Takodje me zanima od kada ste davale sirovo voce?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kaze u kupatilu imala jednu kantu u koju naspe vodu i unutra ubaci kesice caja i neznam sta jos da ne smrdi, pa prljavu pelenu u kantu do pranja ( svaki drugi dan puna masina pelena), za kaku kaze uzme one vlazne maramice i povadi ih da se osuse pa kada povija djete stavi jednu maramicu do koze i kada se mali ukaki samo baci tu maramicu sa kakom a pelena i nebude ukakana ( valjda ne previse ) pa samo malo spere i baci u kantu, ovo pricam po njenoj prici...
Pozdrav svima. Nova sam, ne samo na ovoj temi, vec uopste na forumu.Moja beba ima 6,5 meseci.
Iako sam procitala celu temu nisam pronasla kada i kako ste davale crni i beli luk?
bananu sa 7
e sad, breskvu sam davala sa nekih...10...jabuku rendanu sitno, sa 8
i secam se da je paradajz jela sa 10 meseci(nije bas pametno znam al dala sam joj)
a luk je u jelu jela isto pre rodjendana
rodjena u avgustu pa je sledeceg leta jela svasta nesto sezonsko(jagode i tako to nije)
Hvala svima na odgovorima. Ako nisam dosadna jos jedno pitanje. Kada su vam deca propuzala i kako, jer moje dete ide samo unazad i to nesvesno?
ниси досаднаHvala svima na odgovorima. Ako nisam dosadna jos jedno pitanje. Kada su vam deca propuzala i kako, jer moje dete ide samo unazad i to nesvesno?
Hvala svima na odgovorima. Ako nisam dosadna jos jedno pitanje. Kada su vam deca propuzala i kako, jer moje dete ide samo unazad i to nesvesno?
ја таман тедохnemojte mi babe spominjati,