Sve o bebama 0-12 meseci

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
a da ste videli mene noćas ahahahaha kao ćurka sam bila besna.
konačno sam legla oko ponoći, a ne oko dva, Luca se od 1 do 5 ujutru budila 7 puta. od toga jednom nije htela da zaspi odmah pa sam je pola sata ljuljuškala, ruka mi otpala. i oko pola 5 ja ispizdim, i izađem iz spavaće i svalim se na fotelje da spavam. uopšte nisam pogledala koliko ima sati, da li je možda gladna...i čujem ustaje muž, uspavljuje, pa menja pelenu, pa priča...i ne sme da mi priđe ahahahhaah
onda sam se konačno podigla i ušla u spavaću, naravno htela da sisa. sramota od mene.

jel moguće da je više ne zasiti sika kao pre? svaki dan mi se budi sve ranije da sisa...a nasisa se pošteno pre spavanja...
to obicno tako ide...kao legnes ranije da se naspavas a ono corak :lol:
tako i ja pizdim kad me cima nocu :lol:

a sta jede uvece? jel jede nesto ili samo sisa?
mozda joj treba nesto konkretno da je drzi, pored mleka :)

to obicno tako ide...kao legnes ranije da se naspavas a ono corak :lol:
tako i ja pizdim kad me cima nocu :lol:

a sta jede uvece? jel jede nesto ili samo sisa?
mozda joj treba nesto konkretno da je drzi, pored mleka :)

jede u 18 voće i žitarice i sisa u 21. do sad je sledeći podoj bio u 6 ujutru. sad se budi oko 4, 4,30.
možda je ovo pomeranje sata poremetilo, šta znam.

misliš da joj dam i u 9 nešto, pa još i da sisa? hm. bojim se da ne bi sisala onda dovoljno.

Koja je normalna temperatura kod bebe, negde piše od 36 do 37. Ali naš bebac ima nižu,šta to sada treba da znači? Malopre mu merila ima 35,7 a juče 35,9 dakle ispod 36! Jel to normalno!?

Da li si merila ispod pazuha? Da li si pre merenja proverila da je suv pazuh, ako je mokar moze pokazati manju T. Da li si merila digitalnim toplomerom?

Iskopacu post od pre par meseci gde sam temeljno napisala sve o T. samo momenat :ceka:

evo:

Sta da ocekujete u prvoj godini:
rektalna T je najpreciznija, na oralnom termometru normalna T je 37'C, na rektalnoj 37.5'C, a normalna aksilarna (pod miskom) je 36.5'C.

Ja ovo nisam npr znala, pa mislim mozda jos neko ne zna pa da podelim sa vama novosteceno znanje. I vi meni toliko pomazete, bar malo da vratim
kiss.gif

Nadam se da sam pomogla :cmok:

Poslednja izmena:
veruj mi , i meni je bilo strashno prvi put, sve sam se tripovala da cu ga neshto povrediti, ali tako se dobija najtachnije merenje ... tojest rezultat ... samo kazhem, svako meri kako 'oce, nemojmo sad opet da se svadjamo shta je i kako bolje, samo sam napisala :lol: ...

Pa nema ni razloga! Ne razumem, ja se nisam ni svadjala ni sa kim.. Recimo da se samo nisam složila sa nekim stvarima ali ne znači da sam bila u pravu!
A znam, moraću kad tad u guzu :roll:
Nego, kupili smo danas fitobalm gel i sada ćemo ga isprobati. Valjda ćemo se brzo rešiti prehlade :)

Pa nema ni razloga! Ne razumem, ja se nisam ni svadjala ni sa kim.. Recimo da se samo nisam složila sa nekim stvarima ali ne znači da sam bila u pravu!
A znam, moraću kad tad u guzu :roll:
Nego, kupili smo danas fitobalm gel i sada ćemo ga isprobati. Valjda ćemo se brzo rešiti prehlade :)

ma ja pisala onako, da me neko ne shvati pogreshno, da ja kao namecem neshto :zag:

fitobalm je nama bash puno pomogao :cmok2:

jede u 18 voće i žitarice i sisa u 21. do sad je sledeći podoj bio u 6 ujutru. sad se budi oko 4, 4,30.
možda je ovo pomeranje sata poremetilo, šta znam.

misliš da joj dam i u 9 nešto, pa još i da sisa? hm. bojim se da ne bi sisala onda dovoljno.

moguce da je sat...to je ustvari 5 pola 6...nije mnogo pomerila
ne moras u devet da joj das...al mi to u 6 popodne deluje daleko, sta znam...sve zavisi od deteta...mozda da samo malo pomeris, na 7 pola 8...pa vidi sta se desava...daj joj neki dan da vidis kako ide

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back