Sve o bebama 0-12 meseci

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
..mozda mu stave neshto u vodu.. ;)

..navika je chudo.. :)
Ne bi me zacudilo ahahahah... salim se... :)
Ma oni su 5 min kolima od mene, nije frka ni ako se probudi, mada znajuci moju mamu, ona me ne bi budila nema sanse, samo da ja odmaram.
..idi sa medom..?
Ne znam.jel ne smeta ovako kasno? Mislim zbog mraka? I ovde naloze svi pa se spusti taj dim?

Jesi vodila tako male?

..pa shetajte ranije, ja moje vodim posle doruchka obavezno, do spavanja,
a posle ruchka ako ne okasnimo sa ruchkom (kao juche) ili ako se ne prejedemo (kao danas :lol: )..
..popodne ostajemo do mraka, ali mi smo bez kolica, pa mi je frka da se ne slome negde..
..proshle godine smo ostajali i kad se smrkne..

Hej caoste. Ovde jedna ne naspavana mamica. Vidim da nisam jedina sa istim problemom,pa sam malo citala o tome sta ste sve pisali. Pa me zanima taj homeopatski lek dormikind. Meni nas pedijatar isto preporucio ,juce sam kupila lek i pocela mu davati ali nije precizirano na uputstvu koliko je potrebno vremena da lek pocne da deluje. Mada sam cula da ga bas hvale. Medjutim moj mali sincic je i sinoc jako lose spavao... :( Budi se na svakih pola sata ili sat vremena :( I vec sest meseci to tako ide,pa vec hodam kao zombi :eek: Nadam se da mi mozete pomoci,posavetovati...

Uh, crkoh danas od umora, bili su mi tu moji i sestra sa malim, pa haos, trka, frka..nas dve navikle na mir i tisinu :)
A Sara se danas prevrnula prvi put :)
Sa stomaka na ledja..

narucila sam online uverenje iz suda, idem u cetvrtak po to pa sa tim u petak u centar. za soc rad
super da si mi rekla i za overu, to cu sutra... i do petka imam sve onda, ako se potvrda iz centra za soc. rad ne ceka

Ceka se par dana..kad odes tamo ostavis sve papire, ona te ispita neke formalnosti, potpises, i za par dana dodjes po resenje..

bravo za saru i danas : )
jakov uopste ne voli da bude na stomaku, moram da pitam dr da li je to ok, ne zelim da ga silim, jer posle 5 min on pocinje da place nervozno, a opet svi govore da je jako bitno da bude na stomaku i da vezba

Hej caoste. Ovde jedna ne naspavana mamica. Vidim da nisam jedina sa istim problemom,pa sam malo citala o tome sta ste sve pisali. Pa me zanima taj homeopatski lek dormikind. Meni nas pedijatar isto preporucio ,juce sam kupila lek i pocela mu davati ali nije precizirano na uputstvu koliko je potrebno vremena da lek pocne da deluje. Mada sam cula da ga bas hvale. Medjutim moj mali sincic je i sinoc jako lose spavao... :( Budi se na svakih pola sata ili sat vremena :( I vec sest meseci to tako ide,pa vec hodam kao zombi :eek: Nadam se da mi mozete pomoci,posavetovati...

Bolje je da ti uzmes nesto za spavanje. Meni ovo zvuci bzvz. Ja ne bih davala.
U svakom slucaju srecno i javi nam jel uspelo. I mi ne spavamo ;)

E Majo, koliko sam se samo istraumirala na nekim.pregledima, uopste nemam zelju da slusam doktore.
Volim i ja redovne kontrole, ali kad mi je dr.sa medinih mesec dana rekla da ima bruh, mal se nisam srusila. Pa me jos pita onako s visine:"Niste primetili?!"
Dok je pisala uput za hirurga, 5 godina zivota mi je oduzela.
Zgrabila sam.dete, izasla, dala ga mm-u i istrcala napolje po vazduh.

Ja ne reagujem dobro na te stvari i mnogo bi bilo bolje za sve da je mm bio umesto mene. E o takvim stvarima ja pricam. Ja kod lekara zablokiram, samnom uvek neko ide jer ja apsolutno nista ne cujem. Imam neko pomracenje majke mi.:)

PS. medo nikad nije ni imao bruh, nego glupaca neobrazovana! Mislis da bi smela tako mm da kaze? Aha! Da vidis kako cvrkucu kad on udje

Nama su u januaru prosle godine rekli da Dunja ima sum na srcu i prerano sraslu fontanelu....:eek::sad2:
Ispostavilo se da nije tako kao sto su na rekli...

jakov uopste ne voli da bude na stomaku, moram da pitam dr da li je to ok, ne zelim da ga silim, jer posle 5 min on pocinje da place nervozno, a opet svi govore da je jako bitno da bude na stomaku i da vezba

Isto je bilo i sa Andrijom, nikako nije hteo na stomak, sve nešto kratko pa krene da se dernja.. Valjda zato i ne puzi još, ali evo gledam ga u poslednja dva dana se sve okreće na stomak sam,prevrće se, smulja se do ivice kreveta pa možda i propuza?! A kada ga stavim u ogradicu neće da se okreće a na krevetu suprotno :) Inače, da ne potenciram ponovo priču, ali neće ni dubak pa sam digla ruke da se ne pravim tu najpametnija.. Prvi dan bio oduševljen ali to je to. Juče probala da ga stavim 2 puta a on pruža rukice odmah da ga uzmem.. Odustajem, nije spreman jednostavno! Probaćemo za mesec dana ponovo, samo sam to htela da kažem da se priča dalje ne produbljuje :roll:

pa stavljaj ga po par minuta vise puta na dan, prevari ga :)....mozes i ispod grudi da mu stavis cebence da ga uzdignes, mozda mu bude udobnije.....

pa stavljaj ga po par minuta vise puta na dan, prevari ga :)....mozes i ispod grudi da mu stavis cebence da ga uzdignes, mozda mu bude udobnije.....
stavljam ga na kratko, cim zaplace podizem ga.. malo ga zabavim igrackicama i kad ne ide vise zavrsavamo, ali cini mi se da je to nedovoljno... citala sam i za to ispod grudi, to cu pokusati isto
..tara, lezi sa jastukom ispod ramena (skoro kao kad chitash) i stavi ga na tvoje grudi na stomak
pa prichajte i cmachite se.. :)

e ovo radimo i tada je opustenij, polozaj mu vise odgovara pa za nijansu duze ostane na stomaku i vise se podize i sve

stavljam ga na kratko, cim zaplace podizem ga.. malo ga zabavim igrackicama i kad ne ide vise zavrsavamo, ali cini mi se da je to nedovoljno... citala sam i za to ispod grudi, to cu pokusati isto

e ovo radimo i tada je opustenij, polozaj mu vise odgovara pa za nijansu duze ostane na stomaku i vise se podize i sve

nemoj da brines vazno je da je to svaki dan, nekad cete vise nekad manje ali imajte rutinu....probaj svasta pa ces videti sta mu odgovara....vazno je da se zabavite, pomazite....odvrati mu paznju od nelagodnog polozaja....

moj bumbar nije voleo nikako na stomak, zagnjuri glavu u krevet i kuka :lol: ni minut, dva nije hteo.
posle, kad je naucio da se prevrce, spava najvise na stomaku, a poceo je i da puzi sa 8 meseci, tako da nisam primetila da to ima ikakve veze sa tim sto nije voleo da bude na stomaku.

moj bumbar nije voleo nikako na stomak, zagnjuri glavu u krevet i kuka :lol: ni minut, dva nije hteo.
posle, kad je naucio da se prevrce, spava najvise na stomaku, a poceo je i da puzi sa 8 meseci, tako da nisam primetila da to ima ikakve veze sa tim sto nije voleo da bude na stomaku.

ok, sad mi lakse kada vidim da nije jedini koji nece na stomak i da ostale bebe nemaju posledice, ja se bas smorila i uplasila

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back