MajaVA
Ističe se
- Poruka
- 2.186
ne vidim sto je to bolje od dubka
nasa cerka je isto to radila sa dubkom
i nije bila ceo dan u njemu
i sto novka kaze, platnene gacice je imao dubak
samo je pitanje kada i koliko dete stavljas a ne dal stavljas

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne vidim sto je to bolje od dubka
nasa cerka je isto to radila sa dubkom
i nije bila ceo dan u njemu
i sto novka kaze, platnene gacice je imao dubak
samo je pitanje kada i koliko dete stavljas a ne dal stavljas

posto ja stalno nesto kalkulisem, i jako sam protiv inace, bilo kakve kupovine kojoj ne vidim smisao, zato i necu kupovati ni dubak ni taj auto...
al sam zato odlepila za svim onim interaktivnim igrackama, joooj <3
pa da...
on ukupno ima mozda pet izgracaka za sada
i sve su za njegov uzrast i kupljene da ga stimulisu na neki nacin, suskava knjiga, mekana zvecka, koja isto suska, kuca koja se okaci na kolica da ga stimulise, isto zvecka, suska, i tako
kupioh mu danas u c&a ono sto oni zovu baby kuscheltuch
zeka neki, sareno, lepo, mekano, bas je dobro
ne volim igracke bez smisla
msm, znam da kad poraste, necu izbeci kupovinu gomile autica i stvari bezveznih
pa bar sada dok se jos uvek samo ja pitam, trudim se da kupim samo 'pametne' igracke![]()
... nisam se setila
,,, i kupila sam mu 3-4 komada, i da kazhem, prvo je bio fasciniran oblikom, pa bojom, pa je pocheo da ih gura, pa sad obrne i okrece tochkove i viche brrm, brmm
... nisu ni autici bash bezveze 

moj je imao ... pa mrzi me da vadim knjigu, ali oko 7-8 meseci kad sam shvatila da nema ni jedan autic... nisam se setila
,,, i kupila sam mu 3-4 komada, i da kazhem, prvo je bio fasciniran oblikom, pa bojom, pa je pocheo da ih gura, pa sad obrne i okrece tochkove i viche brrm, brmm
... nisu ni autici bash bezveze
![]()

Birice, Zsuki: Kada ste slobodne ove nedelje, da iskoristimo sto Junior jos ne ide u jasle, pa za sada ni ne slini
pa da vidimo "kuma i nevestu"
?
i stisne iz sve snage ... sve zvezdice prebrojim
i brzo dopize pa onako cetvoronoske, kao kuca, je capi i sisa... aahahahhahah... mm i ja umremo od smeha
) pa sam se presaltovala na cvike. Sa socivima nisam mogla ni da se umijem, odma posle toga bi bio karambol.