tara
Buduća legenda
- Poruka
- 35.576
u bolnicu, kakav dispanzer...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
da odem u dispanzer ili pravac u bolnicu?
sad je pocelo i jace probadanje kod grlica kad imam kontrakciju.....stomak mi se steze svaki cas, oko 10-15 min interval, ali kao sto rekoh, bilo je toga i ranije pa nista.....eto, prvi porodjaj na infuziju, sad ni ne znam kako izgleda prirodan pocetak, dzabe mi godine
![]()

Ata kako su ti deca danas?

Oho, to ce nam se neizreciva poroditi uskoro vidim
Ja postavljam ovde pitanja a niko ne odgovara, ali aj da pokusam opet...da li da dam detetu caj od kamilice zbog promuklosti? Ja joj do sad nisam uopste davala caj, pa me zanima jel ima logike da kupim onaj hippov caj za bebe ili moze i obicna kamilica?
Zbog cega je taj za bebe bolji nego ovaj obican u kesici kad je opet vestacki pravljen..jel samo zato sto nema mrvice od cveta kamilice ili ima jos neki razlog?
Moze valjda da se procedi i ovaj redovan..mislim, kupicu taj za bebe ako treba, nego ne znam jel samo marketing ili stvarno ne ide ovaj za odrasle?
Bas cu da probam.da mu ukapam.
Sto se tice AD, niko ne pravi problem za one kojima je stvarno potrebno. Meni cak ni ne smeta kad majka odluci da ne doji. Njena odluka! Ali nek stoji na kutijama jer je to cinjenica, kao sto pise da je majcino mleko najzdravije, da treba dojiti do 6 meseci i da nepravilnom upotrebom.AD se moze narusiti zdravlje deteta!
Zamisli da ja hocu da pusim ali necu da na kutiji pise opasno po zdravlje?
I cela problematika nije u AD i natpisima vec u onima koje prenose drugima pogresne informacije.
Kad mi snaja kaze "Znas on meni place brzo posle sisanja a kad popije km on spava satima!" e zamisli tog idiJota! Dojila par dana
Ili komsinicu, dipl.ekonomistu, obrazovanu, zenu koja izuzetno koristi komp i net, kad kaze:"Necu da bebi dajem moje mleko jer je zuto!" pametnica se izmuzala i bacala kolostrum u nadi da ce doci do belog mleka! A maloj davala AD !!! IdiJot na kub!!! nije dojila uopste
Jedna treca je jos najpostenija, ona kaze:"Meni brate mrsko bilo da se izmuzam i nikad ne znam.koliko je popila." dojila jedan dan
)))e bas to sam mislila..jedino shto bi se postiglo receptima je to da bi se deca koja ne sisaju vratila u velikom procentu na dvotrecinsko kravlje mleko, shto je solidan korak nazad..
..josh nisam chula da je neko silom nateran na dojenje..niti vidim svrhu toga, mlekom se ne prenosi samo hrana vec i emocije..
..zene koje objektivno ne mogu da doje bi po mom mishljenju trebalo da ga dobijaju besplatno, upravo kao preventivu hranjenja novorodjenchadi kravljim mlekom,
a ko ne zeli da doji ili zeli kombinovanu ishranu za svoje dete, od pochetka ili ponekad - neka ga kupuje..
sad je pocelo i jace probadanje kod grlica kad imam kontrakciju.....stomak mi se steze svaki cas, oko 10-15 min interval, ali kao sto rekoh, bilo je toga i ranije pa nista.....eto, prvi porodjaj na infuziju, sad ni ne znam kako izgleda prirodan pocetak, dzabe mi godine
![]()

e bas to sam mislila
al nekako svi uvek pogresno shvate ko da im brknes u oko![]()
..jedino shto bi se postiglo receptima je to da bi se deca koja ne sisaju vratila u velikom procentu na dvotrecinsko kravlje mleko, shto je solidan korak nazad..
..josh nisam chula da je neko silom nateran na dojenje..niti vidim svrhu toga, mlekom se ne prenosi samo hrana vec i emocije..
..zene koje objektivno ne mogu da doje bi po mom mishljenju trebalo da ga dobijaju besplatno, upravo kao preventivu hranjenja novorodjenchadi kravljim mlekom,
a ko ne zeli da doji ili zeli kombinovanu ishranu za svoje dete, od pochetka ili ponekad - neka ga kupuje..
Ma ne,treba da skacemo od srece kad nam majke dojilje kazu da dajemo otrov,g.ovna svojoj deci...![]()
Moje misljenje je da joj caj nece pomoci kod promuklosti.
Kada bih ja kupovala caj uzela bih onaj za bebe.
Dunja caj nece da pije.
Sali, sto bi joj davala caj. Mladja ne od 6 meseci jel tako? Sta mislis da ima u caju toliko korisno da je bolje od tvog mleka?!
bila na ctg u bolnici, kontrakcija nigde ali beba ima blagu trahikardiju....u toku vag, pregleda dobila sam kontrakciju i dr me prepipao.....otvaram se polako, sad je to 1.5-2 prsta, beba pritiska na grlic....s obzirom da sam drugorodka i da zivim blizu rekao mi je da mogu mirno kuci i ako mi ne pukne vodenjak ili ne dobijem jake bolove da dodjem sutra ujutru na ctg....po njemu blizu smo, dan, dva, tri.....