Sally_Solomon
Poznat
- Poruka
- 9.492
jakov izbila dva donja zubica : )))
Cestitam!!
Jel si primetila belo da se nazire pre toga na desnima? Ja zavirujem Sari, al nema nista jos

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kakav je taj baby bullet? ja imam neki blender i secka,ali sad ne znam koliko je pametno da blendiram i nasu i bebinu hranu u istom ili treba poseban : S
vidim da on ima mogucnost i da krupnije pasira hranu, da ostanu komadici, sto je super... koliko dugo se bebi daju kasice skroz kasste da tako kazem, bez komadica hrane?
Cestitam!!
Jel si primetila belo da se nazire pre toga na desnima? Ja zavirujem Sari, al nema nista josa glodanje i balavljenje traje vec mesecima
Kad pocinju bebe da stavljaju nogice u usta ? Moja beba ima sad 4,5 meseci i jos uvek samo mlatara ravno nogama i rukama ...cula sam da prvo stavljaju nogice u usta i da se tako podizu u sedeci polozaj ..znam da je rano za sedenje ...jel postoje neke razvojne vezbe po mesecima da pomognemo bebama da lakse pocnu da sede , puzaju, hodaju ...
Kad pocinju bebe da stavljaju nogice u usta ? Moja beba ima sad 4,5 meseci i jos uvek samo mlatara ravno nogama i rukama ...cula sam da prvo stavljaju nogice u usta i da se tako podizu u sedeci polozaj ..znam da je rano za sedenje ...jel postoje neke razvojne vezbe po mesecima da pomognemo bebama da lakse pocnu da sede , puzaju, hodaju ...
Jao Sali, umreh od smeha, to i ja nekad radimTime kao ukazujes detetu da je veliko i da bi tako trebalo da se ponasa. Doduse ne govorim da nosi pelene i da nista ne zna ali kazem "vidi kako je mala, kako joj je mala kosa, takva si i ti bila i mama te je mazila, hranila itd"
Primetila sam da mame u mojoj okolini koje imaju stariju decu, znaci od 2-3 godine, sve imaju nesto zajednicko, sto je po meni jako ruzna osobina.
Kad se sretnemo u setnji ili dodju u goste recimo (dakle, poznanici, nisu bas bliski prijatelji) onda svojoj deci kazu za moju Saru "Vidi, mala beba, ona JOS uvek nosi pelene.." ili "Vidi duso kako je mala beba, ona jos uvek NISTA ne zna"ili "Ona jos ne zna da prica, ne zna nista.."
Ja ne kapiram koje su to fore..mozda sam preosteljiva, ali meni dodje da kazem - Pa ni vas mali od 2 godine ne zna nista vise od Sare..sto je i tacno u nekim slucajevima (ali sam precutala)
Ne razumem poentu..to kao kad bih ja njoj rekla kada vidi neku bebicu manju od nje, recimo od 2-3 meseca i da krenem da joj pricam "Vidi bebu, sto je mala, ona jos ne ume da drzi igracku kao ti, ne zna nista, ne zna da se prevrne, niti da kaze mama i tata i td"..sto bih to radila?
Jel sam nenormalna kad ovako razmisljam? Ne razumem cemu ta potreba da se detetu govori kako neko mladji od njega NISTA ne zna..sto pri tom nije ni istina..
Inace ne bih ni primetila ovo, da mi se nije desilo jedno 4-5 puta..neverovatno, potpuno ista prica sa svima
- - - - - - - - - -
@kistina, divan clip![]()