ja sam koristila babylove tufere, kada sam isla negde, a po kuci tetra pelenu, mada je meni mleko retko kad curilo...
Poslednja kupku koju sam kupila ima pantenol kreme (isto neka babylove, super je.), pa je ni ne mazem posle kupanja, a koza meka, kao da je mackam stalno, i plaknem je svako vece, bolje spava i svasta joj se zavuce za vrat, sada je kao skocica, samo se vrpolji, za cas je ruka u ciniji sa hranom pa u kosi....
Moja oba deteta imaju rutinu, bebac se kupa i spava oko pola 7, a momak izmedju 8 i pola 9, ali jos spava jednom oko 11, kao i u vrticu. Posto se svi budimo oko 6.30 taj vecernji mir posle 21h mi znaci vise nego ista, a klinci naspavani i mirni, nema nervoze...
I sa devojcicom kao i sa decakom kad je bio beba, vec posle dva sata, kada pocne da trlja okice, malo u kolica i spavanje oko sat vremena, 3x dnevno. Da je ostavim budnu, moze biti i po 4, 5 h, ali je poslednja tri sata kao pasce nervozna, onda se onesvesti i jos nemirno spava i budi se. Iako spavaju dosta, ne bude se nocu, beba samo jednom oko 4, 4.30, dam joj mleko, podrigne i nazad u krevet, nema svetla, pricanja, razbudjivanja. Za sada fercera.