Sve o bebama 0-12 meseci

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa da, samo što se moji muški zaključavaju a ja ne, pa se strašno iznenadi kada uđe u otključano kupatilo a nekoga ima unutra.
Juče je, inače , bila vidno zaprepašćena kada se mm presvlačio i videla je maljave grudi. Izgleda da do sada nije obraćala pažnju na to. Ukočila se, napravila zgađenu facu i blenula u njega. Jedva smo joj objasnili da je to ok kod muškaraca. Mislim da je bila vrlo zatečena, šta će tek biti kasnije...

:zcepanje::heart2::heart2::heart2:

Pa da, samo što se moji muški zaključavaju a ja ne, pa se strašno iznenadi kada uđe u otključano kupatilo a nekoga ima unutra.
Juče je, inače , bila vidno zaprepašćena kada se mm presvlačio i videla je maljave grudi. Izgleda da do sada nije obraćala pažnju na to. Ukočila se, napravila zgađenu facu i blenula u njega. Jedva smo joj objasnili da je to ok kod muškaraca. Mislim da je bila vrlo zatečena, šta će tek biti kasnije...

..mashimo temu ali nema veze - jaksha je fasciniran tatinim nogama, grudima, rukama i sav je odushevljen bio kad smo mu rekli da ce i on da bude takav kad poraste,
samo mu se ne svidja da mu stomak bude dlakav, kaze - necu stomak, moze na ledjima..? :sad2:

Mi svi djuture u kupatilo... Pedja pere zube, mm se brije, ja se tusiram...
Cak i kad odem u wc, njih dvojica redovno svrate da me pozdrave :mrgreen:
Mi smo uvek i svugde zajedno... ahahhaah...

do godinu i nesto sitno se mm krio samo kad primeti da gleda jel..u...:lol: (ako bi se uopste slucajno nasla u kupatilu)
al kad je pocela da dotrcava da bi njega videla golisavog dole, poceo je da se krije skroz

bili u marami napolju, prvi put, do prodavnice i mesare, on se nije cuo, sve mu bilo zanimljivo, jedino ga ja jos uvek pridrzavam rukom, dok se opustim skroz napunice godinu dana
sve u svemu spas za nas , stvarno je svrsishodna

:) ja se od sina nisam stidela ma do pre par godina....dugo smo se kupali zajedno....ali, od kad sam se udo :zcepanje:, muz me opomenuo da nije bas pametno da me golu vidi sin koji je pred pubertetom i iako to meni nije nista izasla sam mu u susret pa to vise ne radim....sinu i dalje ne smeta niti se stidi da predamnom, rekla sam mu da mi kaze ako mu zasmeta a on se nasmejao i rekao: ti si mi mama, sto bi se stideo?

ovaj moj brblja uveliko
mi smo i dalje u gostima kod mojih
keva ga je juce snimala kako brblja, haos je, crkli smo do smeha
sad hvata i i zvecke mlati, ja mu kupila one mekane, a on sve kontra najlepsa mu onda neka plasticna, od kineza, moja baba mu dala
samo gledam kad ce da se mlatne u glavu... uzas, hehe, al najvise je voli.... tako valjda ide :D
i naravno suskava krpica je hit, sto sam je dobila s kikebu maramom, eno zvace je, guzva, uziva s njom....

i sve ce da radi, al vrat da drzi onako kad je u lezecem pa kad se odize u sedeci, ono sto proveravaju na kontroli, nema sanse
sav se opusti ko rezanac....
on to meni namerno, zivot da me skrati...
:mrgreen:

danas idem da se sisam, posto ovo opadanje kose nije normALNO, ZALISKE SAM DOBILA I IDEM DA OTFIKARIM OVAJ BEDNI OSTATAK ....
joj sorry na caps locku....
slucajno....

101_0389.jpg
101_0421.jpg

Bokice <3 liči na tebe čini mi se :)

bili u marami napolju, prvi put, do prodavnice i mesare, on se nije cuo, sve mu bilo zanimljivo, jedino ga ja jos uvek pridrzavam rukom, dok se opustim skroz napunice godinu dana
sve u svemu spas za nas , stvarno je svrsishodna

I nas dve bile sad u marami do prodavnice :D nakon duzeg vremena..ali ona se izbljuckala fino po marami i po mojoj jakni..mislim da je previse stegnuta tu ipak..

:) ja se od sina nisam stidela ma do pre par godina....dugo smo se kupali zajedno....ali, od kad sam se udo :zcepanje:, muz me opomenuo da nije bas pametno da me golu vidi sin koji je pred pubertetom i iako to meni nije nista izasla sam mu u susret pa to vise ne radim....sinu i dalje ne smeta niti se stidi da predamnom, rekla sam mu da mi kaze ako mu zasmeta a on se nasmejao i rekao: ti si mi mama, sto bi se stideo?

Meni je to takodje malo bolesno, da me ne shvatiš pogrešno! Šta on zna da li mu smeta ili ne smeta kad si ga tako naučila.. U tom uzrastu je mogao već i sam da se kupa ili da mu tvoj mm pomogne a ne da ga trlja gola mama u kadi :eek:
Užas!

BAs sam htela da postavim ovo pitanje..ja nekako ne bih mogla, nisam taj tip. Takodje kad sam bila devojcica bi mi bilo glupo i neprijatno da gledam tatu golog. I nikad i nisam, hvala Bogu.
Mamu da, dok sam bila mala.
Ne znam kad cu poceti da pazim na to sta dete vidi, ok, jos je malecka, ali u neko doba hocu sigurno..
Pa i sad mi bezveze bilo da ona recimo gleda dok mi imamo odnose..nema sanse da se to desi

:) pa eto, meni to sasvim normalno, ni dan danas se ne stidim niti mi smeta, ispostovala sam muza i to je to...moje je dete i uvek ce biti ma koliko odrastao bio...mi se od mame nismo stideli niti ona od nas ni kad smo bile odrasle, ni moja sestra se ne stidi od sina a on je 26 god.....:D

BAs sam htela da postavim ovo pitanje..ja nekako ne bih mogla, nisam taj tip. Takodje kad sam bila devojcica bi mi bilo glupo i neprijatno da gledam tatu golog. I nikad i nisam, hvala Bogu.
Mamu da, dok sam bila mala.
Ne znam kad cu poceti da pazim na to sta dete vidi, ok, jos je malecka, ali u neko doba hocu sigurno..
Pa i sad mi bezveze bilo da ona recimo gleda dok mi imamo odnose..nema sanse da se to desi

Ma idi, i mi baš vodimo računa.. jeste da je mali ali se jednom probudio dok smo mm i ja imali odnose i počeo da se dere, uplašio se valjda. I od tada se uvek sklanjamo u drugu prostoriju kad spava..
A i ja sam se stidela i od rodjene majke kad sam bila u pubertetu, a da ne pričam od brata i od tate :roll:

:) pa eto, meni to sasvim normalno, ni dan danas se ne stidim niti mi smeta, ispostovala sam muza i to je to...moje je dete i uvek ce biti ma koliko odrastao bio...mi se od mame nismo stideli niti ona od nas ni kad smo bile odrasle, ni moja sestra se ne stidi od sina a on je 26 god.....:D

Izvini, ali to je malo patološki! Nadam se da si svesna toga! Mislim, njega uveliko pucaju hormoni još mu fali keva koja je gola pred njim.. Razmisli malo, koliko je to pametno, ali tvoja stvar!

Izvini, ali to je malo patološki! Nadam se da si svesna toga! Mislim, njega uveliko pucaju hormoni još mu fali keva koja je gola pred njim.. Razmisli malo, koliko je to pametno, ali tvoja stvar!

:lol: uh, uh, ajde nemoj odmah da ti bude patoloski neko ko ima drukciji stav....i ja bih mogla da se postavim tako prema vama, stidite se od rodjenog deteta, jel golotinjna nesto sramno i nenormalno i uvek povezivano sa sexom?...eto, meni tudj stav ne smeta, pa ne vredjam nikoga....

:lol: uh, uh, ajde nemoj odmah da ti bude patoloski neko ko ima drukciji stav....i ja bih mogla da se postavim tako prema vama, stidite se od rodjenog deteta, jel golotinjna nesto sramno i nenormalno i uvek povezivano sa sexom?...eto, meni tudj stav ne smeta, pa ne vredjam nikoga....

Pa dobro, ajde možda je to samo moj stav! Ali zbog čega to radiš, ne razumem!? Jel neophodno da te sin vidi golu ili da se kupaš sa njim? Mislim da i druge majke ceo život svoju decu smatraju decom ali nemaju potrebu da se skidaju pred njima..

Pa dobro, ajde možda je to samo moj stav! Ali zbog čega to radiš, ne razumem!? Jel neophodno da te sin vidi golu ili da se kupaš sa njim? Mislim da i druge majke ceo život svoju decu smatraju decom ali nemaju potrebu da se skidaju pred njima..

:think: pa ne znam kako da ti objasnim, ja tome ne pridajem takav znacaj, meni je normalno i ne povezujem sa sexualnoscu....zajednicko kupanje mi je bilo prakticno i veselo, uz igru i salu....ogromna kada, napunim vodom, oboje bez problema mozemo da stanemo....missim, to smno radili do nekih 9-10 god, dok je bilo mesta u kadi....

Kako i zasto bi beba od xy meseci gledala mamu i tatu kako vode ljubav?
Pa normalno da niko ne stavi bebu na krevet i pored se sexa.

Ja se tusiram pred bebom. Ne znam dokle cu... mislim sike svejedno vidja svakodnevno vise puta :)

Ma to je ok. Čičak
Ali kad je klinac u pubertetu mislim da to baš i nije zdravo za njega da se kupa sa mamom, mislim da u to doba počinju i vlažni snovi kod muške dece pa možeš misliti tu konfuziju..

Malo prekidam diskusiju ali da pitam ...moja beba ( ima tacno 3 meseca ) place kad je na stomaku nece nikako ....pokusavam da ga zabavljam i animiram da bude sto duze ali nece nervira se vristi i place ...zasto je bitno da to radimo , da ih drzimo na stomaku ....koliko sam shvatila nekoliko puta na dan bi trebalo ....

Ma to je ok. Čičak
Ali kad je klinac u pubertetu mislim da to baš i nije zdravo za njega da se kupa sa mamom, mislim da u to doba počinju i vlažni snovi kod muške dece pa možeš misliti tu konfuziju..

to je prestalo pre puberteta naravno, rec je o tome da muzu smeta da me dete vidi golu....

- - - - - - - - - -

Malo prekidam diskusiju ali da pitam ...moja beba ( ima tacno 3 meseca ) place kad je na stomaku nece nikako ....pokusavam da ga zabavljam i animiram da bude sto duze ali nece nervira se vristi i place ...zasto je bitno da to radimo , da ih drzimo na stomaku ....koliko sam shvatila nekoliko puta na dan bi trebalo ....

jacanje misica vrata i ledja koji ostanu slabi ako dete spava na ledjima....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back