Kosminica
Aktivan član
- Poruka
- 1.050
Ja sam imala cr I daju za bolove po default-u.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja sam imala cr I daju za bolove po default-u.
Nama su posle cr davali trodon, orvagil od antibiotika.Joj jexy, meni nista govorili nisu sta daju,
na infuziji sam bila dva dana, cini mi se, fraxiparin znam, i jos su nam.dva dana davali po inekciju za skupljanje materice.
Za bolove niko nije pitao.
Ni pri otpustu.
A drugarica iz bg mi kaze da su njoj prepisali diklofenakduo da pije kuci ako ima bolova.
Da ne smeta ako doji.
Jexy jesi ti pod totalnu?
Nama su posle cr davali trodon, orvagil od antibiotika.
Sto se tice brufena bilo je oprecnih misljenja neki su tvrdili moze, neki ne.Ja sam se priklonila opciji cepica diklofena.
Jesu, mada znam da sam se svojski trudila da ih ne koristim. Prvi dan u sok sobi davali su mi trodon, a posle je vec bilo pesmaJa se samo secam scene kad su me izvozili iz operacione sale, ja se budim,
doktor nasmejan trtlja o bebi, a ja momentalno:"Dajte mi nesto protiv bolova! Dajte mi brzo!!!"
- - - - - - - - - -
Jesu pomagali ti cepici?
Jel to sme i kuci?
Jexy, a sto nisi htela spinalnu? Kazu da je brzi i laksi oporavak?
Kosminice, jel ti to prvi cr? Jesi i ti totalnu?
Da, u Betaniji, drugi po redu, na zalost ne, srasla materica.![]()
Sta ste pile protiv bolova posle porodjaja?
mi bili kod dr za kasalj, dobili fitobalm, a negde kazu da ne reba dati bazu eukaliptus bebama ...
ali, ja namazala i od juce mi ne kaslje![]()
Ako prezivim porodjaj (sada za drugi mi je veca frka od prvog), kad mi budu dali zeleno svetlo za vezbanje ja cu lepo na trcanje...