Sve o bebama 0-12 meseci

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Video+call+snapshot+112.png

s bakom na skajpu

Lepa vam je sličica :)

Ja se izvinjavam unapred što na ovoj temi postavljam ali savest mi nalaže da ovo podelim gde god mogu.. Moja porodica je juče uplatila iznos koji je mogla da izdvoji za ovu malu devojčicu, ako neko može neka pomogne! Stanje joj se pogoršava iz dana u dan. Još jednom se izvinjavam ako sam nekoga šokirala ili pokvarila dan,ali verujem da je njoj i njenim roditeljima najteže..

10024_2970019264983_1457755844_n.jpg

Tijanino stanje se pogoršava, ko nože neka uplati novac! Sve piše na Tijaninom sajtu! Ljudi podelite ovo i pomozite ako možete!
Tijanino zdravlje se pogoršava i nije ostalo mnogo vremena. Zato, uradite dve stvari:

1. Šerujte odmah ovu "vest" na svom Fejsbuk profilu.

2. Danas, u utorak, idite do pošte ili banke, i uplatite onu sumu novca koju možete da izdvojite. Možete i putem Interneta, sve piše na Tijaninom sajtu. Zatim, obavestite ljude na Fejsbuku da ste to uradili, da ih podsetite. Ne sme biti "jao sutra ću", "jao nisam stig'o", mora biti danas.

Ako vam je dosta ovakvih naslova po novinama, zamislite onda jedan naslov koji bi se konačno razlikovao:

"Srbi uspeli da prikupe milion dolara za operaciju".

Da osvane ta vest širom Srbije, Balkana, Evrope i Sveta.

Možemo.

Na slici piše žiro račun:
64175_550836941622787_1423770286_n.jpg

Prilozi

• 10024_2970019264983_1457755844_n.jpg
    32,3 KB · Pregleda: 0
Moram da vam se pozalim kakav sam biser.

Gledala ja u dm-u mesavine zitarica. Lepo ja to gledam i studiram kutije, sta ima, sta da uzmem, dal su sa mlekom ili bez, te izbor posle duugoog i mucnog studiranja pade na neki 4-corn.
Uzeh ja kuci da spremim to maloj sa vocem i reko aj jos jednom da bacim pogled sta je i kako je, kad ono u stastavu i ovas i pirinac. Cisto ako se neko pita sta je tu problem, e pa ovako, MALA mi se osuje od pirinca, a JA sam alergicna na ovas, te ni jedna od nas dve ne moze da ih jede.

:dash:

Ja se izvinjavam unapred što na ovoj temi postavljam ali savest mi nalaže da ovo podelim gde god mogu.. Moja porodica je juče uplatila iznos koji je mogla da izdvoji za ovu malu devojčicu, ako neko može neka pomogne! Stanje joj se pogoršava iz dana u dan. Još jednom se izvinjavam ako sam nekoga šokirala ili pokvarila dan,ali verujem da je njoj i njenim roditeljima najteže..

Tijanino stanje se pogoršava, ko nože neka uplati novac! Sve piše na Tijaninom sajtu! Ljudi podelite ovo i pomozite ako možete!
Tijanino zdravlje se pogoršava i nije ostalo mnogo vremena. Zato, uradite dve stvari:

1. Šerujte odmah ovu "vest" na svom Fejsbuk profilu.

2. Danas, u utorak, idite do pošte ili banke, i uplatite onu sumu novca koju možete da izdvojite. Možete i putem Interneta, sve piše na Tijaninom sajtu. Zatim, obavestite ljude na Fejsbuku da ste to uradili, da ih podsetite. Ne sme biti "jao sutra ću", "jao nisam stig'o", mora biti danas.

Ako vam je dosta ovakvih naslova po novinama, zamislite onda jedan naslov koji bi se konačno razlikovao:

"Srbi uspeli da prikupe milion dolara za operaciju".

Da osvane ta vest širom Srbije, Balkana, Evrope i Sveta.

Možemo.

Na slici piše žiro račun:
64175_550836941622787_1423770286_n.jpg
http://www.peticije24.com/drzavo_plati_srce_tijani

kako ga obozavam, hehe, kakav car
igramo se, i u sledecoj sekundi samo mi okrene guzicu i sklopi oci i zaknori :zcepanje:
smesan je ko cirkus
prosto mi je neverovatno kako tako zaspi za sekund, zevne jednom, i odma se prebaci s ledja il na stranu il na stomak, to mu poze za spavanje, valjda :D
i budi se, dize glavicu od podloge, gleda u nas i odma osmeh hehehe

Aktiviran je sms broj za uplatu novca za Tijanino srce. MTS ima broj 3243, cena poruke je 100 dinara. Dobije se i povratna poruka. Videla sam na FB i poslala, funkcioniše.

Ovo je najbolja opcija, po meni. Ljude generalno mrzi da odu do poste i uplacuju na racun, a ovako mislim da bi vecina dala makar tih 100 din..
A ne ono da "lajkujem" na FB pa ce dobiti neko od toga nesto..i svi kao like i misle da su nesto dobro ucinili..gluposti

hvala, hvala : )
hihihi, ko bi rekao da cu biti ovako ponosna : )))

bokice, osim onog nocnog budjenja do pre nekoliko veceri nista neobicno,vec dva meseca gura sve u usta, glodje itd.. i par dana je slabije jeo, ali ja nisam ni mislila da je to to
i da, tu je i ona bale koja se razvlaci i ima tendenciju da padne na pod : )))

- - - - - - - - - -

a napipal ih sasvim slucajno, mislim samo su odjednom iskocili : )

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back