Sve o bebama 0-12 meseci

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
palo mi je napamet bademovo ulje, a pogledacu i sta je dermalex, mada vidim da je penaten ok, da sadrzi pantenol i da je ok za te bezbolne promene na kozi
razmisljam da pocnem da ga mazem nekim mlekom/losionom/uljem povremeno, za sada smo jos uvek samo na sapunu...

sali,mi 4 koristimo vec skoro mesec dana, i dr mi je objasnila da nema toliko veze sa kilogramima koliko sa gradjom bebe...

ja sam isto citala i cula da bebu ne treba stavljati u sedeci polozaj dok sama ne sedne prvi put, ali me onda buni da li da za kolica koristim ravnu korpu sve vreme ili mogu da stavim onu koja ide od 6 meseci?

mi smo odlucili da cemo uzeti hranilicu, on vec sada neko vreme kada mi jedemo bude u jajetu, za stolom, na 15 min, koliko traje nas obrok i vidim ga da uziva... a hranilica je korisna i za kasnije, a kontam da moze i da se igra tu, tj da sedi i crtka i sta ja znam, dok ja obavim nsto, videh to kod drugarice da je koriste za to povremeno pa je verovatno uzimamo i mi..

http://www.encimenci.rs/proizvod.as...a-za-hranjenje-Polly-2-u-1-rose&kat=2&sn2=150

Mi imamo ovu.
Meni je zakon.
Stavim medu, vezem ga, sklonim sve igracke, ako tv radi ugasim(mada ja nikad ni ne palim tv), i na miru se jede.
Ovaj deo dole moze da se podigne da nogice ne vise, kad su mali. A moze i da se skracuje u zavisnosti od duzine nogu.
Kod nas se zna da se tu jede, i svidja mi se to!

PS. Al ih nahvalih... da mi je bar procenat od reklame... :mrgreen:

PS. Ova nasa je prezivela dvoje dece i u savrsenom je stanju, kao nova! Meni ce da posluzi i za drugo-trece... ;)

Dok ne bude spremna za sedenje, mozes u krilu da je drzis da kao sedi, ali je jednom rukom pridrzavas ispod grudi i rukica, tako da je tezina na tvojoj ruci, ne na guzi, a drugom hranis.
Nije tako nezgodno kao sto zvuci.

..moze, ja sam velike tako hranila.. :) ..a kad smo pochinjali, dok su bili malecki, u polozaju kao da dojim sedeci.. :)
..za jakshu smo kupili hranilicu kad mi je odmakao stomak, pa mi je smetalo da skakuce po njemu sa svojih 11kg. :)

http://www.encimenci.rs/proizvod.as...a-za-hranjenje-Polly-2-u-1-rose&kat=2&sn2=150

Mi imamo ovu.
Meni je zakon.
Stavim medu, vezem ga, sklonim sve igracke, ako tv radi ugasim(mada ja nikad ni ne palim tv), i na miru se jede.
Ovaj deo dole moze da se podigne da nogice ne vise, kad su mali. A moze i da se skracuje u zavisnosti od duzine nogu.
Kod nas se zna da se tu jede, i svidja mi se to!

PS. Al ih nahvalih... da mi je bar procenat od reklame... :mrgreen:

PS. Ova nasa je prezivela dvoje dece i u savrsenom je stanju, kao nova! Meni ce da posluzi i za drugo-trece... ;)

cicak, od koliko meseci si ga stavljala u tu stolicu?
ja sam gledala slicnu, peg perego, ima 4 pozicije, podesava se po visini itd, ali me buni da li moze od sestog meseca iako ne sedi, isto kao sto me buni i sediste za kolica, to je isti fazon

cicak, od koliko meseci si ga stavljala u tu stolicu?
ja sam gledala slicnu, peg perego, ima 4 pozicije, podesava se po visini itd, ali me buni da li moze od sestog meseca iako ne sedi, isto kao sto me buni i sediste za kolica, to je isti fazon

Od 5 meseci punih, usao u 6-i... Ja sam tad krenula ali sad vidim da sam mogla sacekati do punih 6. Nema veze! Znacu sa drugim! ;)

Ja sam stavljala tu, da sedi, dok jede i to je to. U sustini ne treba da sede dok samostalno to ne urade ali moras ih nahraniti a lezeci bas i nije zgodno.
Posto beba u 6,7,8 -om.mesecu vise probava ukuse, uvodis joj namirnice ponaosob, to je obicno 1 kasikica, 2 kasikice, i to kratko traje, pa samim tim to sedenje im ne moze naskoditi.
Neces ga drzati u toj stolici satima... ;)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back