neizreciva
Buduća legenda
- Poruka
- 34.075
Skoro sve isto kako i Sara, ona sad ima skoro 10 i po meseci
Nego kad je izvedem napolje, sizi u kolicima, i ponesem cipelice pa hajde kao da je malo prosetam - medjutim ona mnogo losije hoda u cipelicama nego bosa, ne znam jel to tako kod svih..nekako zabacuje nogice ka unutra, dok kad hoda bosa po stanu, super hoda pravilno, lepo..pa izbegavam da je setam napolju..
Za kolica, ja sam podigla u sedeci polozaj tek kad je pocela samostalno da sedi..to sa nekih 7 meseci i malo jace, ne secam se tacno..pre toga u polusedecem. A u hranilici imam vise polozaja pa sam je od pocetka tu hranila..ne bi trebalo u sedeci svakako dok ne sedne samostalno
najpirodnije je da hoda bosa a i nema potrebe da mnogo seta u cipelicama dok ne ucvrsti hod....tako nekako i kazu da se kupuju cipelice kad dete redovno i stabilno hoda, pre toga boso nek vezba u stanu...a za ostalo se slazem, necu ga u sedeci dok mu kicma ne ojaca dovoljno, taj polusedeci od 30 stepeni je sasvim ok...
- - - - - - - - - -
Mnogo joj se svideo bratov autic, moracemo joj kupiti takav![]()
taj autic je fenomenalan, pogotovu za stan, moj stariji je bas uzivao u njemu, jedna od retkih igracaka koju je iskoristio kako treba, i mladjem cemo kupiti jedan takav sa sirim sedalnim delom, ti su stabilniji....