vrsnjaci : ) <3
sali, meni se kod peg oerego nije svidelo to sto ina plastika ostaje izmedju nogu stalno, koliko sam skontala, a kod ove poli se skida sa posluzavnikom, p,us mkzes je skinuti i sa posluzivanika
i ja sam prvo gledala peg perego, nisam videla neke posebne razlike osim toga i jos necega, ali sada ne mogu da se setim..
inace jakov ima sve veci problem da zaspi danju, to vec postaje neverovatno, imam utisak kao da ga nesto bas muci, kao da ga nesto boli, iritira, mlzda su opet zubi, ne znam, ali zaspi u toku dana samo na rukama, dok ga nosam i ljuljkam, kako probam da ga psistim u krevetac to je kao na zeravicu da sam ga stavila, place ali roni suze, a tako ne place nikada, mislim vrlo cudno, uospte ne mogu da shvatim sta je... nekada uspem da ga spustim u kolica pa da ljuljkam kolica i tada nastavi da spava, maximum 15 minuta...
da kucnem u drvo nocu je ok, i uvece lepo zaspi sam, spava nocu sada ok, ali dan nas ubija u pojam
u rukama bi spavao bez cini mi se koliko god, ali kako ga spustim to je cudo u koji plac udari.. uopste ne znam da li ga nesto muci ili to radi namerno, sto mi je gotovo neverovatno... ne znam sta da radim, ni mako da reagujem, ne mogu da ga pustim da place a ni da ga drzim u rukama sve vreme dok spava.
imate li neki savet, nesto?