neizreciva
Buduća legenda
- Poruka
- 34.075
lilava,ja nisam kupovala njihalicu i nije nam ni trebala, lepo je leskario na krevetu, sad opet sve zavisi od bebe, ali mozda mozesd da nadjes neku jeftiniju, kratko se to koristi
sto se kruske tice nama je super prosla, al sve je to individualno, mada je ja nisam dala tako brzo, tek posle mozda mesec dana od uvodjenja, kada sam mu prvo uvela svo povrce i dozvoljene zitarice ja sam presla na voce..
mi smi naucili da padnemo kada ustanemo, naucio je tasi tasi, da mase papa, da ti da neku stvar kada mu kazes daj, da najde macu i kucu i ovcu u sobi na zidu, ma kao sundjer je, transformacja u poslednjih mesec dana je cudo, krece se neverovatno, napravio je prve korake sam, drzeci se za sto naravno, pravo je malo cudo a ja se topim kako raste i kako napreduje odjednom : )
svaka cast za malenog

i mi meni je kruska dosla nekih mesec dana posle uvodjenja hrane ali evo ne ide nam...presla sam na kajsiju pa cemo videti....vise ne nudim sisu posle dohrane, danas je uspeo da zaspi i odspavao dobru turu i razvukao hranjenje na 4 sata....
- - - - - - - - - -
pa dabome da ne valja , ja jela u trudnoci zbog zatvora i prdela sam sve u 16
jel ima neka od vas prirodni sundjer i da ga koristi za kupanje bebe?
da li da kupim njihalicu i da bacim 250 evrica. Jos nisam otisla da vidim uzivo, a ovako preko neta mi deluju mnogo kratko, mada ako bi htela da leskari u njoj bar po 20ak min mnogo bi mi znacilo.
moje dete sisa ruke pa samo prsti, da ti se zivot smuci a ona to u slast
previse para za nesto sto se realno kratko koristi....mi smo uzeli ljulju i dali za nju nekih 7 hiljada ali onu cvrscu do 18 kg tezine gde moze bas velika beba da stane i bas nam je super i za kakanje i za hranjenje...ima neke opcije i vibracije i muzike ali vibracija trosi baterije kao luda a muzika mu dojadila...ima i neku precku iznad njega sa igrackama i to smo skinuli jer mu se nije dopala....svaki dan je u njoj ali ne izdrzi puno od jednom, dosadi mu....
Poslednja izmena: