Све о бебама 0-12 месеци

• Začetnik teme Začetnik teme Vexy
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
to, to hahahja udace se

nego,sad vidim i bokica pise da sse plasi da ce vladeta da misli da ga ne voli ko pre

tako sam i ja isto mislila...i bila tuzna.....plakala kad je uspavam.....ostanem da lezim kod nje i ridam ko lujka i u sebi joj se izvinjavam sto cu joj unistiti zivot i sto nece biti jedna jedina vise :lol:

hormoni

Irina jeste bila malo onako zabrinuta al ona je starija....vladeta je mnogo mali da bi mislio tako i razmisljao o tome....i pedja je jos mali...mozda trenutno dok drzis bebu odreaguje al premali je da bi razmisljao o celoj situaciji....
vama to sve deluje mnogo strasnije i tuznije nego sto jeste....necete ni biti svesne koliko je brzo vreme proslo i starije dete pocelo da obozava bebu :)

Uzas kako sam ljuta na muza...
Mislim stvarno...
Podojim malu u osam i odem da se tusiram... ona dreci
on odmah s njom kod mene u kupatilo...
Ja mu objasnim kako da je drzi... kaze ne zna on tako...
Izbacim ga iz kupatila i mislite da je smirio Jok
mala se derala kao luda jedno pola sata...

Kako moze biti toliko bezobrazan covek ne razumem...
Isto je to radio sa Pedjom dok nije "naucio" :roll:
Koliko moras biti pametan za tako nesto?!?!? :besna:
Da ne umes umiriti svoje dete?!?!?!?!?!?!?

I da mu ne smeta da je drzi i nuna a ona se dere kao da joj skidaju kozu sa ledja?!?!?!?
Kako moze to da slusa?!?!?!
Uh zgromila bih ga

..jelenced, nizi u odnosu na shta?
..ako nisi dobila bash pedijatrijski nalaz, na obichnim su ref vrednosti za odrasle..

kks-1.jpg

- - - - - - - - - -

..qq, izvinte za sliku, trchim na posao nemam kad da smanjujem..
..evo bar spoiler..

E drustvo, treba mi konsultacija

sutra vodim malu na kontrolu, i da vidimo moze li napokon da primi vakcinu, trebalo je jos 26.02 al smo kasnili jel
zbog nosica, okica i tako to
bili smo kod ocnog, sredilo se sve to, al njoj nosic i dalje kao da je zapusen i kad joj se slije sve to u grlo, kaslje kao magare
inace je sve mirno, grlo, pluca, usi

rekao dr na prethodnoj kontroli, ako je i dalje samo nos, ta neka salivacija u pozadini, to nije kontraindikacija za vakcinu i moci ce da je primi
e sad, ukoliko je bude primila, pitanje
da li bi mi bilo pametnije da, obzirom na njeno stanje i taj nos i tako to, ipak dam pentaksim?
htela sam torlak, al posto mi je sva tako kilava, mozda ipak bolje pentaksim
i trebalo bi lakse da je podnese,a i ipak je to 'mrtva' vakcina pa nesto mislim da bi mi bilo bolje

jel ima neko neku pametnu da mi kaze, Novka? Poznavaoc? Ostali?

gracias

sutra vodim malu na kontrolu, i da vidimo moze li napokon da primi vakcinu, trebalo je jos 26.02 al smo kasnili jel
bili smo kod ocnog, sredilo se sve to, al njoj nosic i dalje kao da je zapusen i kad joj se slije sve to u grlo, kaslje kao magare

rekao dr na prethodnoj kontroli, ako je i dalje samo nos, ta neka salivacija u pozadini, to nije kontraindikacija za vakcinu i moci ce da je primi
da li bi mi bilo pametnije da, obzirom na njeno stanje i taj nos i tako to, ipak dam pentaksim?
i trebalo bi lakse da je podnese,a i ipak je to 'mrtva' vakcina pa nesto mislim da bi mi bilo bolje

gracias
Сачекај још неколико дана, неће вакцина побећи, а ако јој прође носић неће морати ни да је боду за крвну слику.
Моји су то давно примили, али наш је избор био Торлак... данас ко ће га знати, да сад не распредам о заверама и тсл.

bilo neko vece dete na kontroli, rece sestra 2-3god da ima i da su takvi u tom periodu- mali je vristao kao da ga vode na 100 boca dok su ga pokusali namoliti da samo stane na vagu :eek: .... sestra mi rece da su takvi u tim godinama :confused: bas mi nije jasno, samo je trebao da stane na vagu da toliko vristi- ne smem da kazem moj nece biti takav, sta god da kazem odbije mi se o glavu ... posle vaganja u hodniku sasvim drugo dete, odmah nasmejano, trckara :dontunderstand:

bilo neko vece dete na kontroli, rece sestra 2-3god da ima i da su takvi u tom periodu- mali je vristao kao da ga vode na 100 boca dok su ga pokusali namoliti da samo stane na vagu :eek: .... sestra mi rece da su takvi u tim godinama :confused: bas mi nije jasno, samo je trebao da stane na vagu da toliko vristi- ne smem da kazem moj nece biti takav, sta god da kazem odbije mi se o glavu ... posle vaganja u hodniku sasvim drugo dete, odmah nasmejano, trckara :dontunderstand:

Sachekaj koju godinu pa da vidish ... :lol:... Armion vrishti i kad mu ja stavim kapu na glavu, 'oce on ... I tako dalje .... :roll::lol: ... faza kao i druge ... samo je treba prezhiveti ( to mantram ovih dana ) ... izvin'te na upadu na "malu" temu

Sachekaj koju godinu pa da vidish ... :lol:... Armion vrishti i kad mu ja stavim kapu na glavu, 'oce on ... I tako dalje .... :roll::lol: ... faza kao i druge ... samo je treba prezhiveti ( to mantram ovih dana ) ... izvin'te na upadu na "malu" temu

ajde to, to i razumem, njegova je i glava i kapa
ali sta mu znaci da nece da stane na vagu, vristi kao da mu rade ne znam ti ja sta

..jaksha je sa 18 meseci ostao bez merenja visine, nije bilo boga da stane na vagu.. :lol:
..vakcinu primio bez glasa i panike, 5 minuta posle toga..
..komplet pregled obavili bez problema 5 minuta pre toga.. :)
..zashto?
..hehehe..nishta gore od toga kad svashta znaju ali nishta ne znaju.. :lol:

..kod mojih je taj random hejterski period bio oko godinu i po, pa do negde dve..
..onda polako sve redje, pa potpuno prestane do oko dve i po..
..tzv terrible twos..iliti bebeci pubertet.. :lol:

dobili smo sirup gvozdja :)
ne znam sta mi je sa malim zadnja 2 dan vristi dok pije mleko ...
dr nije reagovala na to.... slabo jede, nije hteo pilence ...
i dr rece da mu kupujem kasice, a ja se toliko radovala sto mu mogu spremati domace :confused:

pa spremaj
oni svi nutkaju kupovno sve ko da ide direkt njima u dzep

- - - - - - - - - -

Mi smo juce bili na vakcini.
Dobila prdulja 1,3kg

ohoho

gracias

e sto rece poznavaoc ,nece vakcina pobeci.
mi smo u debelom zaostatku, treci pentaksi evo skoro primila, znaci sa 8 meseci.
i na taj treci je reagovala blago povisenom tt.
inace na mestu uboda ima grozan cvor, velicine pa zrna grozda, masiram ali toliko je tvrdo da ko zna kada ce se opustiti.
ma grozno jednom

Back