Све о бебама 0-12 месеци

• Začetnik teme Začetnik teme Vexy
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ја таман тедох :namcor:

Шалим се.
Није ваљда дотле дошло да мораш да се бориш да не остану?

od dana prvog ... na njenu krivicu, imala je sansu kada je nepozvana dosla porodilji, uprskala je zestoko pa mi je dete 10 dana pilo duplo razredjeno mleko... mislim da se istripovala da je moja trudnoca i dete u stvari njeno, da se o njoj radi

ma, ova gluva za sve, ja joj pokusavala pomoci savetima kako da drzi bebu etc., uvredi se kao dete
ova nije kljukala nego izgladnjivala dete razredjenom formulom
kasnije je dala komentar kako neka deca dobiju 300gr u prvom mesecu ( to ja treba da budem sretna sto mi je dr prigovarao za samo 600 dobijenih grama u prvom mesecu)
nisam zamisljala moje prve dane sa bebom kako vristim na mm, posto na nju ne mogu

ma, ova gluva za sve, ja joj pokusavala pomoci savetima kako da drzi bebu etc., uvredi se kao dete
ova nije kljukala nego izgladnjivala dete razredjenom formulom
kasnije je dala komentar kako neka deca dobiju 300gr u prvom mesecu ( to ja treba da budem sretna sto mi je dr prigovarao za samo 600 dobijenih grama u prvom mesecu)
nisam zamisljala moje prve dane sa bebom kako vristim na mm, posto na nju ne mogu

moja je sada u fazi da jadikuje svim zivima kako retko vidja unuka a ne kaze da im je ponudjen stan da zive u nje,u na 4 km od nas a ne kao sada na 100 km...bilo bi im lakse i jeftinije u stanu u gradu nego u kucetini na selu ali tada nisu hteli da se pokrenu....i sada smo mi krivi sto im na noge ne donosimo unuce kad oni namisle....

Ja imam beluga al' ga ne koristim kad dojim ne odgovara mi, valjda zato sto dugo nisam mogla da sedim pa smo i ja i bebac lezeci navikli sem kad nismo u mogucnosti da lezimo. Jao mi poceli sa uvodjenjem cvrste hrane punimo 6 meseci za par dana, robala sa pirincem prvo, pa sa palentom, slabo nam ide, sve necu da uzimam one kupovne zitarice zbog onog pisanja o aptamilu ali... probacemo sutra krompir..

Ja imam beluga al' ga ne koristim kad dojim ne odgovara mi, valjda zato sto dugo nisam mogla da sedim pa smo i ja i bebac lezeci navikli sem kad nismo u mogucnosti da lezimo. Jao mi poceli sa uvodjenjem cvrste hrane punimo 6 meseci za par dana, robala sa pirincem prvo, pa sa palentom, slabo nam ide, sve necu da uzimam one kupovne zitarice zbog onog pisanja o aptamilu ali... probacemo sutra krompir..

tek je krompir grozan, kao lepak, nama je on tek uspeo sa sargarepom...lakse ide sa kupovnim kasicama jer ipak imaju neki ukus....

Ja ti nebi savjetovala krompir bude porilicno lepljiv ili da ga dobro razvodnis sa mljekom ali i to ne znam kao ce ispasti... sve sto si davala je poprilicnio tesko za gutanje, palentu moj nije hteo da jede dok nije dobro naucio da guta , probaj sa kuvanom sangarepicom dodajes vode u kojoj se kuvala dok ne dobijes lepu gustinu da lako guta, ili kuvanu jabuku ja sam sa tim pocinjala ili dobro ali bas dobro kuvana riza pa se ispasira ali ona mora da se daje svjeza meni bar cim odstoji postaje kao ljepak. i prvih dana ako pojede jednu kasiku je super uspjeh ... najteze je prvih 7 dana dok ne predju sa mljeka da treba da nesto malo cvrsce pojedu, posle ide ....

tek je krompir grozan, kao lepak, nama je on tek uspeo sa sargarepom...lakse ide sa kupovnim kasicama jer ipak imaju neki ukus....

Ne bih se slozila.
Prvo nisu zdravije od domace kasice,
drugo, beba koja sisa nema formiran ukus,
njoj je sve novo.
i slatko i slano.

Ja sam pobornik povrca, i te 'ruzne' hrane, tj.bezukusne.
Jer kad dete to prihvati, posle ce lakse prihvatiti slatko

- - - - - - - - - -

Malena, mesas sa svojim mlekom

Back