci ne boli je
al nesto se ne secam da se Ivanov stomak toliko cuo...
prosto mi cudno

Back