Ma ima, naravno, ti platis tih 2 i po sata i njihovo pice ide, dobijes 2 konobara, 2 devojke koje paze na decu, niko nije rekao da mora da bude ovoliko ili onoliko ljudi, oni samo kazu koliki je max kapacitet. Ovde je maximum 40 ljudi gde mi slavimo, tako da je to ok..
Ma da ona ima samo jedan podoj nocu, ne bih joj ukidala, nego je pocela da se budi bas cesto (nekad 3-4-5 puta) i onda stvara losu naviku da ne moze da zaspi bez podoja..
Punjene paprike

Covece, jedino ja jos kaskam u tome izgleda, ja jos njoj sve posebno pravim..ne mogu da zamislim da bas jede sve sto i mi, sto kao sa godinu dana vec moze..svinjsko joj necu davati jos, niti zacinjeno, ni przeno, i dalje joj kuvam samo, na pari ili vodi,stavim ponekad po mrvu soli, ali uglavnom ne, ima da joj uvedem crveno voce i jos gomilu toga sto ide posle rodjendana, belance sam uvela sad, ali mnogo toga jos nije probala.
Ne blendam joj vise, ali seckam bas sitno sve. Doduse njoj tek izbio cetvrti zubic sad.
Jel ga ucis sam da jede kasikom? Ja retko da budem iskrena, posto se sva izmrlja i hranilicu ubrlja, pola hrane zavrsi na podu, pa nikako da joj dajem cesce da se uci da jede sama kasikom. Prstima jede super, ali kasiku uhvati pa krene da stavi u usta i okrene naopacke i svasta..davala sam joj svega par puta do sad