Kvinsi
Buduća legenda
- Poruka
- 31.127
tara, jesi mu davala spanac, blitvu, brokoli? on ima skoro 8 meseci, jel tako?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Što se tiče šeme hranjenja, doručak je bio žitarice, užina pred spavanje voće, posle spavanja povrće i meso ili povrće i žumance, večera opet žitarice. Između mleko. Što se tiče KS, ne znam iz kog razloga se to dešava kod dojenih beba, tako je bilo i kod mojih klinki. Kombinuj malo namirnice Tara, stavi u blender supu od junećih kosti, samo vodu, pre nego što začiniš, u to stavi kuvani krompir, šargarepu i tikvicu, malo maslaca. Kad je izblendano, umešaj pavlaku, dodaj kašiku pirinčanih ili kukuruznih pahuljica, šta god da si već dala do sad. Nemoj se toliko opterećivati, sad imaš raznog voća, breskve, kajsije, kruške, svaki drugi dan ubacuješ po jednu voćku. Za početak samo stavi da jednom proključa, ne da se kuva, pa izblendaj. Kad uvedeš jogurt možes da praviš voćni jogurt za užinu. Igraj se, nema tu greške, ne daješ mu praseće pečenje, eurokrem i majonez, daješ zdrave i hranjive namirnice, znači nigde ne grešiš.
ma skoro svaka beba ima slabiju krvnu sliku, sve to dodje na svoje kad se polako pocne sa mesom....nekada se krvna slika nije ni radila bebama a sad je to standardno pa smaraju mame....
Taro, cicibanke je dobila od brata, nenosene, jer je on kad je prohodao imao mnogo vecu nogu..broj 17 su, dobio na poklon, a i ona dok prohoda bice joj male sigurno, sad su joj tek malo velike
Cicak, citala sam na milion mesta, mrzi me sad da trazim, nije mi rekao pedijatar..
i ja citala na bas dosta mesta, mislim da mi dr sada to nije ni spomenula..
i kada kazem losiju ispravila sam se, mislila sam na anemiju, a ne na generalno losu ks

Prvi put da ja ustanem pre deteta
Ija, ja bi bas trebalo da joj dajem komadice sad vec, da uci lepo da grize..ima 2 zubica![]()
Nego, sad se nesto dvoumim za taj treci obrok, mozda joj je ok da ostane na dva jos malo, da preovladava mleko, pa cu malo kasnije uvesti treci..ne znam ni sama.
Koliko ona ima sada? Kada si joj uvela drugi obrok?Kako odprilike izgleda dan? Ako sisa, ostavi joj dva obroka!?
8 meseci i par dana..drugi obrok sam uvela pre mesec dana, sisa, da..ja sam utripovala kako moram treci obrok sto pre, ali sad razmisljam da mozda nema potrebe jos..

, sacekacu jos malo sa trecim, al ne dugo, uskoro ga planiram uvesti..

Cuj, tri meseca, sta je to
Pa znamo mi to, zabice![]()