Tara, imamo i mi to Dormeo cebe, tj dobili za babine. Mislim da je nilski konj u pitanu, nismo jos koristili. Nije mi jasno iz tvog posta kako se to koristi. Ja sam mislim da je to samo zbog ukrasa. U svakom slucaju, meni nije toliki starah da ce dete da se otkrije pa da se prehladi (sada spavu u trenerici) nego sto da ce da se umota ponovo glavom u cebe pa da se ugusi, daleko bilo... Kada pocne grejanje kod nas u stanu je bas toplo, oko 27C, tako da jorgan koji smo kupili sa kreveticem nismo ni koristili, ali opet neko cebe je potrebno.
Sto se tice cipelica za prohodavanje verovatno cemo joj uzeti danas ili sutra posto je napolju hladno, pa mi bez veze da dete setam bez cipelica (one ne hodajuce se prave za decu do 8 meseci, tako da smo te prerasli), jedino me interesuje da li da joj oblacim po stanu, dok sada uci da stoji ili da cekam da napravi prve korake samostalno, a opet ima i onih koji smatraju da to uopste ne treba i da deca treba da hodaju samo u carapicama...
Sto se tice cipelica za prohodavanje verovatno cemo joj uzeti danas ili sutra posto je napolju hladno, pa mi bez veze da dete setam bez cipelica (one ne hodajuce se prave za decu do 8 meseci, tako da smo te prerasli), jedino me interesuje da li da joj oblacim po stanu, dok sada uci da stoji ili da cekam da napravi prve korake samostalno, a opet ima i onih koji smatraju da to uopste ne treba i da deca treba da hodaju samo u carapicama...