birica
Aktivan član
- Poruka
- 1.503
posle dugog peridoa nespavanja ova moja se danas potpuno komirala. spavala je juče od 21 danas do 10,30. pa se komirala u 15 i još spava.
malo je izgleda i prehlađena, možda zato...
I Junior nosi od 86 do dvojke-trojke. I njemu su raspareni donji i gornji delovi, ali obrnutoKoliko cm ima, pojma nemam, kilograma ima 10.4 mada kako ga je Birica danas na'ranila ima sigurno vec 11kg
![]()
A Junior samo![]()
Kao da ga ja kuci ne 'ranim. Nekako mi je doslo da me bude stramota, ali me vremenom proslo
![]()
Okej: ovog necejeda u najavi sam na'ranila, malu zezatorku naterala da spava ... gde je mojih 175 evra?
... inache Armin je skoro zaspao opruzhen na tepihu u sobi, bash je izgledao kao posle zhurke ...
... josh i danas je spavao popodne 2,5 sata ... mnooogo dobra zhurka bila ahhhaaahahaaaa 
Koliko cm ima, pojma nemam, kilograma ima 10.4 mada kako ga je Birica danas na'ranila ima sigurno vec 11kg

Kao da ga ja kuci ne 'ranim. Nekako mi je doslo da me bude stramota, ali me vremenom proslo

Da li je i to uticaj jucerasnje zurke?
jedino ako su bizanci ili trojke ili...

auuuuuuu...mada, ima nesto u tome, generalno je stav naseg zdravstva da je cr manje rizican od porodjaja, koliko se meni cini....
seruncica mala....