Sve o bebama 0-12 meseci

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
IMG_7891_resize.jpg
IMG_7948_resize.jpg
IMG_7973_resize.jpg
IMG_7987_resize.jpg

evo i nas :)

- - - - - - - - - -

čičak ja na tvojoj slici primetila VELIČINU činije iz koje ga hraniš ahahahhahahhahahahahah

Ja ne vidim..

Zsuki, ja sam isto gledala tu neku hranilicu..ona od cickave mi je dobra, al 16 iljada mozda malo previse za hranilicu..

ima se može se :P
slažem se. kod ove moje jedino ne može visina onog stalka za noge da se podešava. to je fiksno. mada mi to nije ništa značilo.

- - - - - - - - - -

ah sad se setih, kaže čič nasledili su je :)
missim stolicu. tako može da košta i 60 000.

ja videla neku peg perego, izacice nas 80 evra sa odbitkom pdv-a

sali, ja slusala juce tu pesmu i setila je se od ko zna kad i sva se raznezila, nisam se bas rasplakala al da su hormoni cudo posle porodjaja-jesu, roman bih mogla da napisem o tome

i ubi me upojam ova kisa danas, nismo isli u setnju i nema spavanja.. jedva cekam prolece pa da uvedem i popodnevne-predvecernje setnje...
al ok, nije toliko nervozan s obzirom da nista nije spavao a ubacio je nocni obrok oko 3h vec nocima, plus je nocas bio budan od cetri do pola sest, pojma nemam sta mu je bilo, ja sada padam od umora

e i primetila sam da obozava da ga razgacim, koliko god da je nervozan i da ne znam sta cemo samo mu skinem pele i uzivancija, tako da smo tri puta dnevno po pola sata minimum goli, tada se super i okrece, dize nogice itd, ovako obucen je lenstina prava : )

Jao kako je medenast!!!
Sto volim buce :heart:
Zaklin, dete ti je izuzetno lepo! Vidi kakve obrve ima, i siz friz! :)
Reci mi koliko ga dugo drzis u bade mantilu? Jel to posle kupanja? (ja razmisljam da uzmem)
kakva dva smekera i jedna cica : ) <3

evo i nas, konacno izasli iz zimskog skafandera i jedva usli u medu : )
Pogledajte prilog 275812
Ovo ce biti zavodnik grada cikaga! ;)
Tamnoput, tamne oci...
Pravi je meda dobric u ovome! :)
Slatki su vam decacici :))

Evo jedna skorija gde i ona izgleda kao deckonja

Pogledajte prilog 275796

I jedna zenskasta sa masnicom

Pogledajte prilog 275797
Mamina lepotica! :)
Bas ima lepe oke... i obrvice i usi... prava dama! :heart:
Pogledajte prilog 275822Pogledajte prilog 275823Pogledajte prilog 275824Pogledajte prilog 275825

evo i nas :)

- - - - - - - - - -

čičak ja na tvojoj slici primetila VELIČINU činije iz koje ga hraniš ahahahhahahhahahahahah
Luca je kao iz casopisa... pogotovo poslednja slika! Svesna svoje lepote, ozbilja...
Divna je!!! Divna divna! Sva! :)
Kako samo cvrsto stoji! :)
evo nas dvoje
Pogledajte prilog 275828

- - - - - - - - - -

Boki, vas dvoje ste isti! To je pravi mamin junak! :) :heart:
on je meni sve lepsi, pravi medic

i ubi me upojam ova kisa danas, nismo isli u setnju i nema spavanja.. jedva cekam prolece pa da uvedem i popodnevne-predvecernje setnje...
al ok, nije toliko nervozan s obzirom da nista nije spavao a ubacio je nocni obrok oko 3h vec nocima, plus je nocas bio budan od cetri do pola sest, pojma nemam sta mu je bilo, ja sada padam od umora

e i primetila sam da obozava da ga razgacim, koliko god da je nervozan i da ne znam sta cemo samo mu skinem pele i uzivancija, tako da smo tri puta dnevno po pola sata minimum goli, tada se super i okrece, dize nogice itd, ovako obucen je lenstina prava : )

i mi volimo da smo golisavi
msm da to vole sve bebe
on tada se smeje, prica, vrti :) bas uziva, i isto radimo, kad se unervozi da vise ne pomaze nosanje, nunanje, pevanje, onda ga skidam :D
evo i sad je golisav i prica nesto tetki :heart:

Reci mi koliko ga dugo drzis u bade mantilu? Jel to posle kupanja? (ja razmisljam da uzmem)

Čičak tu je bio u bade mantilu pre kupanja, čekali smo da tata napuni korito i pripremi sve za kupanje.. taman se on malo promeškolji, a i posle kupanja mu obučem dok mu čistim uši, nosić po potrebi ako ga masiram itd.. Inače to ga tetka obezbedila imamo još dva od najmanjeg do najvećeg (od 6 m. do 4 godine) u različitim bojama i sa papučicama kad prohoda :) Isto mu je tako uzela i vreće za spavanje, o tome bar ne moram da razmišljam...

Poslednja izmena:
Kako ste proveli prvi rodjendan Čičak? Torta ti je bila baš slatka i svak čast na strpljenju da je napraviš.. Ja nisam sigurna još šta ćemo, rešili da ga krstimo ujedno kad mu bude bio i prvi rodjendan, ali ne znam da li ćemo to slaviti ili onako samo za najužu porodicu.

Poslednja izmena:
U utorak(na dan rodjenja), smo napravili rucak, dosli moji i muzevi i proslavili tako, opusteno. :)
U subotu ga krstimo, pa posle krstenja idemo na jednu cardu, tamo cemo proslaviti i rodjendan i krstenje.
Pravimo u subotu jer svi rade pa da mogu doci.

Super!
Ja još ne znam da li ćemo moći i jedno i drugo u istom danu. Zavisi kad zakažemo krštnje i da li može baš tada kada mu je i rodjendan.. Imam još mesec ipo da razmislim.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back