Zabica777
Aktivan član
- Poruka
- 1.601
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
![]()
s bakom na skajpu
http://www.peticije24.com/drzavo_plati_srce_tijaniJa se izvinjavam unapred što na ovoj temi postavljam ali savest mi nalaže da ovo podelim gde god mogu.. Moja porodica je juče uplatila iznos koji je mogla da izdvoji za ovu malu devojčicu, ako neko može neka pomogne! Stanje joj se pogoršava iz dana u dan. Još jednom se izvinjavam ako sam nekoga šokirala ili pokvarila dan,ali verujem da je njoj i njenim roditeljima najteže..
![]()
Tijanino stanje se pogoršava, ko nože neka uplati novac! Sve piše na Tijaninom sajtu! Ljudi podelite ovo i pomozite ako možete!
Tijanino zdravlje se pogoršava i nije ostalo mnogo vremena. Zato, uradite dve stvari:
1. Šerujte odmah ovu "vest" na svom Fejsbuk profilu.
2. Danas, u utorak, idite do pošte ili banke, i uplatite onu sumu novca koju možete da izdvojite. Možete i putem Interneta, sve piše na Tijaninom sajtu. Zatim, obavestite ljude na Fejsbuku da ste to uradili, da ih podsetite. Ne sme biti "jao sutra ću", "jao nisam stig'o", mora biti danas.
Ako vam je dosta ovakvih naslova po novinama, zamislite onda jedan naslov koji bi se konačno razlikovao:
"Srbi uspeli da prikupe milion dolara za operaciju".
Da osvane ta vest širom Srbije, Balkana, Evrope i Sveta.
Možemo.
Na slici piše žiro račun:
![]()
Srecan je, i miranBebe osecaju kad su mame rasterecene i vesele, a ti si na fotografijama uvek nasmejana. Pretpostavljam onda da si i sa njim opustena i zadovoljna. Zato on mirno spava, zna da ce, kad se probudi, mama da nastavi da se meci sa njim
![]()
Слика толико одише миром, позитивом и оптимизмом да би се могла користити у терапеутске сврхе.![]()
s bakom na skajpu
Aktiviran je sms broj za uplatu novca za Tijanino srce. MTS ima broj 3243, cena poruke je 100 dinara. Dobije se i povratna poruka. Videla sam na FB i poslala, funkcioniše.
Aktiviran je sms broj za uplatu novca za Tijanino srce. MTS ima broj 3243, cena poruke je 100 dinara. Dobije se i povratna poruka. Videla sam na FB i poslala, funkcioniše.
jel celih 100 kinti ide Tijani ili uzimaju nesto?
Ja danas po 1234567890 put objasnjavala svima zasto ne nositi cipelice u kuci ali ne vredi.