tara
Buduća legenda
- Poruka
- 35.576
ok, da znam kada pocne da gura nozice u usta : ))
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ok, da znam kada pocne da gura nozice u usta : ))
da li kada beba gura rucice u usta znaci da je gladna, jda trazi da jede?
Ne. To znaci da je otkrio ruke.
da li kada beba gura rucice u usta znaci da je gladna, jda trazi da jede?
da vas priupitam. kako kuvate griz sa adaptiranom formulom????
koliko znam ne bi trebalo da se zagreva do ključanja, pa kako onda, samo smućkate sa toplom formulom?
koliko znam ne bi trebalo da se zagreva do ključanja, pa kako onda, samo smućkate sa toplom formulom?
..kuvash na vodi, pa dodash prah mleka posle 2-3-4 minuta..
..formula se ne kuva, poshto pobijesh bioloshki vazne a termolabilne molekule..
..pisale smo chichku o tome, davno..
Luca sada ima oko 9 meseci?
Mi smo POLAKO uvodili mleko u 10. mesecu. Prvo samo u kasicama a posle i u flasici. Pitaj dr-a![]()
(Luca isto nema za sada nikakve alergije, zar ne?)
..kuvash na vodi, pa dodash prah mleka posle 2-3-4 minuta..
..formula se ne kuva, poshto pobijesh bioloshki vazne a termolabilne molekule..
..pisale smo chichku o tome, davno..
koliko dodaš? onu mericu ili dve ili odokativno?mislila sam i voće da dodam u to. tojest mislila sam griz da dodajem u voće, ako me razumeš, umesto 7korna ponekad.
..ja sam dodavala prema vodi, koliko vode stavim da kuvam neshto (griz, palentu, poparu) toliko merica (tj prema kolichini vode, pa po kutiji, znash na shta mislim)
zsuki mala ti je medic mali
nego da vas pitam jer neciji beban imao tortikolis?kako se on ispoljava tj primeti?moj mali bas krivi glavicu na jednu stranu i rame nekako drzi podignuto kad mu stavim puder oko vrata nekako su mu tu uvek zategnuti misici..pitala sam pedijatra 3puta i on kaze da je na tu stranu drzao glavicu u uterusu,zabrinjava me pitala sam i fizijatra on kaze ako je tortikolis onda treba valjda neke vezbe da se opuste ti misici..e sad kako ja da znam kad mi treba uput za fizijatra a pedijatar mi neda kaze to majka mora da zna..samo da poludis..
i koliku gramazu bi trebao bebac da jede ako vec rucka 13dana sve sam zaboravila ...inace bebac ima 4 ipo mesaca jos nedelju dana pa 5.hvala svima
Ja sam u 8.mesecu počela sa kravljim mlekom prvo sam davala griz skuvan na mleku, zatim postepeno zamenjivala jedan obrok sa kravljim mlekom umesto adaptiranog mleka. Ne dodajem šećer u mleko. Pogledajte prilog 265425Pogledajte prilog 265426
Evo sličica da pozdravimo sve drugare sa foruma.z
Sesti mesec.. 7 050g. Poceli sa uvodjenjem cvrste hrane. Prva tri dana integralni pirinac, pa druga tri krompir, sad sargarepa.. pa cemo brokoli, kukuruz, karfiol, bundevu (ako nadjem na pijaci), jabuku. Sta bih jos mogla posle ?
Jel spanac mogu tek posle 8 meseca.. a ne mora ono da se potapa u mleku.. sta li ?
Danas sam mu dala oko 20 g redje spremljene kasice.. 7. nam je dan.. mozda malo?
Al se plasim da mu ne preopteretim stomace i creva. Dajem da sisa posle obroka..
I tako.. rastemo![]()
Zsuki.. to je andjelce jedno![]()
Jedna mamina druga tatinazlobnice divne su..kako imaju lepe okice ...al nelice jer jedna mamina druga tatina cera?