neizreciva
Buduća legenda
- Poruka
- 34.075

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hvala na čestitkama.
Stabilizovali smo dojenje na oko 6-8(9) minuta po dojci, znači ukupno nekih 15ak min. Nekad, koji minut duže, nekad kraće. Ja mislim da je to sasvim dovoljno, sudeći po njegovom ponašanju i fiziološkim pokazateljima
I patronažna sestra kaže da su mu stolica i mokraća uredni i da ne pokzuje nikakve znake gladi ili slično. Takođe, trudimo se da periodi budi ispod 3 sata, barem sada za početak.
Pa ti koristiti pumpicu nakon podoja..ne izbacuj sam podoj nikako, ali dodatnim izmlazanjem mozes da povecas kolicinu mleka
ako nemas problema sa viskom mleka a svejedno ne planiras vise da dojis mislim da je to onda bezpotrebno mucenje,
ako mislis da postoji sansa da uspostavis laktaciju pa da prekines sa dohranom onda ima smisla malo se namuciti
odlika je samo na tebi
mozes i na varijantu da uvek prvo ponudis sisu, posle das samo malo dohrane ako treba i na 1.5 h opet ponudis sisu pa da ne izdajas...ja sam tako uspela da uspostavim ponudu i potraznju
Prošli smo jezivo težak porođaj. Sinčina 4.100. Pravi Dalmatinac. Ali problem je u tome što neće da sisa duže od 7-8 minuta. Ja lepo kažem ženi da mu damo pršuta i vina, a ona zapela za mleko...
ovaj moj mrcina je najzad postao zainteresovan da sedi....))) 7 meseci i 10 dana, taj nece proodati do 18 meseci kako je lenj....
sretala sam zenice sa kojima sam bila u sobi i pola njih su odustale od dojenja do 2 meseca....ma nista im ja ne kazem, missim sta vredi, toliko smo u bolnici pricale o tome, one su sve dojile osim mene jer moj velisha nije hteo ni blizu sise....a opet, ja sam uspela da predjem na iskljucivo dojenje a one su presle na flasicu....svako zna svoje
ja cu verovatno uskoro skroz na flasicu da predjem, presusila
izdajala sam se, trudila, pazim na ishranu rigorozno, bez silikona nece da dotakne siku .... a cesto nece ni sa silikonom
mislim da necemo jos dugo, ali to sam mislila i pre mesec dana- pa cemo videti
tesko mi pada, ali onda pomislim kako je jedno od retke dece koje nije islo cak ni na suncanje, sve ok, pa ubedjujem sebe da trebam biti sretna ...
Prošli smo jezivo težak porođaj. Sinčina 4.100. Pravi Dalmatinac. Ali problem je u tome što neće da sisa duže od 7-8 minuta. Ja lepo kažem ženi da mu damo pršuta i vina, a ona zapela za mleko...
честитам
дали си присуствовао порођају?
mi smo malkice zaribali,
od cetvrtka toplije celo, rektalna varira 37,7-38,1
lekari nas nece dok ne dodje do 38,5 sto je idiotski posto je tek u drugom mesecu
da nesto ne bi zakacili u cekaonici cekamo... da vidimo razvoj
ali- super izgledamo, jedemo i plicamo pa nismo u panici
a vi kako te![]()
A u cemu je problem?ja cu verovatno uskoro skroz na flasicu da predjem, presusila
izdajala sam se, trudila, pazim na ishranu rigorozno, bez silikona nece da dotakne siku .... a cesto nece ni sa silikonom
mislim da necemo jos dugo, ali to sam mislila i pre mesec dana- pa cemo videti
tesko mi pada, ali onda pomislim kako je jedno od retke dece koje nije islo cak ni na suncanje, sve ok, pa ubedjujem sebe da trebam biti sretna ...
ehhhhhhhh znaci posandrcacu viseimamo oko 40 dana a nosic ukapiram malopre da imamo slinice pa smo izvlacili pumpicom i uspeli smo dosta da izvucemo,kine po nekad tako da ne znam sta da radim
pije cajice povremeno i toplo mleko al sta bih mogla jos da radim???
ма можда је и боље тако,да будете код куће..
тако је мој млађи син знао,док је био беба, да му се попне Т до 37.5,он све нормално једе,игра се...и сутрадан--ништа
е сад ви пратите...
да ли сте му давали нешто против Т
A u cemu je problem?
Zasto bi prekidala dojenje?
Od stresa moze samo da ti slabije izlazi mleko,danas je vec dobro, ali smo brinuli
mali je mnogo za temp i antib.
nismo nista dali, nije bilo doslo do 38,5 kada su nam rekli da damo paracetamol i odemo u d.z.
sa tim da bi otisli u O.D ili Izmd, a ne u dz
ne znam od cega mu je bila skocila temp, bas me je zabrinuo
od starta nemam mleka, samo stresove
beba nece da siki bez silikona, nekada ni sa, nikako da se formira dovoljna kolicina
pokusavamo, trudimo se, ali slabo
pazim i na ishranu, pijem caj, izdajam se, maltretiram ga da siki- i nista
a bila sam ubedjena da necu imati nikakvih problema
- - - - - - - - - -
mi isto slince izvlacimo pumpicom, otkuda sad da ne sme pre 6 meseca
kako drugacije?
није мали за Тdanas je vec dobro, ali smo brinuli
mali je mnogo za temp i antib.
nismo nista dali, nije bilo doslo do 38,5 kada su nam rekli da damo paracetamol i odemo u d.z.
sa tim da bi otisli u O.D ili Izmd, a ne u dz
ne znam od cega mu je bila skocila temp, bas me je zabrinuo