Све о бебама 0-12 месеци

• Začetnik teme Začetnik teme Vexy
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
trcanje ne sme 6 meseci nakon porodjaja..mada mislim da za zene koje su inace izuzetno fizicki aktivne bile pre trudnoce, taj period skracuje..

I ja sam tripovala kako cu kad prodje 6 meseci nakon porodjaja da idem na aerobik, trcanje :aha: hahahha kako nisam znala da necu imati ni pola sata dnevno za tako nesto, a kamoli po 2 sata svaki drugi-treci dan..
Ali opet, i da imam pomoc da mogu da je ostavim kad god mi zatreba, jedva bih i vidjala svoje dete, da ostavljam nju na 2 sata svaki drugi-treci dan, jer inace nas dve provodimo vreme same jedino tada od 10-14..i sad jos da joj od toga oduzimam pa da idem na sport..nekako mi strasno i tuzno
Naravno, da ne radim, bilo bi drugacije, imala bih vise vremena..

ne idem...ja sam neodgovorni idiot pa sama smanjim dozu posle porodjaja pa onda proverim pa ako je ok ja ne idem kod dr
a i ova moja je nezainteresovana i u osmom mesecu me oduvala i kao dodji za mesec dana(isla kuci gospodja) a par dana kasnije ja kod nje a ona u sred radnog vremena otisla negde da se svrcka pa sam popizdela i nisam vise ni isla,sreca rezultati bili ok
treba sad ovih dana da vadim tsh pa da vidim

i moj juce imao temperaturu, vec znam kada mu je topla glavica da ocenim....popela se uvece na 39 u guzi i dala sam mu cepic paracetamola (na usta nece ni da cuje)....bila je zabavna noc, ne kaslje ali mu nos curi kad place....druga temperatura za 10 mes, sin iz osnovne donosi viruse, sestra je uciteljica, muz vaspitac u srednjoskolskom domu :zima2:, virusa citava paleta....

zavisi i kakve prozore imas z:mrgreen:
nasi su 'diiivni', duva sa svih strana, nekim cudom u stanu nam je ipak 300 stepeni, ali prozori i vrata su katastrofa, tako da je njegov krevetic na suprotnoj strani da mu ne bi duvalo
kod mojih roditelja krevetac mu je do prozora jer zaista ama nista nista ne duva i toplo je, a opet lepo mu je jer je osuncan :)

beba ne sme na promaju, ne bih rizikovala pored prozora

a oblacenje zavisi od bebe ali generalno toplije treba da bude obucena od tebe jer miruje....ja sam oba deteta na 22-23 u pocetku oblacila u bodi dugih rukava, carapice i preko plisanog zeku sa stopalima....kasnije sa 3-4 mes bodi kratkih rukava, tanja trenerka i deblje carapice....

Back