Све о бебама 0-12 месеци

• Začetnik teme Začetnik teme Vexy
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
mi imamo onu kolevku sto je vladeta koristio, pricala sam, stara je skoro citav vek :)
nju cemo opet koristiti za bebicu, s vladetom smo je bome pet meseci koristili dok mu nije omalilo sasvim :)
taman tako planiram i za bebu, i onda taman za njegov rodjus on krevet da dobije, ona da predje u prenosivi, ili kako vec bude islo, videcemo

Jeste mozda prefarbavali/lakirali kolevku? Mi imamo krevetac koji bismo sredili ali me brine sto ne znam koju farbu/lak da kupim da bi bila bezbedna po bebca.

krevetac.jpg

nesto nije htelo da postavi sliku pa evo sad...nazalost, nisam se setila da slikam pre sredjivanja ...

Pogledajte prilog 319037

nesto nije htelo da postavi sliku pa evo sad...nazalost, nisam se setila da slikam pre sredjivanja ...

AAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa pa imamo isti krevetic ... bio moj, pa bratov, pa smo ga mi malo sredili, prefarbali u belo, samo ga je Armin prerastao, on je sad posle nove godine dobio pravi veliki krevet ... HA! Mislila sam da vishe niko nema takav, kad ono medjutim ... :D

AAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa pa imamo isti krevetic ... bio moj, pa bratov, pa smo ga mi malo sredili, prefarbali u belo, samo ga je Armin prerastao, on je sad posle nove godine dobio pravi veliki krevet ... HA! Mislila sam da vishe niko nema takav, kad ono medjutim ... :D

Da se prijavim i ja imam isti ovakav, moj kada sam ja bila beba, "odhranio" 9 djece, za 30 godina,nazalost bio zauzet kada sam ja radjala starijeg a bilo mi bezveze traziti od tetke da mi vrati :) ali su dosta kvalitetniji od ovih novih

Da li je neko od vas isao na letovanje sa bebom ispod godine? Kako ste se organizovale, putovale? Sta nosite u prirucnoj apoteci? Trebalo bismo na letovanje a nenac ce imati 9,5m. Put-1000km. Idemo kolima.

Mi smo isli kad je imala nepunih 11 meseci na more. Kolima, sve super proslo. Najbolje putovati nocu, jer ce preko dana posizeti od tolikog sedenja u kolima, a nocu ce spavati. Bar je tako moje dete, prespavala ceo put.
Od apoteke sam nosila samo cepice eferalgan valjda (za skidanje temp), pribiotik, toplomer, hiperhama gel, ali ja sam od onih opustenijih, imas mama koje nose sve moguce i sve nemoguce za svaki slucaj...kad sam pocela da citam spiskove po netu od raznih antibiotika i budalastina za alergije..mislim haos. Moje dete nije pilo ab nikad do sad, koji ce joj i na moru.
A gde god da ides imas apoteku, ako bas (pu pu) nesto jos zatreba..

ja bih na spisak za poneti za more od lepkova dodala i nesto protiv ujeda insekata

:lol:

..za insekte svakako, a i za alergiju - sirup neki, klaritin, presing, aerius - alergije se pupupu samo pojave jednog dana, kao T, a dok stignesh do dr-a sa detetom koje npr ne moze da dishe ili otiche kao balon.. :sad2:
..naravno da je to samo za prvu pomoc, daleko bilo, bash na tom putu do lekara..
..a deca se kad su prvi put na moru srecu sa milion stvari sa kojima do tad nisu bili u kontaktu..

- - - - - - - - - -

..tsuy - ruchka bubica :zag:

hvala,hvala :)
jede ona ko zmaj
ovih dana jede dnevno oko 100 ml vise nego sto pise na kutiji da dnevno treba da jedu :lol:

nego me zanima kad ona misli da izbaci jedan nocni obrok :lol:
nikad se ne zezne da odspava duze od 4 sata :lol:
jede na 3 h bez obzira dal pojela 80 ml ili 130 :think: mada tih 130 od skoro moze da popije i to ne uvek...pa posle brekce ko prasica :lol:

Back